2017 ocak-şubat anneleri

Gözün aydın tatlım geçmişolsun, sağlıkla büyüsün insallah bebeğin. Onun Kokusunu duyunca kucagina alınca ne ağri ne sızı hicbirseyin kalmayacak

Çok sevindim canım gecmis olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisin insallah. Sütünü bol bol sağ öyle ver bebeğine sarılık olmasın, o şimdi hemen ememeyebilir
Sagincada gelmiyorki maalesef bir damla fln geliyor.. Nasil cogalcak bu sut bilmiyorum

Gözün aydın tatlım geçmişolsun, sağlıkla büyüsün insallah bebeğin. Onun Kokusunu duyunca kucagina alınca ne ağri ne sızı hicbirseyin kalmayacak
Insallah cnm benim beni en iyi sen anlarsın icim nasıl buruk...zaten ameliyathaneden cıkarken nasıl agladım hic gostermediler ya bisi oldu sandm Allahım buyuk uyuyo simdi kuvozde...benim bu agrılarım da normal mi sence bazen bagırasım geliyo disimi sıkıyorum o derece ?

Kuzucum makina ile sağdın mı ? Bir de oyle mi denesen benim bir sırıngaya yakın geldi...bir de benim cokk agrım var ya senin nasıl ?

Kuvezde iken göstermiyorlar mı? Hiç bilmiyorum cnm ondan soruyorum.

Kizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
gözün aydın canım sağlıklı hayırlı evlat olsun

gözün aydın canım sağlıkla biran önce kucağına al inşallah

Kuvezde iken göstermiyorlar mı? Hiç bilmiyorum cnm ondan soruyorum.
Aslnda gosterirler de şu an gidememki..koridorun diger ucunda ve ellere kollara dezenfektan sıkıp ayrı kıyafet giydirip alıyorlar onun icin ayakta duramıyorum o kdr şu an ama yrn giderim gbi geliyor...hemsireler sagolsun fotograf cekiyorlar :)

Söyle ağrını ağrı kesici yapsınlar..
Çekme ağrı
Ben iğne vurdurduydum ayrıyeten ağrı butonum olmasına rağmen
Iki kez yaptılar ama gecirmiyor anlamadım gtti ikincisi cok gucluymus 4 saat yok dediler birazcık hafifletti ama oyle bir agrı giriyorki arada hayatımda boylesini gormedim

Iki kez yaptılar ama gecirmiyor anlamadım gtti ikincisi cok gucluymus 4 saat yok dediler birazcık hafifletti ama oyle bir agrı giriyorki arada hayatımda boylesini gormedim
Canm agri kesivi yaptirsana bende ayaga kalkana kadar kotuydum belim vok agridi yatmaktan ozellikle kaldirdiklarinda rahatlafim.. Sagma makinasiyla hic gelmedi canim benim sutum napmaliyim bilmiyorum

P pink_love_lady H Hulya90 canlarım hayırlı olsun bebisleriniz analı babalı güle güle büyütmek nasip olsun inşallah.
P pink_love_lady o dayanılmaz ağrıdan bana da oldu. Diğer dogumlar aynı gün yürürken ben ancak ertesi gün kalktım.
H Hulya90 benim sütüm 3. gün geldi.Kaygilanma gelecek sütün.Boş da olsa alıyorsa ver.
Benimki hâlâ emmiyor o ayrı.inşallah sizinkiler yapışır bırakmazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…