Gözün aydın tatlım geçmişolsun, sağlıkla büyüsün insallah bebeğin. Onun Kokusunu duyunca kucagina alınca ne ağri ne sızı hicbirseyin kalmayacakKızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimdaneyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...
Sagincada gelmiyorki maalesef bir damla fln geliyor.. Nasil cogalcak bu sut bilmiyorumÇok sevindim canım gecmis olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisin insallah. Sütünü bol bol sağ öyle ver bebeğine sarılık olmasın, o şimdi hemen ememeyebilir
Cok saol canımmmmmmTebrik ederim canımmmmmm...
O agzın bal yesin ya insallah canım benim :)))Maşallah iyi doğmuş :) korktuğumuz gibi olmadı. İçimden bir ses diyor ki en geç yarın sabah sana verecekler Vera yı
Cok tesekkurler insallah darısi basınıza olsun bir cırpıda kurtuluverin saglıkla :)
Insallah cnm benim beni en iyi sen anlarsın icim nasıl buruk...zaten ameliyathaneden cıkarken nasıl agladım hic gostermediler ya bisi oldu sandm Allahım buyuk uyuyo simdi kuvozde...benim bu agrılarım da normal mi sence bazen bagırasım geliyo disimi sıkıyorum o derece ?Gözün aydın tatlım geçmişolsun, sağlıkla büyüsün insallah bebeğin. Onun Kokusunu duyunca kucagina alınca ne ağri ne sızı hicbirseyin kalmayacak
Insallah canım benim darısı başına :)Canım maşallah size. Sağlıcakla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah
Kuzucum makina ile sağdın mı ? Bir de oyle mi denesen benim bir sırıngaya yakın geldi...bir de benim cokk agrım var ya senin nasıl ?3600 dogdu canim makinanin olcumunden daha fazla cikti.. Sutum halaa yok makinaylada geldihi yok ama hemsireler eve gidip dus alinca gelir diyolar sezeryanin cilveside bu iste.. Ayaga fln kalktim cok sukur buyuk oranda toparlandim darisi sizlerin basinaa insallahhh
Arkadaşım sakin ol lütfen mutlaka gelecektir sütün, sakın moralini bozma..Sagincada gelmiyorki maalesef bir damla fln geliyor.. Nasil cogalcak bu sut bilmiyorum
Kuvezde iken göstermiyorlar mı? Hiç bilmiyorum cnm ondan soruyorum.Insallah cnm benim beni en iyi sen anlarsın icim nasıl buruk...zaten ameliyathaneden cıkarken nasıl agladım hic gostermediler ya bisi oldu sandm Allahım buyuk uyuyo simdi kuvozde...benim bu agrılarım da normal mi sence bazen bagırasım geliyo disimi sıkıyorum o derece ?
Söyle ağrını ağrı kesici yapsınlar..Kuzucum makina ile sağdın mı ? Bir de oyle mi denesen benim bir sırıngaya yakın geldi...bir de benim cokk agrım var ya senin nasıl ?
gözün aydın canım sağlıklı hayırlı evlat olsunKizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
gözün aydın canım sağlıkla biran önce kucağına al inşallahKızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimdaneyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...
Aslnda gosterirler de şu an gidememki..koridorun diger ucunda ve ellere kollara dezenfektan sıkıp ayrı kıyafet giydirip alıyorlar onun icin ayakta duramıyorum o kdr şu anKuvezde iken göstermiyorlar mı? Hiç bilmiyorum cnm ondan soruyorum.
Insallah canım benim cokk saollgözün aydın canım sağlıkla biran önce kucağına al inşallah
Iki kez yaptılar ama gecirmiyor anlamadım gtti ikincisi cok gucluymus 4 saat yok dediler birazcık hafifletti ama oyle bir agrı giriyorki arada hayatımda boylesini gormedimSöyle ağrını ağrı kesici yapsınlar..
Çekme ağrı
Ben iğne vurdurduydum ayrıyeten ağrı butonum olmasına rağmen
kalça dan mı yapıyorlar bu iğneleriIki kez yaptılar ama gecirmiyor anlamadım gtti ikincisi cok gucluymus 4 saat yok dediler birazcık hafifletti ama oyle bir agrı giriyorki arada hayatımda boylesini gormedim
Canm agri kesivi yaptirsana bende ayaga kalkana kadar kotuydum belim vok agridi yatmaktan ozellikle kaldirdiklarinda rahatlafim.. Sagma makinasiyla hic gelmedi canim benim sutum napmaliyim bilmiyorumIki kez yaptılar ama gecirmiyor anlamadım gtti ikincisi cok gucluymus 4 saat yok dediler birazcık hafifletti ama oyle bir agrı giriyorki arada hayatımda boylesini gormedim
Bacaktan canım kalçadan da olur da dönmek zor oldugu icin bacaktan yapıyorlarkalça dan mı yapıyorlar bu iğneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?