- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ya benim belim degil de karındaki kesi yeri nasıl agrıyor anlatamam..boyle karnımda adet agrisınin on misli var agrı kesici bile yapsalar tuplere fln da bakcaktı benim teki tıkalıydı ya acaba diyorum ondan mi bu kdr agrıyor yarin sorucam doktora...ay bi de hemsireler gayet normal diyo benim agrı esigimmi dusuk yaralarım mı zor iyilesiyor o da olabilir....kalkarken cokk yanma oluyor resmen sıkmaktan dis kalmycak o yanma sende de var mı ? Makina ile sagarken gözlerini kapa odaklan guzel seyler dusun kuzum..senin bıdık yaninda mesela ona bak..ben fotograflarına bakıyorum kizımın o aglama sesini dusunuyorum yarım şırıngacık cıkıyor henuz iki defa yaptm boyle...bir de sana ne yedirdiler bana bi corba biskuvi ve cay...bir de sadece sıvı tuket dediler karnım aç valla ondan da sut olmayabilir diycem ama onda da su icsen yeter diyolarr...Canm agri kesivi yaptirsana bende ayaga kalkana kadar kotuydum belim vok agridi yatmaktan ozellikle kaldirdiklarinda rahatlafim.. Sagma makinasiyla hic gelmedi canim benim sutum napmaliyim bilmiyorum
Saol canım ya hemsire digerlerinden daha dik iyi kalktın diyor ama acısından dis sıkarak kalkıyorum onu hesaba katmıyor :) bir de boyle agrıdan baska yanma ve acı da oluyor yaraya tuz atmis gibi boyle o normal mi sende oldu mu ? :)P pink_love_lady H Hulya90 canlarım hayırlı olsun bebisleriniz analı babalı güle güle büyütmek nasip olsun inşallah.
P pink_love_lady o dayanılmaz ağrıdan bana da oldu. Diğer dogumlar aynı gün yürürken ben ancak ertesi gün kalktım.
H Hulya90 benim sütüm 3. gün geldi.Kaygilanma gelecek sütün.Boş da olsa alıyorsa ver.
Benimki hâlâ emmiyor o ayrı.inşallah sizinkiler yapışır bırakmazlar :)
Aynen öyle bir ağrı çok güzel tarif etmişsin :)Saol canım ya hemsire digerlerinden daha dik iyi kalktın diyor ama acısından dis sıkarak kalkıyorum onu hesaba katmıyor :) bir de boyle agrıdan baska yanma ve acı da oluyor yaraya tuz atmis gibi boyle o normal mi sende oldu mu ? :)
Aynennn oylee ben de dayanıklıyımdır ama bunda hicbir sey kar etmiyor...kaçıncı günde gecti canım peki ?Aynen öyle bir ağrı çok güzel tarif etmişsin :)
Ki ben öyle nazlı,ağrı eşiği düşük biri de değilim ama dayanılmazdı.Nefes alırken bile ağrıyordu,ağrı kesiciler de fayda etmedi.
Canim kalktikca daha iyi olcan ilk kalktigimda bende oyle oldu nefes alamicak gibi sonra sonra duzeldim kotu oluyom diye kalkmamazlik yapma su an tek basima kalkabiliyotum ben.. hastanenin pompasiyla hic gelmedi canm kendi pompamla denicem bugun elimizle skinca damla damla geliyor aslinda bebiste emmek istiyor cekiyor sut gelmiyor yavrum yazik agliyo sonra pes etmeden ugrasiyorum bir saat boyunca.. Sonra mama veriyoruz. Hemsireler cok normal mamaya alisvak sanma sutun gelecek diyolar bekliyiruz bakalim.. Senin kuzunda bir an once yanina gelsin insallahh benimki simdi koynumda uyuyor cok guzel bir his allahim olmayan herkese nasip etsin yarabbimYa benim belim degil de karındaki kesi yeri nasıl agrıyor anlatamam..boyle karnımda adet agrisınin on misli var agrı kesici bile yapsalar tuplere fln da bakcaktı benim teki tıkalıydı ya acaba diyorum ondan mi bu kdr agrıyor yarin sorucam doktora...ay bi de hemsireler gayet normal diyo benim agrı esigimmi dusuk yaralarım mı zor iyilesiyor o da olabilir....kalkarken cokk yanma oluyor resmen sıkmaktan dis kalmycak o yanma sende de var mı ? Makina ile sagarken gözlerini kapa odaklan guzel seyler dusun kuzum..senin bıdık yaninda mesela ona bak..ben fotograflarına bakıyorum kizımın o aglama sesini dusunuyorum yarım şırıngacık cıkıyor henuz iki defa yaptm boyle...bir de sana ne yedirdiler bana bi corba biskuvi ve cay...bir de sadece sıvı tuket dediler karnım aç valla ondan da sut olmayabilir diycem ama onda da su icsen yeter diyolarr...
Ertesi gün ayağa kalkabildim ama ağrı devam ediyordu.Ben gaz çıkaramadım onun etkisi büyük çıkarsam o kadar ağrı olmazdi.Duphalac verdi doktor o yardımcı oldu gaz için.5.gün biraz hafifledi 7.-8. günde oh diyebildim.Aynennn oylee ben de dayanıklıyımdır ama bunda hicbir sey kar etmiyor...kaçıncı günde gecti canım peki ?
