Ay bende cumaya kadar suyum sancim gelecek diye korkuyorumgeceleri o tedirginlikle uyuyorumHem heycan hemde ha geldi ha gelcek sürekli bunu düşünüp sabırsızlık var. Senin ne güzel ya günün belli canım. Bende böyle beklemek zorundayım işte :)
Bense kafamı uykudan kaldıramıyorumAy bende cumaya kadar suyum sancim gelecek diye korkuyorumgeceleri o tedirginlikle uyuyorum
Ohh ohh ne guzell benm oglum beni uykusuzluga alistiriyor galibaBense kafamı uykudan kaldıramıyorum
çok ilginç geliyor sizin bu tekmelerden falan uyuyamamanız. benim kızım sakin bi şey olacak galiba. gerçi ben de sakinim, belki de bana benzerBen dun gece bol agrili bir gece gecirdimoglusumun kipir kipir hic durmadi karnimdan cikmak istercesine tekmeler savurdu asagidan yukardan Bir de mide yanmasii eklenince ustune bol senlikli bir geceydi neysekii son uc gunumuzz kaldii diyorumm bi dogsundaa anneye vuran o ayaklarinii isircammm senin diyomm
Benimki hep boyleydi canim her bebis farkli oluyor tabi ama doktora gittigimizde hic sesini cikarmadi yaramaz elleriyle yuzunu kapatti hep bir tane duzgun bir resmimiz bile yoktur..çok ilginç geliyor sizin bu tekmelerden falan uyuyamamanız. benim kızım sakin bi şey olacak galiba. gerçi ben de sakinim, belki de bana benzer
Oyyy ne guzel bir haberr masaallahhhKızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
ay çok güzel maşallah. kız çocuklar daha sağlam oluyor tabi. inşallah oğlun da tez zamanda yaramazlığa başlar:))Kızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
benimde plesanta asagida doğumda kanama riski varmış senin ne durumda yukarı çıkabiliyormuş çıktımı hala aşağıdamı doktorun ne diyor canım ?Ayy canım benim inşallah sizde Doğumdan sonra bebişinle gezersiniz:) bende 28. Haftaya kadar bilfiil yattım plasenta aşağıdaydı. Heyet raporu vermişti doktorum. İşte illaki bi sorun oluyor. Az kaldı artık inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz kuzuları:)
hadi gözün aydın canım darısı diğer bebişin başınaKızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
Aaaaa çok sevindimmmmm.... darısı diğer kuvezdeki kuzulara... ah bu kızlar ne fenaKızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
Ayyy çok sevindim ne güzel haber darısı oğlunun başına hadi inşallahKızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
Niye kiBenim bebiş de ters ama ben sancım gelse keşke sezaryen günü isterim yaa :)
Sancin gelebilir canim ters olmasi gelmicek demek degil..Benim bebiş de ters ama ben sancım gelse keşke sezaryen günü isterim yaa :)
Canımmmmm gözün aydınn darısı oglunun başına insallah :)))Kızlarrrrrr ikizlerim 10 gündür küvezdeydi simdi hastaneden aradılar gelin alın kızınızı çok yaramaz baş edemiyoruz dediler :) gidip eve getiricezzz cok mutluyummmmmmmInsallah oğlum da bir an önce iyileşir çıkar
Benim rahim ağzını tamamen kapatıyordu. 28. Haftada rahim ağzından çekildi marjinal konuma geçti yani rahim ağzı kenarında ama hala bebeğin önünde o yüzden sezaryen olmak zorunda dedi doktor. Marjinal konumda kanama riski yok dedi. Senin ne durumda şuanda?benimde plesanta asagida doğumda kanama riski varmış senin ne durumda yukarı çıkabiliyormuş çıktımı hala aşağıdamı doktorun ne diyor canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?