2017 ocak-şubat anneleri

Canıııım ben hengameden yeni kendime Zaman ayırıp nete girebildim hatta tel alabildim elime hep aklımdaydınız
Oyyy yüreğim titredi okurken yazdıklarını
Sağ salim kavuştunuz ya kucağına da alacaksın inşallah

Canlarım çok mesajınız birikmiş okuyorum bitiremedim
H Hulya90 nasılsın bebeğin nasıl canım sen nasılsın eve geldiniz mi
P pink_love_lady sütün gelecek bebeğin emecek bugün üçüncü gün benim sütüm yeni geldi düşün
Biz de iyiyiz bu arada kaynana uyuzunu saymazsak
O konuya hiç girmeyeyim neyse
Çok şükür bin şükür
Başka var mı doğum yapan
edakara canım sen naptın dr a gittin mi bebiş nasıl

Senin için endişelenmiştik cnm sesin çıkmayınca. İyi olduğunuza çok sevindim, kaynanayı boşver sen bildiğini yap :) benim bıdık da büyümeye devam ediyormuş teyzesi dr artık riskli olur normal Doğum deri ve perşembe saat 09:00 a Doğum saati verdi. 02.02.2017 güzel tarih dedi yazdı :)

Kaynanam küstü yattı şimdi biliyo musun :) onun dediğini yapmıyom diye
hiiiç de umurumda değil çünkü eşim kızımız olunca büyük bir manevra ile hep benden yana :))))
Bebeğim uyuyor ben de eşimle keyif yapıyorum şuan
Senin doğum da belli hadi şafak saymaca o zaman :)

Tabi canm bol bol su ic dediler bana.. Ben su anda kendim iyiyim kendi isimi kendim hallediyom tuvalete gidiyom cok sukur bebegimin altini degistiriyom tek sorunumuz sutumuz o da insani geriyomus gercekten herkesin dedigi batiyor adeta..
Hülyaaa o kadar mesaj birikmişki şimdi okudum çoook sevindim canım çok şükür Analı babalı büyüsün evlatlarımız
Dün ve bugün duş aldım bol su içtim ve stilltea içtim şuan sütüm var meme ucu ile emziriyorum ama tutmakta zorluk çekiyor mama ile takviye ediyorum
Rızk neredeyse nasip orasa canım
Memeyse nasibi yavrumun meme mamaysa mama ben elimden geleni yapıyorum bir kriz geçirdim tabi ilk gün hastanede kovdum herkesi sadece hemşire ile kaldık sağ olsun çok yardımcı oldu taktik verdi gösterdi işe yaramaz insanları boşuna dinleme sen de darılan darılsın valla

Nasıl oldu canım ağrıların ben süt derdine ağrı mağrı duymadım biliyo musun üç gündür aklım fikrim süt getirmekteydi şuan hissediyorum o sızıları aynı senin tarifin gibi
Peki Vera nasıl çok gayretli kızın maşallah ya bak çıkacak erkenden kuvezden tü tü yerim onu

@ankanas iyice merak etmeye başladım seni.inşallah bi sorun yoktur tatlı telaşlardan buraya yazmıyorsundur.
Canım aynen o tatlı telaş çok şükür ondan yazamadım zaten cuma öğleden sonra geldik eve işte bugün de ctesi ancak kendimize geldik
Sen nasılsın canım oğluşun nasıl bakalım sen iyice rayına koymuşsundur artık maşallah

gözün aydın canım sağlıklı hayırlı evlat olsun
Canım göğüs ucu al avent small beden olandan ve onunla emzir ben onunla bugün iki kere doyurdum ilk defa odandan herkesi çıkar belki bi eşin kalsın anneni bile alma ve sakince emzirmeyi dene kuzum inşallah emer emmezse de kahrolma ben bi üzüldüm baktım üzülğnce süt hepten gidecek dedim tamam mama verin ilk gün sonra o uyudu ben de kendime geldim öyleböyle derken bugün üçüncü gün ve ilk kez benim sütümle doydu senin de öyle olacak bence

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin isime nasıl karar verdiniz merak ediyorum seninde doğum anılarını merakla okumaya devam edicem

Evet sayalım ama sanki zaman hep sabit gibi geliyor bana :))

Insallah canım ya en kısa zamanda verirler cunku gün gectikce psikolojik olarak yoruldugumu hissediyorum...senden ses cıkmayınca merak etmistik simdi rahatladık oh valla :)

Ben de kv yuzunden esimle kavgalı girdim doguma şu an dusunmek dahi istemiyorum o anı ama hayatım boyunca unutmycam ve unutturmycam da

Bebegim kuvezde olmasına ragmen emzirebiliyor musun bari diye soranlar var ya otesi var mıdır düsunmek istemiyorum :)

Yaa evet teyzesi tam bi savascı olcak kızım :) ilk kez bugun gordum dogumdan 24 saat sonra tam :) cok guzeldi ya da bana mı oyle geldi ne bak bak doyamadım :) insallah bi an once verirler cunku yavastan baska seylere takmaya basladım ve yoruluyorum..agrılarım da azaldı sukur ama gecmedi yerimden doğrulup kalkarken ve otururken cokkkk canım yanıyor bir de afedersin tuvalete cıktgmda cok yanma oluyor sonda yuzundenmis o da umarım bir an evvel gecer...

Ben de kv yuzunden esimle kavgalı girdim doguma şu an dusunmek dahi istemiyorum o anı ama hayatım boyunca unutmycam ve unutturmycam da
Oyy boşver kuzum ya, bebeğin emmeyi öğrensin de konuşur halledersin eşinle sen. Onlar da depresif bakma sen. Benimki lohusa depresyonunda resmen, biraz öksürüyordu bir kaç gündür. Dr a git muayene ol dedim, Doğuma sokmaz seni dr bu halde dedim. Ayy bir tripler bir tripler sonra gitmiş beni arıyor nasıl içeceğim ben bu ilaçları diye. Senin atarın kime dedim, ben iyi değilim dedi. Ne yapacaksam ben, benden önce girdi dr umuz demişti bana bir kaç kez dikkat et ben senin kocandan korkuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…