İnşallah bu mutlu son olur sizin için.biliyorum tatlim onada gittim ama bana yaklaşımı hoş gelmedi ve devam etmedim. şimdi medical park ahmet zeki isik tayim.
Ya bana zaman geçmiyor artık. Gece de uyuyamadım zaten. Bir de bebeğin hareketleri inletti beni resmen bu gece.
evet canim hemen hemen h erkezde bu sorun gözüküyor ve bir cogu da tup bebekle hamile kalıyor. bende olmayınca acaba bende mi başka bir sorun var ama giremiyorlar diyorum. ama cok da doktora gittim kimse başka bir sorun var demedi.Bu pko ne kadar yaygın artık. Tüp bebek tedavilerinin en yüksek oranını oluşturuyordur sanırım.
teşekkür ederim canim ins bu sefer mevlam banada nasip ederİnşallah bu mutlu son olur sizin için.
Peki daha önce rahim filmi çektirdin mi? Tüplerde sıvı olunca da bebek tutunmazmış ya da tutunsa bile düşermişevet canim hemen hemen h erkezde bu sorun gözüküyor ve bir cogu da tup bebekle hamile kalıyor. bende olmayınca acaba bende mi başka bir sorun var ama giremiyorlar diyorum. ama cok da doktora gittim kimse başka bir sorun var demedi.
çekildi canim tuplerde açıkPeki daha önce rahim filmi çektirdin mi? Tüplerde sıvı olunca da bebek tutunmazmış ya da tutunsa bile düşermiş
Kuzummm hastaneden bildiriyorum :) damar yolum acıldı serum takıldı bekliyorummm :) fon cektrdim manikur yaptrdm makyaj yaptrdım cok hafif dogal..oje yasakmis bizim burda onu surmedim cıkınca aksam artk...fotografci hazirr :) ben hazirım ama cok heyecanliyım bayilmadan alirlarsa iyiydi :))))Ya bana zaman geçmiyor artık. Gece de uyuyamadım zaten. Bir de bebeğin hareketleri inletti beni resmen bu gece.senin de son saatlerin artık gün demiyoruz şimdi dr umun sekreterini aradım bu arada veeeeeee french manikür serbest hafif makyaj serbest. Zaten Bülent Ersoy gibi değiliz ki
Canım allah saglikla sihhatle de kucağına almayi da nasip etsin inşallah belki de almissindir beraber mayıs ayında yazismistik malesef benim ki tutunamaisti hala daha beklemekteyim nolur dua et arkadaşım bana da ara ara takip ediyordum seni çok mutlu oldum şimdi senin doğum yaptığını öğrenince ..umarım beni haturlamissindir..Canım sevgiyle kal sağlıkla kal..Ah yarım saat içim geçmiş sadece ve tabiki uyuyamıyorum :) bi yandan da deli gibi uykum var aslında:)
Sen nasılsın canım tatlı bebeğin nasıl lohusalıktan ne haber
Gözün aydın arkadaşım senin de sanırım bebbisini kucağına alacaksın çok mutlu oldummm senin de haberini alınca ...Kuzummm hastaneden bildiriyorum :) damar yolum acıldı serum takıldı bekliyorummm :) fon cektrdim manikur yaptrdm makyaj yaptrdım cok hafif dogal..oje yasakmis bizim burda onu surmedim cıkınca aksam artk...fotografci hazirr :) ben hazirım ama cok heyecanliyım bayilmadan alirlarsa iyiydi :))))
Başka sorun olsa bulurlardı bence de. Transferler 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu oluyor cnmevet canim hemen hemen h erkezde bu sorun gözüküyor ve bir cogu da tup bebekle hamile kalıyor. bende olmayınca acaba bende mi başka bir sorun var ama giremiyorlar diyorum. ama cok da doktora gittim kimse başka bir sorun var demedi.
Sana deli demek istiyorum. Allah bozmasın keyfini cnm. Mutlaka yaz kızımızın durumunu meraktayım.Kuzummm hastaneden bildiriyorum :) damar yolum acıldı serum takıldı bekliyorummm :) fon cektrdim manikur yaptrdm makyaj yaptrdım cok hafif dogal..oje yasakmis bizim burda onu surmedim cıkınca aksam artk...fotografci hazirr :) ben hazirım ama cok heyecanliyım bayilmadan alirlarsa iyiydi :))))
çok yumurta oluyo arkadasim bende ve 5 güne bekletiyorlar ve son 2 transferde 5 gün embiyosu ve 1 kalite dediler. hatta kalan dondurulmus embiyolardan 6 gün bile var. ama doktorum 6 gün taraftarı değil en iyi 5 gün dediBaşka sorun olsa bulurlardı bence de. Transferler 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu oluyor cnm
Bende de 5. Gündü ikisi de. İkişer embriyo koymuşlardı. Şaşırdım açıkçası durumuna. İnşallah bu son tedavin olur cnm, muradına ermek nasip olur sana da. Ben haftaya perşembe Doğuma gireceğim. Mutlaka dua edeceğim sana.çok yumurta oluyo arkadasim bende ve 5 güne bekletiyorlar ve son 2 transferde 5 gün embiyosu ve 1 kalite dediler. hatta kalan dondurulmus embiyolardan 6 gün bile var. ama doktorum 6 gün taraftarı değil en iyi 5 gün dedi
Sağol canım Samsun'daki durumumuzdan daha iyiz kritik durumu atlatmış değiliz stabil olduğumuz her güne şükrediyorum mucizelerin yeri diyorlar Ankara tıp yenidoğan yoğun bakımı için inşallah bir mucizede bizi bulacak oğlumu kucaklayıp bu soğuk memleketten gitcez inşallah
Çok şükür iyi haberlerini aldıkSağol canım Samsun'daki durumumuzdan daha iyiz kritik durumu atlatmış değiliz stabil olduğumuz her güne şükrediyorum mucizelerin yeri diyorlar Ankara tıp yenidoğan yoğun bakımı için inşallah bir mucizede bizi bulacak oğlumu kucaklayıp bu soğuk memleketten gitcez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?