2017 ocak-şubat anneleri

Cok cokk saol canım benim insallah bu guzelliklerin kat kat mislini yaşarsın

Kuveze aldilar ama tedbir icin diyorlar kendi kendine nefes alıyormus...cok ufak oldugu icin aldılar sanirım...yarim saate esim gtcek bakalm ne diycekler...ama henuz hic kucagima alamadim
Yaaaa şükürler olsun Allah'a... o kadar sevindim ki anlatamam. Kaç kilo doğmuş? Kurtarmış demek bıcırık kendini, kırk bir kere maşallah

Son düzenleme:
Yaaaa şükürler olsun Allah'a... o kadar sevindim ki anlatamam. Kaç kilo doğmuş? Kurtarmış demek bıcırık kendini, kırk bir kere maşallah
2180 gr canım zaten dedilerki ilk cıkısta aglarsa korkma benimki ciyak ciyaktı oh dedim :) boyu normale gore uzunmus elleri ayaklari da iri benden uzun olucak bu hatun :)

2180 gr canım zaten dedilerki ilk cıkısta aglarsa korkma benimki ciyak ciyaktı oh dedim :) boyu normale gore uzunmus elleri ayaklari da iri benden uzun olucak bu hatun :)
Maşallah iyi doğmuş :) korktuğumuz gibi olmadı. İçimden bir ses diyor ki en geç yarın sabah sana verecekler Vera yı

Kizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
Maşallah Allah bağışlasın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin

Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
Canım yaaa kader arkadaşım rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi yaşadığın. Bebek alır memeyi daha alışamadı tabi merak etme canım. Herşey istediğin gibi olur inşallah. Kaç kilo doğdu tosuncuk

Canım maşallah size. Sağlıcakla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah

Korkuyorum sancım gelir önceden bebek gelir diye. Son iki gündür karnım çok kasılıyor. Bir de bebek hep bir hafta önden gidiyor. Umarım gününü bekler
Benim de fena kasılıyor cnm ağrılarım da var baya ama dr um korkma dedi. Sen de rahat ol cnm. Zaten Doğum başladı diyelim ki hemen olan bir şey değil ki Doğum. Telaş yapma hiç.

3600 dogdu canim makinanin olcumunden daha fazla cikti.. Sutum halaa yok makinaylada geldihi yok ama hemsireler eve gidip dus alinca gelir diyolar sezeryanin cilveside bu iste.. Ayaga fln kalktim cok sukur buyuk oranda toparlandim darisi sizlerin basinaa insallahhh

Çok sevindim canım gecmis olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisin insallah. Sütünü bol bol sağ öyle ver bebeğine sarılık olmasın, o şimdi hemen ememeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…