2017 ocak-şubat anneleri

Tebrik ediyorum seni cnm. Harikasın...

Ayy Allah korusun canımm risk fazlaymıs cidden doktorun ne guzel karar vermis bravo ona..hadi bakalm haftaya da sana geri sayım yapcazzz :))))

Ayy Allah korusun canımm risk fazlaymıs cidden doktorun ne guzel karar vermis bravo ona..hadi bakalm haftaya da sana geri sayım yapcazzz :))))
Bu hafta biraz zorlandığımı hissetti sanırım ki öyleydi. Bir hafta daha sabret dedi. Zaten ilk Doğum için de 4 fazladır dedi. Öncesinde normal Doğum yapmış olmaydım sıkıntı olmazmış ama böyle sezaryen yerinden patlayabilirmiş. Düşüncesi bile korkunç hiç itiraz etmedim hemen tamam dedim ben de. Sonuçta bir çok dr un reddedeceği bir durumu zorladı beni üzmedi.

Ben de 2de yatmama ragmen uyandım bi saat once uyuyamiyorum tekrar nasıl bir heyecanmiş bu yahuuu bir de babalar ne rahat fosur fosur masallah :)))
Rahat olsun bırak cnm uyusun eşin yarın gece nöbeti onun olur sen uyursun :) ben salona geçtim çok tedirgin benim ki. Dün dr bile 'şu adamı doğurtalım da rahatlasın' dedi. :)))

Aynen öyle canım bircogunun kestirip atacagı birseyi yapmaya calıstı demekki şu saatten sonra gercekten riskli ki doktorun istemedi zorlamaya da gerek yok bebis icin de senin icin de en saglıklısı neyse o olsun :)

Rahat olsun bırak cnm uyusun eşin yarın gece nöbeti onun olur sen uyursun :) ben salona geçtim çok tedirgin benim ki. Dün dr bile 'şu adamı doğurtalım da rahatlasın' dedi. :)))
Yaa ne guzell :) gerci benimki oyle olsa ben daha cok panik olurdum sanırım :) bir de dün gece diyor ki hangi kitabını alayım hastanede okumak icin yaa koptum valla dedim normal bir ameliyat mı hastanede yatış mı sanki merak etme kızımı verirlerse sıkılmaya vakit olmaz zaten diger durumda da pompaydı süttü derken oyalanırım

Ayy yazık kız aklına ne gelmiş baksana :) bizden daha panik aslında onlar, Doğuma girecek mi?

sagol canim benim adım Seher. sen çok şanslı biriymissin ilk denememde olmuş ne guzel masaallah allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin darisi basima olsun. görünürde pko dan başka sorun yok. ama artık bende başka bulunmayan sorun olduğunu düşünüyorum.

Bu pko ne kadar yaygın artık. Tüp bebek tedavilerinin en yüksek oranını oluşturuyordur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…