Aa seninki gec mis saati ben sabah 8 de hastanede olucamm vakit olmaz sabah gerci muhtemelen uyuyamicagim icin sabah kalkar kendim yaparimmBen 12de hastanede olucam..sabah kalkıp güzel bi banyo yapicam 11e de randevu aldım iyi bir fön cektireyim hamilelikte cok yıprandı benim saçlar kendim yapinca cok elektrikleniyo fönle rahat ederim :) bu arada makyaj serbest mi onu sormayı unuttum sen sordun mu canım ?
Canim kafayi takma oldugu kadar ayni durum bizdede var su anda gelmek istediler gelmeyin demek istemedim.. Kimse keyfimi bozamazz valla oglusumaa odaklandimm artikkYahu bir de bizde şenlik var yarin gelin dedim kvler bugunden gelcekmis evde o kdr insanı yatrcak yer yok ztn kendi annemle kardesim vardı nasıl olcak bilmiyorum en guzel gunumde umarım çıldırmam
Aaa senin erkenmis daha iyi bence :) ben de bi goz kalemi ve rimel kullanmayı dusunuyorum hastanenin fotografcısı giriyor dogum paketinde var...parfum sıkmayalım ama anne ten kokusu onemli :))Aa seninki gec mis saati ben sabah 8 de hastanede olucamm vakit olmaz sabah gerci muhtemelen uyuyamicagim icin sabah kalkar kendim yaparimmhic sormadim ben yaa makyaji canim fotografci fln ayarlamadigim icin makyaj benim icin sart degil dusunmuyotum yapmayi cikinca yaparim heralde gelene gidene guzel gozukeyim
Aynen yaa illaki aksilik cıkıcaktı ama o şart yani...ama ben de dogumuma odaklandım tek derdim kuzucum kuvoze girmesin bana versinlerrr kimse umrumda olmaz vallaCanim kafayi takma oldugu kadar ayni durum bizdede var su anda gelmek istediler gelmeyin demek istemedim.. Kimse keyfimi bozamazz valla oglusumaa odaklandimm artikk
Cnm sezeryan olduğu için dediler...ilk işiniz ben gibi gelsede gelmesede sağma makinası almak olacak...en çok kullandığım şey sağma makinam ve ben ::))Ya canim sut neden gelmiyorki acaba cevremdeki herkes dus alinca sut geliyor fln diyolar doktorlar bu konuda virsey diyolarmi acaba?
Sagma makinam varr hastanede lazim olur mu sence canim??Cnm sezeryan olduğu için dediler...ilk işiniz ben gibi gelsede gelmesede sağma makinası almak olacak...en çok kullandığım şey sağma makinam ve ben ::))
Ayyy canimm insallah insallahhh yaa hic bir sorun olmadan kucagimiza alalim insallah yavrularimiziiAynen yaa illaki aksilik cıkıcaktı ama o şart yani...ama ben de dogumuma odaklandım tek derdim kuzucum kuvoze girmesin bana versinlerrr kimse umrumda olmaz valla
Iyiki almısım o zamanCnm sezeryan olduğu için dediler...ilk işiniz ben gibi gelsede gelmesede sağma makinası almak olacak...en çok kullandığım şey sağma makinam ve ben ::))
Ben yanıma alıcam canım tabi benim durum farklı vermezlerse kuzucugumu sagmaya baslayım sistemi tetikleyeyim diye götürüyorum :)Sagma makinam varr hastanede lazim olur mu sence canim??
Hayır cnm, zaten aç gidiyorsun. Ikınma olmadığı için problem olmuyor. Bir de zaten yarım saat ancak sürüyor. Benim öyle olmuştu yani.Kızlar sezeryanda lavman yapıyorlar mı ?
Bende onu dusundum bugun yaa ameliyatimdan once yapmislardi bana bu kisa surcek yaparlarmiki diye dusunuyodum yapmazlar insallahKızlar sezeryanda lavman yapıyorlar mı ?
Bu cok güzel bir haber :)Hayır cnm, zaten aç gidiyorsun. Ikınma olmadığı için problem olmuyor. Bir de zaten yarım saat ancak sürüyor. Benim öyle olmuştu yani.
Insallah yapmazlar ya o iş beni çok geriyor..Bende onu dusundum bugun yaa ameliyatimdan once yapmislardi bana bu kisa surcek yaparlarmiki diye dusunuyodum yapmazlar insallah
Gerilme canim yapcak olurlarsada zor birsey degil ben yasadim bir defaInsallah yapmazlar ya o iş beni çok geriyor..
Aslında yapsalar daha iyi bence. Doğum sonrası rahat olur :)Insallah yapmazlar ya o iş beni çok geriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?