2017 ocak-şubat anneleri

Ben dun gece bol agrili bir gece gecirdim oglusumun kipir kipir hic durmadi karnimdan cikmak istercesine tekmeler savurdu asagidan yukardan Bir de mide yanmasii eklenince ustune bol senlikli bir geceydi neysekii son uc gunumuzz kaldii diyorumm bi dogsundaa anneye vuran o ayaklarinii isircammm senin diyomm

çok ilginç geliyor sizin bu tekmelerden falan uyuyamamanız. benim kızım sakin bi şey olacak galiba. gerçi ben de sakinim, belki de bana benzer

çok ilginç geliyor sizin bu tekmelerden falan uyuyamamanız. benim kızım sakin bi şey olacak galiba. gerçi ben de sakinim, belki de bana benzer
Benimki hep boyleydi canim her bebis farkli oluyor tabi ama doktora gittigimizde hic sesini cikarmadi yaramaz elleriyle yuzunu kapatti hep bir tane duzgun bir resmimiz bile yoktur..

ay çok güzel maşallah. kız çocuklar daha sağlam oluyor tabi. inşallah oğlun da tez zamanda yaramazlığa başlar:))

benimde plesanta asagida doğumda kanama riski varmış senin ne durumda yukarı çıkabiliyormuş çıktımı hala aşağıdamı doktorun ne diyor canım ?

hadi gözün aydın canım darısı diğer bebişin başına

Aaaaa çok sevindimmmmm.... darısı diğer kuvezdeki kuzulara... ah bu kızlar ne fena

Ayyy çok sevindim ne güzel haber darısı oğlunun başına hadi inşallah

Canımmmmm gözün aydınn darısı oglunun başına insallah :)))

Canlarım bugun doktor kontrolüm vardı..artık bebegim durumdan etkilenmeye başlamış ne yazıkki...veee doktor dogum gunü verdi kısmetse benim de kuzum bu cuma geliyorrrr insallah hersey yolunda gider kilo artısı olmamıs ama 34+6 olucak o gün belki kuveze girmeme ihtimali varmıs en tehlikeli kısımları geçmis sanırım hafta ile ilgili oluyor o da...

benimde plesanta asagida doğumda kanama riski varmış senin ne durumda yukarı çıkabiliyormuş çıktımı hala aşağıdamı doktorun ne diyor canım ?
Benim rahim ağzını tamamen kapatıyordu. 28. Haftada rahim ağzından çekildi marjinal konuma geçti yani rahim ağzı kenarında ama hala bebeğin önünde o yüzden sezaryen olmak zorunda dedi doktor. Marjinal konumda kanama riski yok dedi. Senin ne durumda şuanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…