- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Tek olmadığımı bilmek iyi geliyor ama bu duygu çok da uzun kalmaz inşallah bizlerle çünkü yıpratıcı herhalde lohusa moduna girdikHepimizde var sanirim o duygusallik canim hem dogum korkusu hem yeni bir hayata baslicaz sonucta beni hem heyecanlandiriyor hem korkutuyor fln.. bende surekli mutsuz bir halim var gibi bunda agrilariminda etkisi var tabi uyudugumuz uykunun kaliteside cok dustu son zamanlarda.. lohusaliktada farkli sorunlarimiz olacak illaki. Ama ben yinede dogurayim istiyom artik bakalim ne dicem doktor yarin
Aynen canım nst sonucuna göre belirlicek heyecan doruktaYarin sadece nst ye gircen di mi canim sonra gun mu verecek?
aynen bende öyleyim herşeyi boşladım canım hiç bir şey yapmak istemiyorKızlar yaa doğum duygusallığı çöktü bana çok garip hissediyorum ben kendimi üzgün müyüm hüzünlü müyüm korkuyo muyum adını da koyamıyorum ama çok yoğun bi duygu iştahım bile yok boğazım düğüm düğüm hiç bişey yapmak istemiyorum
Hadii bakalimm ikimizde ptesi doguralim gellAynen canım nst sonucuna göre belirlicek heyecan dorukta
Haftaya doğuruyoruz dimi kız anaaam şu düşüp bayılan yandaki emoji benHadii bakalimm ikimizde ptesi doguralim gell
Hahahah doguruyozz canimmHaftaya doğuruyoruz dimi kız anaaam şu düşüp bayılan yandaki emoji ben
Belki de normali budur baksana hepimiz aynıyız çok bekledik uğraştık didindik bazılarımız kaç kez tüp bebek tedavisi gördü ve artık doğum zamanının gelmesi de şok ediyor galiba biziaynen bende öyleyim herşeyi boşladım canım hiç bir şey yapmak istemiyorani den gelecek korkusu var hep
Ay bana kalırsa çok zor olur o iş :) ama durması gereken en son güne kadar tutun derim ne dicek acabaaaHahahah doguruyozz canimmkendine bir tarih belirle doktor ne zaman alalim diye sorarsa eger
Biz de totem yapalım size burdanHadii bakalimm ikimizde ptesi doguralim gell
Ay ben kendimi ptesiye cok hazirladim sali fln derse oturup aglarimm galibaAy bana kalırsa çok zor olur o iş :) ama durması gereken en son güne kadar tutun derim ne dicek acabaaa
Deme öyle ya üzülünür mü hiç :) senin için özel bi anlamı var galibaAy ben kendimi ptesiye cok hazirladim sali fln derse oturup aglarimm galiba
Yooo hic bir anlami yok aslindaDeme öyle ya üzülünür mü hiç :) senin için özel bi anlamı var galiba
Ama oğlum doğsa da anlamı olsa diyosun yani hadi hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin canım :)Yooo hic bir anlami yok aslinda
Canım yaa böyle seyler düşünüp üzme kendini de bebeği de bak o da etkileniyor hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle. Varsın tansiyonun çıksın en fazla küveze girer hem orada daha iyi bakıyorlar merak etme,doğumdan 2 hafta önce benim de yükselmeye başlamıştı hep 14-9 diyordu dr. Tansiyon o kadar etkilemez korkma. Benim dr.umda en fazla 36 haftada alıriz demişti sonra duruma göre 35 te alındı bak 1 hafta olacak hala küvezde yani 35 ı 36 ı yok bunun hiç belli olmuyor ne olacagı, sen yoğun bakimdaki küvezdeki bebekeleri görsen 30_40 tane bebek vardı, hepsi erken doğum değil normal zamanında dogan bebekelrde vardı iri iri. Kader kismet işte bebekler doğmadan ne sorunu var hic bilemiyorsun, hersey doğumda anlaşılıyor. Sen tutabildigin kadar tut yine de anne karnında 1 gün durmaları küvezde 3_4 gün durmalarina bedelmişKesin gircek de bakalm dogum ne zmn olcak ben onu dusunuyorum canım..kendi doktorum 36ya kdr bekletme fikrinde haftaya alinsin diyen doktor da var...artık stres mi degil mi bilmiyorum cok kotuyum yanlis bir karar vermek ihmale yol acmak istemiyorum..ama tansiyonum da 14-9 15-9 lara cıkiyo artk..bugun 12 az geldi ki heralde gozum karardı bayılcak gbi oldum..bir de nefes darligi yasiyo gbiyim geceden beri iki yastık bile yetmiyo yatarken nefessiz kalcak gbi oluyorum..hayatmda hic yasamadm ama panik atak gbi oldum resmen sanirım belki psikolojik de olabilir...ama ďusunuyirum da hic mecalim yok bir kayıp ve sonrasi tup bebek faslına tekrar..esim bile gozume batıyor benim kdr dusunmuyo ben surekli arastırıyorum..cok mantıksal bakıp doktorlara guveniyor bense duygusal..yasamayan bilemez ki benim icimde bu kıpırtıları hissederken elim bos donersem bir daha toparlanamam elbetteki kaderdir allah bilir ne olacagini ama inan bi an once dogsun da kuvezde 20 gun ya da daha fazla kalsin ona bile raziyım boyle cok diken ustü..zaten iki haftadr hamileligim stresli geciyor sıfır tat...ne olacak bilmiyorum bi rahatlasaydım sag salim alsaydım yavrumu kucagıma..hayali bile guzel...
