2017 ocak-şubat anneleri

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Korkma canm nedenxkorkasinn olursa olacak insallah olmazsa zaten tecrubelisin sezeryan komusunda canini skma sen

Belden makata doğru geliyormuş cnm, bu kasılmalar sadece hazırlıkmış. Önemli değilmiş günde 6-7 defa olur ama özellikle çok ayakta durup yorulduğun günlerde daha fazla olur dedi.

Maşallah canım iyi olmanız önemli varsın kalsın kuvezde sağ salim kavuştunuz ya Allah analı babalı büyütsün canım

Belden makata doğru geliyormuş cnm, bu kasılmalar sadece hazırlıkmış. Önemli değilmiş günde 6-7 defa olur ama özellikle çok ayakta durup yorulduğun günlerde daha fazla olur dedi.
Canım benim 2 haftadır belden makata vuran ağrım var ama nst de bişey çıkmıyor. Bu gerçek Doğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı dedi dr un?

Kızlar yaa doğum duygusallığı çöktü bana çok garip hissediyorum ben kendimi üzgün müyüm hüzünlü müyüm korkuyo muyum adını da koyamıyorum ama çok yoğun bi duygu iştahım bile yok boğazım düğüm düğüm hiç bişey yapmak istemiyorum

Sağol canım, seninkiler inşallah girmez de kucağına alırsın hemen
Kesin gircek de bakalm dogum ne zmn olcak ben onu dusunuyorum canım..kendi doktorum 36ya kdr bekletme fikrinde haftaya alinsin diyen doktor da var...artık stres mi degil mi bilmiyorum cok kotuyum yanlis bir karar vermek ihmale yol acmak istemiyorum..ama tansiyonum da 14-9 15-9 lara cıkiyo artk..bugun 12 az geldi ki heralde gozum karardı bayılcak gbi oldum..bir de nefes darligi yasiyo gbiyim geceden beri iki yastık bile yetmiyo yatarken nefessiz kalcak gbi oluyorum..hayatmda hic yasamadm ama panik atak gbi oldum resmen sanirım belki psikolojik de olabilir...ama ďusunuyirum da hic mecalim yok bir kayıp ve sonrasi tup bebek faslına tekrar..esim bile gozume batıyor benim kdr dusunmuyo ben surekli arastırıyorum..cok mantıksal bakıp doktorlara guveniyor bense duygusal..yasamayan bilemez ki benim icimde bu kıpırtıları hissederken elim bos donersem bir daha toparlanamam elbetteki kaderdir allah bilir ne olacagini ama inan bi an once dogsun da kuvezde 20 gun ya da daha fazla kalsin ona bile raziyım boyle cok diken ustü..zaten iki haftadr hamileligim stresli geciyor sıfır tat...ne olacak bilmiyorum bi rahatlasaydım sag salim alsaydım yavrumu kucagıma..hayali bile guzel...

Ben de öyleyim ozellikle dunden beri sanki dünya battı ben altında kaldım...

Ben de öyleyim ozellikle dunden beri sanki dünya battı ben altında kaldım...
Canim doktorunla yarin enine boyuna konus.. soyle ben baska doktorlarda sordum boyl boyle dediler de.. Benm gecen hafta tansiyonum 13 9 ciktiginda doktorum 14 olursa hemen geliyorsun acil aliriz bebegi demisti..

Hepimizde var sanirim o duygusallik canim hem dogum korkusu hem yeni bir hayata baslicaz sonucta beni hem heyecanlandiriyor hem korkutuyor fln.. bende surekli mutsuz bir halim var gibi bunda agrilariminda etkisi var tabi uyudugumuz uykunun kaliteside cok dustu son zamanlarda.. lohusaliktada farkli sorunlarimiz olacak illaki. Ama ben yinede dogurayim istiyom artik bakalim ne dicem doktor yarin

Canim doktorunla yarin enine boyuna konus.. soyle ben baska doktorlarda sordum boyl boyle dediler de.. Benm gecen hafta tansiyonum 13 9 ciktiginda doktorum 14 olursa hemen geliyorsun acil aliriz bebegi demisti..
Oyle dusunuyorum hülyam ya adamı cok seviyorum teshisi de o koydu sonucta ama yine de bi iki hafta daha idare edelim derse doktoru degistirmeyi bile düsunuyorum cok buyuk ikilemlerdeyim..

Evet yeni bir başlangıç bende de o mutsuzluk hali ve melankolik bi durum var ergenliğe girmiş gibiyim :)
Tabiki de sağ salim doğumlarımız olsun da hep de bu duygularla kalmıcaz sonuçta
Yarın dr kontrolü de çok heyecanlandırıyor son tur artık

Oyle dusunuyorum hülyam ya adamı cok seviyorum teshisi de o koydu sonucta ama yine de bi iki hafta daha idare edelim derse doktoru degistirmeyi bile düsunuyorum cok buyuk ikilemlerdeyim..
İkilemde kalma kuzum nasıl içine sinecekse öyle yap drla uzun uzun konuş bakalım açıklasın her riski

Yarin sadece nst ye gircen di mi canim sonra gun mu verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…