Ay evet ya insallah bir an önce verirler şu an bi tek fotograflar var benim elimde...bence de kendi pompanla yap ben hastaneninkini gormedim ama annem onla hic gelmezdi diyo bizdekiler daha iyi ve hijyenik azcık sırıngayla cıkıyo...sen de oyle dene..bir de ben tuvalete cok gitmemek icin suyu az ictim aksine cok icip cok tuvalete gtmek gerekiyomus simdi arttırcam sen de cok içCanim kalktikca daha iyi olcan ilk kalktigimda bende oyle oldu nefes alamicak gibi sonra sonra duzeldim kotu oluyom diye kalkmamazlik yapma su an tek basima kalkabiliyotum ben.. hastanenin pompasiyla hic gelmedi canm kendi pompamla denicem bugun elimizle skinca damla damla geliyor aslinda bebiste emmek istiyor cekiyor sut gelmiyor yavrum yazik agliyo sonra pes etmeden ugrasiyorum bir saat boyunca.. Sonra mama veriyoruz. Hemsireler cok normal mamaya alisvak sanma sutun gelecek diyolar bekliyiruz bakalim.. Senin kuzunda bir an once yanina gelsin insallahh benimki simdi koynumda uyuyor cok guzel bir his allahim olmayan herkese nasip etsin yarabbim
Oo seninki daha zormus canım ya neyseki gecti gitti...ben gaz cıkardım.. az once hayatımda ilk defa biri gaz cıkardım diye afferim dediErtesi gün ayağa kalkabildim ama ağrı devam ediyordu.Ben gaz çıkaramadım onun etkisi büyük çıkarsam o kadar ağrı olmazdi.Duphalac verdi doktor o yardımcı oldu gaz için.5.gün biraz hafifledi 7.-8. günde oh diyebildim.
çok güldürdün beni ilahi kızkalça dan mı yapıyorlar bu iğneleri
Kızını görünce haber ver cnmAy evet ya insallah bir an önce verirler şu an bi tek fotograflar var benim elimde...bence de kendi pompanla yap ben hastaneninkini gormedim ama annem onla hic gelmezdi diyo bizdekiler daha iyi ve hijyenik azcık sırıngayla cıkıyo...sen de oyle dene..bir de ben tuvalete cok gitmemek icin suyu az ictim aksine cok icip cok tuvalete gtmek gerekiyomus simdi arttırcam sen de cok iç
Tabi canm bol bol su ic dediler bana.. Ben su anda kendim iyiyim kendi isimi kendim hallediyom tuvalete gidiyom cok sukur bebegimin altini degistiriyom tek sorunumuz sutumuz o da insani geriyomus gercekten herkesin dedigi batiyor adeta..Ay evet ya insallah bir an önce verirler şu an bi tek fotograflar var benim elimde...bence de kendi pompanla yap ben hastaneninkini gormedim ama annem onla hic gelmezdi diyo bizdekiler daha iyi ve hijyenik azcık sırıngayla cıkıyo...sen de oyle dene..bir de ben tuvalete cok gitmemek icin suyu az ictim aksine cok icip cok tuvalete gtmek gerekiyomus simdi arttırcam sen de cok iç
Emin ol ki gelecek tatlım, stres çok etkiliyor gerçekten, beklemediğin bir anda fışkıracak. Öyle oluyor. İyi olmana çok sevindim bu arada, kakasını sırtına çıkartmayı başardı mı bıdıkTabi canm bol bol su ic dediler bana.. Ben su anda kendim iyiyim kendi isimi kendim hallediyom tuvalete gidiyom cok sukur bebegimin altini degistiriyom tek sorunumuz sutumuz o da insani geriyomus gercekten herkesin dedigi batiyor adeta..
Sirtina cikartmadi ama surekli alt degistirme modundayiz :))Emin ol ki gelecek tatlım, stres çok etkiliyor gerçekten, beklemediğin bir anda fışkıracak. Öyle oluyor. İyi olmana çok sevindim bu arada, kakasını sırtına çıkartmayı başardı mı bıdık
Amin canım sen de tez vakitte yavrunu kucağına al inşallah, dualarımız sizinleCok tesekkurler insallah darısi basınıza olsun bir cırpıda kurtuluverin saglıkla :)
Bana da geçmiyor canım, hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum, bir yandan da biran önce kollarıma almak istiyorum. Senin perşembe miydi?Kızını görünce haber ver cnmbana da zaman geçmiyor kızlar artık ya, bu sabah pazar diye uyandım cumartesi çıktı iş olmayınca günler de girdi birbirine
Evet perşembe senin ne zaman cnm?Bana da geçmiyor canım, hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum, bir yandan da biran önce kollarıma almak istiyorum. Senin perşembe miydi?
Benim de öyleydi cnm 1 damla bal gibi koyu birşey geldi çok sinir olmuştum gelmicek heralde diye, hastaneden taburcu oldum 3.günde 5_6 damla derken çoğaldı :)Sagincada gelmiyorki maalesef bir damla fln geliyor.. Nasil cogalcak bu sut bilmiyorum
Bilmem mi canım içi yanıyor insanın ama moralini bozma sakın sütünü de etkiler hep iyi düşün moralini yüksek tut, karnında riskli bir sekilde yasamalarından kurtuldun en azından şimdi emin ellerdeler çok güzel bakiyorlar hemsıreler yogun bakımda kendi bebekleri gibi severek ilgileniyorlar. Sen sütün gelmese de inatla sağ ki memeler süt üretimine başlasin. Zaten sütün gelmeye yakın gögüslerin taş gibi oluyor ve ateşin çikıyor terliyorsun hasta oldum zannediyorsun ama bunlar iyi belirtilerInsallah cnm benim beni en iyi sen anlarsın icim nasıl buruk...zaten ameliyathaneden cıkarken nasıl agladım hic gostermediler ya bisi oldu sandm Allahım buyuk uyuyo simdi kuvozde...benim bu agrılarım da normal mi sence bazen bagırasım geliyo disimi sıkıyorum o derece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?