2017 ocak-şubat anneleri

Tek olmadığımı bilmek iyi geliyor ama bu duygu çok da uzun kalmaz inşallah bizlerle çünkü yıpratıcı herhalde lohusa moduna girdik

aynen bende öyleyim herşeyi boşladım canım hiç bir şey yapmak istemiyor ani den gelecek korkusu var hep

aynen bende öyleyim herşeyi boşladım canım hiç bir şey yapmak istemiyor ani den gelecek korkusu var hep
Belki de normali budur baksana hepimiz aynıyız çok bekledik uğraştık didindik bazılarımız kaç kez tüp bebek tedavisi gördü ve artık doğum zamanının gelmesi de şok ediyor galiba bizi

Canım yaa böyle seyler düşünüp üzme kendini de bebeği de bak o da etkileniyor hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle. Varsın tansiyonun çıksın en fazla küveze girer hem orada daha iyi bakıyorlar merak etme,doğumdan 2 hafta önce benim de yükselmeye başlamıştı hep 14-9 diyordu dr. Tansiyon o kadar etkilemez korkma. Benim dr.umda en fazla 36 haftada alıriz demişti sonra duruma göre 35 te alındı bak 1 hafta olacak hala küvezde yani 35 ı 36 ı yok bunun hiç belli olmuyor ne olacagı, sen yoğun bakimdaki küvezdeki bebekeleri görsen 30_40 tane bebek vardı, hepsi erken doğum değil normal zamanında dogan bebekelrde vardı iri iri. Kader kismet işte bebekler doğmadan ne sorunu var hic bilemiyorsun, hersey doğumda anlaşılıyor. Sen tutabildigin kadar tut yine de anne karnında 1 gün durmaları küvezde 3_4 gün durmalarina bedelmiş

Canım ya okurken bile yazdıklarından beni ateş bastı. Kayıp tüp bebek tekrardan filan. Allah korusun rabbim esirgesin. Öyle birşey olmayacak. Empati yaptımda ben olsam beklemezdim heralde karnımda her an birşey olcak diye. Küvez daha garanti gibi sanki. Bilemedimki seni çok iyi anlıyorum ama kötüsünü getirme aklına. Nefes olayına gelince bende aynı durumdayım. Geceleri boğulcak gibi oluyorum yarım nefes alıyorum ve darlanıyorum çok fena. Camı hafif aralayıp uyuyorum temiz hava daha iyi nefes almamı sağlıyor. Sende bi dene istersen.

Doğum yaklaştıkça öyle oluyor bir tuhaf oluyor insan ama bir de doğumdan sonra loğusalık denen şey çok kötü valla, herkes hersey sana batıyor, biri bisey dese zoruna gidiyor,hem mutlu hem sinirli hem şaşkın hem kıskanç oluyorsun. Ağlamaktan gözlerin şişiyor ki ben kolay kolay kimsenin yanında ağlamam hicbirsey umrunda olmadan deli gibi ağladım :) Tüp bebek tedavisinde kullanilan ilaclardan hormonlarımız bir hal oldu diyorduk ya logusalikta onlarin tavan yapmış hali işte. Yine de bebeklerimiz bizimle olduktan sonra herseye değer

Ay arkadaşım ne diyorsun ben şimdiden öyleyim zaten lohusa iken düşünemiyorum tövbe Allahım niye böyle oldum diyorum kızıyorum da kendime ama elimde değil Allah yardımcımız olsun
Sana da oluyor mu evlatlarını alıp bi odaya kapanmak ve kimseyi görmemek sanki çok iyi gelecek ben şuan onu istiyorum mesela doğumdan sonra keşke mümkün olsa :)
Senin sezaryen yerin ne durumda yani işini gücünü yapar hale geldin mi en azından bi çorba falan ben kayınvalidemi erkenden postalamak istiyorum da yalnız kalabilir miyim sence sezaryenden sonra bir iki güne falan

P pink_love_lady canıım iyi düşün bak yazdıklarını okudum da şimdi seni anlıyorum desem yalan olur tabiki sen bilirsin en iyi ne çektiğini canım benim yarın dr la bu bize anlattıklarını konuş tek tek sakın ikna olmadan çıkma muayeneden açıklasın herşeyi belki de gerek bile kalmaz bakarsın gün verir sezaryen için yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah Rabbim yardımcın olsun

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş 37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil ( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…