Canım ya okurken bile yazdıklarından beni ateş bastı. Kayıp tüp bebek tekrardan filan. Allah korusun rabbim esirgesin. Öyle birşey olmayacak. Empati yaptımda ben olsam beklemezdim heralde karnımda her an birşey olcak diye. Küvez daha garanti gibi sanki. Bilemedimki seni çok iyi anlıyorum ama kötüsünü getirme aklına. Nefes olayına gelince bende aynı durumdayım. Geceleri boğulcak gibi oluyorum yarım nefes alıyorum ve darlanıyorum çok fena. Camı hafif aralayıp uyuyorum temiz hava daha iyi nefes almamı sağlıyor. Sende bi dene istersen.Kesin gircek de bakalm dogum ne zmn olcak ben onu dusunuyorum canım..kendi doktorum 36ya kdr bekletme fikrinde haftaya alinsin diyen doktor da var...artık stres mi degil mi bilmiyorum cok kotuyum yanlis bir karar vermek ihmale yol acmak istemiyorum..ama tansiyonum da 14-9 15-9 lara cıkiyo artk..bugun 12 az geldi ki heralde gozum karardı bayılcak gbi oldum..bir de nefes darligi yasiyo gbiyim geceden beri iki yastık bile yetmiyo yatarken nefessiz kalcak gbi oluyorum..hayatmda hic yasamadm ama panik atak gbi oldum resmen sanirım belki psikolojik de olabilir...ama ďusunuyirum da hic mecalim yok bir kayıp ve sonrasi tup bebek faslına tekrar..esim bile gozume batıyor benim kdr dusunmuyo ben surekli arastırıyorum..cok mantıksal bakıp doktorlara guveniyor bense duygusal..yasamayan bilemez ki benim icimde bu kıpırtıları hissederken elim bos donersem bir daha toparlanamam elbetteki kaderdir allah bilir ne olacagini ama inan bi an once dogsun da kuvezde 20 gun ya da daha fazla kalsin ona bile raziyım boyle cok diken ustü..zaten iki haftadr hamileligim stresli geciyor sıfır tat...ne olacak bilmiyorum bi rahatlasaydım sag salim alsaydım yavrumu kucagıma..hayali bile guzel...
Doğum yaklaştıkça öyle oluyor bir tuhaf oluyor insan ama bir de doğumdan sonra loğusalık denen şey çok kötü valla, herkes hersey sana batıyor, biri bisey dese zoruna gidiyor,hem mutlu hem sinirli hem şaşkın hem kıskanç oluyorsun. Ağlamaktan gözlerin şişiyor ki ben kolay kolay kimsenin yanında ağlamam hicbirsey umrunda olmadan deli gibi ağladım :) Tüp bebek tedavisinde kullanilan ilaclardan hormonlarımız bir hal oldu diyorduk ya logusalikta onlarin tavan yapmış hali işte. Yine de bebeklerimiz bizimle olduktan sonra herseye değerKızlar yaa doğum duygusallığı çöktü bana çok garip hissediyorum ben kendimi üzgün müyüm hüzünlü müyüm korkuyo muyum adını da koyamıyorum ama çok yoğun bi duygu iştahım bile yok boğazım düğüm düğüm hiç bişey yapmak istemiyorum
Ay arkadaşım ne diyorsun ben şimdiden öyleyim zaten lohusa iken düşünemiyorum tövbe Allahım niye böyle oldum diyorum kızıyorum da kendime ama elimde değil Allah yardımcımız olsunDoğum yaklaştıkça öyle oluyor bir tuhaf oluyor insan ama bir de doğumdan sonra loğusalık denen şey çok kötü valla, herkes hersey sana batıyor, biri bisey dese zoruna gidiyor,hem mutlu hem sinirli hem şaşkın hem kıskanç oluyorsun. Ağlamaktan gözlerin şişiyor ki ben kolay kolay kimsenin yanında ağlamam hicbirsey umrunda olmadan deli gibi ağladım :) Tüp bebek tedavisinde kullanilan ilaclardan hormonlarımız bir hal oldu diyorduk ya logusalikta onlarin tavan yapmış hali işte. Yine de bebeklerimiz bizimle olduktan sonra herseye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?