2017 ocak-şubat anneleri

Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim plasenta kireçlenmeye başlamış yaşlanmaya başlamış dedi. Bu hafta için normal dedi ama ben endişelendim sorun olur mu acaba bebeği etkiler mi=(

Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim plasenta kireçlenmeye başlamış yaşlanmaya başlamış dedi. Bu hafta için normal dedi ama ben endişelendim sorun olur mu acaba bebeği etkiler mi=(
Canım bence bebek icin zararı olsa doktorun bunu söylerdi kesinlikle..içini ferah tut..

Normal dediyse takma kafana cnm. Problem olsa söylerdi kesin.

Ben ne yangınlar görüyorum bi bilsen.

Ben geceleri kalkıyorum ne kadar soğuk olursa olsun camdan dışarıya bakıp nefes alıyorum bi süre sonra bi kaç dk odayı havalandırıyorum öyle uyuyorum tekrar zaten her gün kesinlikle şu içinde uyanıyorum çok terliyorum =))))

Ben de son bi kaç haftadır.sürekli sola yatıyorum acaba ondan mi die dusunuyorum.sürekli olmaya başladığı için bebek acaba içeride nasıl ki die de düşünmeden edemiyorum ..kalktığıMDA bi gerginlik

O kdar vitamin hormon kan ilacı vs.kullandık ki ateş basması çok normal dogumdan sonra üşüyeceğiz artık

Ben yarın doğuma giriyorum kızlar, 35+1 olacak. Bizimkiler yerinde durmuyor artık doktorum hazırlıklı gel dedi sabah 6 da kahvaltını yap öyle gel dedi. Geceden aç gelme ikiz olduğu için dedi. Bir de kan sulandırıcı ve magnezyumu bugün içmeyecem, sonunda kurtuldum o hibor iğnesinden :)) Insallah hersey sorunsuz geçer dua edin bana da, bir değişiklik olursa haber veririm

Senin de bebislerin de güzel haberlerini bekliyoruz. Allah sıkıntı vermesin sağlıcakla kavuşursun inşallah bebislerine.

İnsallah her sey gönlunce olur canım bir çırpıda rahatlatsın sorunsuz olucak hersey ben inanıyorum kap gel yegenlerimizi

allah yardımcın olsun

Kaçıncı haftanizdasını?

Ben bugun 35 +0 tam 36.haftaya başladık nasipse...Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah meleklerimize..bi kaç haftadır twrlemeyke başım belada wc veya su için kalktığında farkesiyorum ki yine terlemisim ..bi kaç akşam aklıma çok takılmadi değil.açana bebeğe sıcaklık sıkıntı veriyor mudur ?die.özellikle karNimin üzeri altına doğru falan ıslak olmasi Düşündürdü.dereceyle vücut ıs
Kaçıncı haftanizdasını?

Merhaba kızlar aklıma bir şey takıldı acaba sezeryanda doktorun yanındaki yardımcısı doktor mu hani bebeği çıkarırken karına bastırıyor onu merak ettim :) instagramdan fazla doğum videosu izledim galiba doğuma az kaldı uyku tutmaz oldu hayırlı cumalar dua edelim bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…