2017 ocak-şubat anneleri

Aa seninki gec mis saati ben sabah 8 de hastanede olucamm vakit olmaz sabah gerci muhtemelen uyuyamicagim icin sabah kalkar kendim yaparimm hic sormadim ben yaa makyaji canim fotografci fln ayarlamadigim icin makyaj benim icin sart degil dusunmuyotum yapmayi cikinca yaparim heralde gelene gidene guzel gozukeyim

Yahu bir de bizde şenlik var yarin gelin dedim kvler bugunden gelcekmis evde o kdr insanı yatrcak yer yok ztn kendi annemle kardesim vardı nasıl olcak bilmiyorum en guzel gunumde umarım çıldırmam
Canim kafayi takma oldugu kadar ayni durum bizdede var su anda gelmek istediler gelmeyin demek istemedim.. Kimse keyfimi bozamazz valla oglusumaa odaklandimm artikk

Aaa senin erkenmis daha iyi bence :) ben de bi goz kalemi ve rimel kullanmayı dusunuyorum hastanenin fotografcısı giriyor dogum paketinde var...parfum sıkmayalım ama anne ten kokusu onemli :))

Canim kafayi takma oldugu kadar ayni durum bizdede var su anda gelmek istediler gelmeyin demek istemedim.. Kimse keyfimi bozamazz valla oglusumaa odaklandimm artikk
Aynen yaa illaki aksilik cıkıcaktı ama o şart yani...ama ben de dogumuma odaklandım tek derdim kuzucum kuvoze girmesin bana versinlerrr kimse umrumda olmaz valla

İlk gün telaşı :) emecekti, kaka yaptı mı? Derken ertesi güne başlıyor işte insan. Ama o bize kendime gelir gelmez yazacağım demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…