Tebrik ediyorum seni cnm. Harikasın...Tamam canım cok tesekkur ederim fikirlerin ve destegin icin :) ben lansinohun cift pompalı elektrikli makinasını aldım tum ihtimalleri düsunerek insallah gerek kalmaz ama kalirsa da moralimi bozmamaya calıscam neticede hersey bizler icin...bu noktada kaderci olunca insanin ici rahat oluyor neden nicin diye cok sorgulamiyorsun...hamile kalmaya calisrken de tek tupum acıktı hic bir neden yoktu kalmamak icin ama bi seneyi gecti olmadı vardr bir hikmeti dedik noldu sonunda tedavi ile de olsa yuzümuz guldu simdi de yasiyor ya o icimde insallahhh Allahım cok buyuk gerek kalmaz da kalirsa da varsın kuvozde kalsın bir sure sonunda mutlu olcaksak ben sabrederim....sabrın sonu selamet insallahhh isteyen herkese nasip eder rabbim...
Ayy Allah korusun canımm risk fazlaymıs cidden doktorun ne guzel karar vermis bravo ona..hadi bakalm haftaya da sana geri sayım yapcazzz :))))Şu an 3,500 u geçmiş dedi. 40 bitmeden normal gelecek gibi durmuyormuş o da 4 kg ı geçer zorlamayalım dedi. Bir de benim ilk kızım ölçümünün 400gr üstü çıkmıştı 5 yıl önce :) yine öyle olursa rahim patlayabilirmişbu kadar risk fazla dedi.
Ben de 2de yatmama ragmen uyandım bi saat once uyuyamiyorum tekrar nasıl bir heyecanmiş bu yahuuu bir de babalar ne rahat fosur fosur masallah :)))Bu gece sanırım bir ben uyanığım
Bu hafta biraz zorlandığımı hissetti sanırım ki öyleydi. Bir hafta daha sabret dedi. Zaten ilk Doğum için de 4 fazladır dedi. Öncesinde normal Doğum yapmış olmaydım sıkıntı olmazmış ama böyle sezaryen yerinden patlayabilirmiş. Düşüncesi bile korkunç hiç itiraz etmedim hemen tamam dedim ben de. Sonuçta bir çok dr un reddedeceği bir durumu zorladı beni üzmedi.Ayy Allah korusun canımm risk fazlaymıs cidden doktorun ne guzel karar vermis bravo ona..hadi bakalm haftaya da sana geri sayım yapcazzz :))))
Rahat olsun bırak cnm uyusun eşin yarın gece nöbeti onun olur sen uyursun :) ben salona geçtim çok tedirgin benim ki. Dün dr bile 'şu adamı doğurtalım da rahatlasın' dedi. :)))Ben de 2de yatmama ragmen uyandım bi saat once uyuyamiyorum tekrar nasıl bir heyecanmiş bu yahuuu bir de babalar ne rahat fosur fosur masallah :)))
Aynen öyle canım bircogunun kestirip atacagı birseyi yapmaya calıstı demekki şu saatten sonra gercekten riskli ki doktorun istemedi zorlamaya da gerek yok bebis icin de senin icin de en saglıklısı neyse o olsun :)Bu hafta biraz zorlandığımı hissetti sanırım ki öyleydi. Bir hafta daha sabret dedi. Zaten ilk Doğum için de 4 fazladır dedi. Öncesinde normal Doğum yapmış olmaydım sıkıntı olmazmış ama böyle sezaryen yerinden patlayabilirmiş. Düşüncesi bile korkunç hiç itiraz etmedim hemen tamam dedim ben de. Sonuçta bir çok dr un reddedeceği bir durumu zorladı beni üzmedi.
Yaa ne guzell :) gerci benimki oyle olsa ben daha cok panik olurdum sanırım :) bir de dün gece diyor ki hangi kitabını alayım hastanede okumak icin yaa koptum valla dedim normal bir ameliyat mı hastanede yatış mı sanki merak etme kızımı verirlerse sıkılmaya vakit olmaz zaten diger durumda da pompaydı süttü derken oyalanırımRahat olsun bırak cnm uyusun eşin yarın gece nöbeti onun olur sen uyursun :) ben salona geçtim çok tedirgin benim ki. Dün dr bile 'şu adamı doğurtalım da rahatlasın' dedi. :)))
Ayy yazık kız aklına ne gelmiş baksana :) bizden daha panik aslında onlar, Doğuma girecek mi?Yaa ne guzell :) gerci benimki oyle olsa ben daha cok panik olurdum sanırım :) bir de dün gece diyor ki hangi kitabını alayım hastanede okumak icin yaa koptum valla dedim normal bir ameliyat mı hastanede yatış mı sanki merak etme kızımı verirlerse sıkılmaya vakit olmaz zaten diger durumda da pompaydı süttü derken oyalanırım
bende uyanigimmmmAyy Allah korusun canımm risk fazlaymıs cidden doktorun ne guzel karar vermis bravo ona..hadi bakalm haftaya da sana geri sayım yapcazzz :))))
Oyy kıyamam. Öğlene kadar sabret tatlım.Ayy insan uyuyamayinca karni acikiyor su an deli gibi kahvalti yapasim var ama birsey yeme dediler 12 den somra :))
Bizim hastane sezeryana almıyomus normal dogumda doktor insiyatindeymis malesefAyy yazık kız aklına ne gelmiş baksana :) bizden daha panik aslında onlar, Doğuma girecek mi?
Ben de cok acıktım yaaa 12den sonra yemek yok 6dan sonra su yok bi de ben bi bucuk iki gbi gircem umarım tansiyonum dusmez :))Ayy insan uyuyamayinca karni acikiyor su an deli gibi kahvalti yapasim var ama birsey yeme dediler 12 den somra :))
malesef canim izmirde yaşıyorumCanım hulya ve benim doktorada bir bak derim eğer ankarada yaşıyorsan. Başarı oranı çok yüksek ve hakkında olumsuz yorum yok. Allah ondan razı olsun. Bana hediyelerin en büyüğünü vermeye vesile oldu.
sagol canim benim adım Seher. sen çok şanslı biriymissin ilk denememde olmuş ne guzel masaallah allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin darisi basima olsun. görünürde pko dan başka sorun yok. ama artık bende başka bulunmayan sorun olduğunu düşünüyorum.Cnm arkadaşım ben de pko luyum senin için dua edeceğim bana ismini yazar mısın? Hatırladım ayrıca seni. İnşsllah senin de yavruna kavuşacağın günler yakındır. Bizim ardımızdan senin güzel hikayen doldurur sayfaları. Ama ben anlamadım ben de pko luyum iki kızım olacak nasip olursa ikisi de tüp bebek ve ikisi de ilk transfer. Acaba başka bir neden var mı ki araştırıldı mı?
Canım orada da Kaan Bozkurt çok iyi diye biliyorummalesef canim izmirde yaşıyorum
biliyorum tatlim onada gittim ama bana yaklaşımı hoş gelmedi ve devam etmedim. şimdi medical park ahmet zeki isik tayim.Canım orada da Kaan Bozkurt çok iyi diye biliyorum
Bu pko ne kadar yaygın artık. Tüp bebek tedavilerinin en yüksek oranını oluşturuyordur sanırım.sagol canim benim adım Seher. sen çok şanslı biriymissin ilk denememde olmuş ne guzel masaallah allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin darisi basima olsun. görünürde pko dan başka sorun yok. ama artık bende başka bulunmayan sorun olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?