- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Kuveze aldilar ama tedbir icin diyorlar kendi kendine nefes alıyormus...cok ufak oldugu icin aldılar sanirım...yarim saate esim gtcek bakalm ne diycekler...ama henuz hic kucagima alamadimNasıl yani küveze almadılar mı? Ayy çok heyecan yaptım ne olur kucağına alınca yaz...
Cok cokk saol canım benim insallah bu guzelliklerin kat kat mislini yaşarsınSen böyle yazınca tebrik etmeyi unuttum bir an. Çok çok sevindim iyi olmasına gözlerimden süzüldü resmen yaşlar, ben de korkmuşum seninle birlikte demek ki. Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla çıktığınız günü bekliyorum
Yaaaa şükürler olsun Allah'a... o kadar sevindim ki anlatamam. Kaç kilo doğmuş? Kurtarmış demek bıcırık kendini, kırk bir kere maşallahKuveze aldilar ama tedbir icin diyorlar kendi kendine nefes alıyormus...cok ufak oldugu icin aldılar sanirım...yarim saate esim gtcek bakalm ne diycekler...ama henuz hic kucagima alamadim
2180 gr canım zaten dedilerki ilk cıkısta aglarsa korkma benimki ciyak ciyaktı oh dedim :) boyu normale gore uzunmus elleri ayaklari da iri benden uzun olucak bu hatun :)Yaaaa şükürler olsun Allah'a... o kadar sevindim ki anlatamam. Kaç kilo doğmuş? Kurtarmış demek bıcırık kendini, kırk bir kere maşallah
Tebrik ederim canımmmmmm...2180 gr canım zaten dedilerki ilk cıkısta aglarsa korkma benimki ciyak ciyaktı oh dedim :) boyu normale gore uzunmus elleri ayaklari da iri benden uzun olucak bu hatun :)
Maşallah iyi doğmuş :) korktuğumuz gibi olmadı. İçimden bir ses diyor ki en geç yarın sabah sana verecekler Vera yı2180 gr canım zaten dedilerki ilk cıkısta aglarsa korkma benimki ciyak ciyaktı oh dedim :) boyu normale gore uzunmus elleri ayaklari da iri benden uzun olucak bu hatun :)
Maşallah Allah bağışlasın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsinKizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
Kuzum ben 39+0 da olacağım ama ben normal beklediğim için böyle oldu, yoksa bu hafta alırdı dr um. Normal yani 39. Haftan olacak.edakara 38+4 te sezeryan olacağım. Sen sezeryan olduğunda kaçıncı haftanda olmuş olacaksın. Normal midir 38+4
Sorma canım ya benim ağrı sızıda kalmadı iyice kaçtı :) suni sancıya doğru gidiyorum bu gidişleSenden ne zaman ses gelecek acabasıcak buldu yerini ayrılamıyor bizim bebeler
Korkuyorum sancım gelir önceden bebek gelir diye. Son iki gündür karnım çok kasılıyor. Bir de bebek hep bir hafta önden gidiyor. Umarım gününü beklerKuzum ben 39+0 da olacağım ama ben normal beklediğim için böyle oldu, yoksa bu hafta alırdı dr um. Normal yani 39. Haftan olacak.
Canım yaaa kader arkadaşım rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi yaşadığın. Bebek alır memeyi daha alışamadı tabi merak etme canım. Herşey istediğin gibi olur inşallah. Kaç kilo doğdu tosuncukKizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
Canım maşallah size. Sağlıcakla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallahKızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimdaneyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...
Benim de fena kasılıyor cnm ağrılarım da var baya ama dr um korkma dedi. Sen de rahat ol cnm. Zaten Doğum başladı diyelim ki hemen olan bir şey değil ki Doğum. Telaş yapma hiç.Korkuyorum sancım gelir önceden bebek gelir diye. Son iki gündür karnım çok kasılıyor. Bir de bebek hep bir hafta önden gidiyor. Umarım gününü bekler
Vazgeçti senin bıdıkSorma canım ya benim ağrı sızıda kalmadı iyice kaçtı :) suni sancıya doğru gidiyorum bu gidişle
Daha çok yenisin cnm gelir sütün endişe etme. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun cnmSelam kızlar. Benim doğum unutulmuş gibi. Ben de sütü gelemeyen bi anne oldum. İnatla devam
3600 dogdu canim makinanin olcumunden daha fazla cikti.. Sutum halaa yok makinaylada geldihi yok ama hemsireler eve gidip dus alinca gelir diyolar sezeryanin cilveside bu iste.. Ayaga fln kalktim cok sukur buyuk oranda toparlandim darisi sizlerin basinaa insallahhhCanım yaaa kader arkadaşım rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi yaşadığın. Bebek alır memeyi daha alışamadı tabi merak etme canım. Herşey istediğin gibi olur inşallah. Kaç kilo doğdu tosuncuk
Çok sevindim canım gecmis olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisin insallah. Sütünü bol bol sağ öyle ver bebeğine sarılık olmasın, o şimdi hemen ememeyebilirKizlarrr merhabalarr ben bebegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?