2017 ocak-şubat anneleri

Canim dualarimiz seninlee nolur moralini yuksek tut seni en iyi bizler anlariz ne kadar zor geldik bu gunlere hepimizin farkli skintilrr insallah bu son skintiniz olsun evladinla saglikli sihhatli bir sekilde ciktiginiz gunlerde gelsin bir an once dualarim seninle

Bende yuruyemiyorum canim az yuruyum kasiklarim catlicak gibi oluyor sanki altima kacircakmisim gibi o yuzden pek yurumuyorumm son haftalarda 15 dk dan fazla yuruyus tavsiye edilmiyor zaten biz zaten sezeryan olcaz normal dogum yapcak olsak neysede kendimizi yorcamiza yatalim son birkac gunumuzz

Valla doğru dedin ben de bol bol enerji depoluyorum depolanırsa tabi
Yarın da kompostomu yaparım işte sonraki gün de yemeğimi hazırlarım perşembe de büyük gün inşallah sonra da sen işte bak zaman geçti bile

Canım ben senin dogum yakın gbi hissediyorum yaa hatta boyle bi çırpıda kolay olcak gbi geliyo totem mi yapsakk

P pink_love_lady nasılsın canım benim bebişkomuz nasıl bakalım
Moral olarak daha iyiyim canım mecburuz valla anne olmak cidden zor bir işmiş.. tansiyonum cok dengesiz ani olarak yukselio iniyo bu nedenle koltugumdan ayrılmak istemiyorum :) boyle gttigi kdr gitsin bakalm yarın kontrolumuz var ins birazcık da olsa kilo alımı devam eder...annem kardesim geldi esim de izne ayrıldı birsey oldugunda zaten direk gotururler sezeryan denilen sey on dk..insallah onlar olmaz da tabi bir gün bile fazladan durması kar bnce...bu arada hic beceremem aslnda bu isleri ama oyalanmak icin örgüye basladım :) vakit daha cabuk geciyor :)

Aa süper beni en çok oyalayan şeydir örgü şuan da örüyorum hatta :)) ör ör devam insanın kafası acayip dağılıyo
Aman koltuğundan da kalkma zaten ya ne güzel sevdiklerin yanı başında ye iç gül tatlım mutlu anne mutlu bebiş

Evet caniM vakit geciyor ugrasinca bende bugun kurabiye yaptim yarinda yapcam kompostoyuda yarin yapcaz carsambada temizlik persembeyide kendime ayirdim

Ayy evet canım cok güzel oyalıyor :)) hazır annem de varken sorup ogrenebiliyorum onlar da bebek kurabiyelerini hazırlıyorlar nasıl olsa en fazla iki haftam var hazırlıksz yakalanmayalım diye :) cikolata siparisimi de verdim suslemeleri de hazrliyoruz vakit geciyo güzel guzel :)

Benim beynimle ilgili rahatsızlığım olduğu için normal doğum yasak zaten..nasipse Sezeryan bakalım..benim bebeğim 32.haftada dönmüştü...

Moralinşn yüksek olmasına çok sevindim cnm. Moral yüksekliği bebeğini daha çok seninle tutacaktır diye düşünüyorum :)

Bunlar bizim çikolatalarımız kızlar :) Doğum süsü, şerbet kadehlerim ve kapı süsüm de hazır :) kapı süsümüz çok orijinal oldu ama yükleyemedim. Tekrar tekrar deneyeceğim. Sizin de görmenizi istiyorum :)

Eklentiler

• IMG_9034.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9035.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…