2017 ocak-şubat anneleri

Oyy oyy cok guzell olmuss :)) bizimde cikolatalarimiz hazir bunun gibi :)) buzdolabi susude yaptirdik o da hazir :) hastane odasini suslemicem ben ama ya :) hayirlisiylaa gelsinn miniklerimizz
Oda süsleme ben de yapmayacağım cnm. Zaten normal olursa ne zaman geleceği belli değil ve bir gece kalacağım hastanede gerek Yok. Kapı süsü de büyük zaten takınca gösterir kendini. Bunalırım ben odada tüllerle filan. :)

Cok tatlış olmuş bunlarrr güle güle kullan tatlımmmm :)
Oyy oyy cok guzell olmuss :)) bizimde cikolatalarimiz hazir bunun gibi :)) buzdolabi susude yaptirdik o da hazir :) hastane odasini suslemicem ben ama ya :) hayirlisiylaa gelsinn miniklerimizz
Çikolataya böyle yazdırmak sizlere de nasip olsun ilerleyen yıllarda :) isterseniz tabi :)

Yaa hayalimdeki hamilelikk :) benim tansiyon sorunum var ya onbes dklık cıkınca bile kötu hissediyorum
Ayy canım benim inşallah sizde Doğumdan sonra bebişinle gezersiniz:) bende 28. Haftaya kadar bilfiil yattım plasenta aşağıdaydı. Heyet raporu vermişti doktorum. İşte illaki bi sorun oluyor. Az kaldı artık inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz kuzuları:)

Çikolataya böyle yazdırmak sizlere de nasip olsun ilerleyen yıllarda :) isterseniz tabi :)
:)) ya ben bu konuda cok erken ama simdiden düsunuyorum bazen...hem baslangıcta hem simdi cok diken üstündeyim diye mi ne ikinciyi istemiyorum sanırım...esim istiyor..erkekler icin hava hoş bizim kadar pinpirikli ve ayrıntıcı degillerki ..gerci bakalim kucagıma aldıktan sonra ne düsünucem asıl önemli olan o :)))

Biz ikinciyi hep istedik ama olmadı kendiliğinden tedavi görmek istemedim hiç eşim de karşıydı. Ama kızım hep kardeş istiyordu, öğretmenine bizi şikayet etmişti. Birgül eve misafir geldi iki çocuklu biri bebekti. Kızım sevmek istedi ablası izin vermedi. Odasına gitti öyle bir ağladı ki 4 yaşındaki kuzum içim dağlandı. Sonra ben rüya gördüm dr unu aradım. Ağlayacak oldum telefonda ona anlatırken, gel bu ay bi deneyelim dedi. O an tamam dedim ve akşama kliniğine gittik ilk iğnem yapıldı şimdi ikinci gelecek.

Insallah tatlm benim ya :) kesin kuveze giricek diye karaları baglıyodum o zmn doktorum bi haftaya alabiliriz demisti..simdi tutmaya calısalm diyince guzel hayallerim var :) kendimi o hastane odasında bebegim olmadan dusunurdum simdi bir hafta daha sorun olmazsa insallah kuvoze hic girmeme ve kollarımda olma ihtimali daha da artacak diye o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam :) Allah sevdigi kuluna once esegi kaybettirip sonra buldururmus sevinsim diye tarzinda bi laf vardı onun gbi oldu bu durumum :)) sag salim olsunlar da dedigin gbi dogumdan sonra gezeriz biz de :)

Biz ikinciyi hep istedik ama olmadı kendiliğinden tedavi görmek istemedim hiç eşim de karşıydı. Ama kızım hep kardeş istiyordu, öğretmenine bizi şikayet etmişti.
Ayy yavrum benim yerim onu ben ne kadar mutlu olucak simdi o :))) ya ben de kendiliginden olmazsa hic kalkısmayalm diyorum esim olmaz diyo ki bunda bile cocuk cocuk diye kıyamet koparan bendim simdi niye boyle oldu onca ilacı vs.tekrar kullanmami nasıl istiyor beni hic mi dusunmuyor diyorum bazen...ben erkek olsam bu durumda ikinciyi istemezdim...

Bu arada hikayeniz super otesi olmuş ya kitaplara konu olur valla

Bazen erkekler öyle olabiliyor cnm. Benim eşim hiç istemedi tedavi görmemi. Onda problem Yok çünkü benim yumurtalıklarım sıkıntılı. Ama ben dr umla konuştum bu akşam ilk iğnemi olacağım dediğimde çok sevindi. Bi bozulmuştum ben de. İstiyormuş aslında. Bir ay sadece dedi, olmazsa bir daha yok dedi. O da tutuverdi üzmeden :) ilk kızımda 2 sene uğraşmıştım

Son düzenleme:
Bizde hamilelikten once bir tane olsun ikimci icin hic beklemeyelim kendiliginden olur belki diyorduk ama simdi dusuncelerim degisti :)) birwz dinlenmek istiyorum galiba hamilelik hic de kolayy degilmiss :)) ama yinede ikinci kendiliginden olsa diye hayaller kurmuyor degilim hayirlisi tabi tedavi sureci hem maddi hem manevi olarak cok zor

İnşallah hayalin gerçek olur cnm. Tedavi zor, inşallah hiç gerek kalmaz sizlerde. Ben hamileliği çok seviyorum ama ya, bitecek diye de üzülüyorum açıkçası. Çok sevimli geliyor bana. Bir de çocuklar büyüdükçe insan bebek sevmek istiyor. Başkasının bebeğini severken bile göğüslerim sızlar olmuştu benim. Hiç korunmadık da doğumumdan sonra ama olmadı işte. dr bile dalga geçiyordu. Profesyonel destek almadan çocuk yapamıyorsunuz siz demişti

Evet canım ya insallah bir sure dinlenmenin ardından olacaksa kendiliginden olur...tedavi süreci dedigin gbi oldukca zor..kendiliginden pat diye hamile kalan insanlar ne sanslı..bana cok ütopik geliyor onlar resmen :)

Az kaldi canimm nisan geldikten somra uc dort gune oluyormuss cokl heyecanli heleki seninki normal dogum ne zamqn olcagi belli degil fln heyecanli bekleyis tam
Hem heycan hemde ha geldi ha gelcek sürekli bunu düşünüp sabırsızlık var. Senin ne güzel ya günün belli canım. Bende böyle beklemek zorundayım işte :)

günaydın kızlar. ben de hafta sonundan beri stresli bi bekleyiş vardı, şuan rahatım ama nedense. pembemsi akıntı geldi ve nst de az miktar sancım çıkıyor. rahim ağzı gevşemiş ama hala kapalı dedi dr. ben de hemen alalım demedim. sizlerden esinlendim biraz daha beklesin diyorum:)) yoksa bana kalsa tamam alalım hadi diyecektim. tabi benim bebek makat gelişi olduğu için çok kıpırdamıyorum ki zamansız gelmeyi tetiklemeyeyim diye. işaretleri sıkı takip etmek durumundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…