Benim ağrım geçti canım çok şükür@ankanas P pink_love_lady kizlarr nasilsinizz?? Nasil gidiyor hamilelik.. Pink cim cinsiyeti ogrendiniz mi?Ayyysss canm senin agrilarin nasil azalmistir insallah
Iyi gdiyo canım cok sukur..cinsiyeti bi hfta fln sonra soyliycek doktor ama kız gibi dedi :) senin nasıl iyidr insallah... bu arada biseye sinir stres yapinca kramp griyo bende de şaka gbi kndimi sankinlestirip mutlu olmaya calisinca geciyo kaprisli galiba benimkisii :))))@ankanas P pink_love_lady kizlarr nasilsinizz?? Nasil gidiyor hamilelik.. Pink cim cinsiyeti ogrendiniz mi?Ayyysss canm senin agrilarin nasil azalmistir insallah
Bizim yasadiklarimizi bebiste hissediyor iste biz uzulunce o da tepki gosteriyor .. O yuzden kendimize mumkun mertebe iyi bakmamiz mutlu olmamiz lazimki bebislerimizde huzurlu olsun.. Benimde iyi gidiyor cok sukur buyuyoruzz bebisimle beraber :))Iyi gdiyo canım cok sukur..cinsiyeti bi hfta fln sonra soyliycek doktor ama kız gibi dedi :) senin nasıl iyidr insallah... bu arada biseye sinir stres yapinca kramp griyo bende de şaka gbi kndimi sankinlestirip mutlu olmaya calisinca geciyo kaprisli galiba benimkisii :))))
Canım gittinmi hastaneye ne yaptın merak ediyorumBizim yasadiklarimizi bebiste hissediyor iste biz uzulunce o da tepki gosteriyor .. O yuzden kendimize mumkun mertebe iyi bakmamiz mutlu olmamiz lazimki bebislerimizde huzurlu olsun.. Benimde iyi gidiyor cok sukur buyuyoruzz bebisimle beraber :))
Gottim canm ben memnun kalmadim dogru duzgun bakmiyorlar bile. Ayrintili icin randevu almaya yonlendirdiler almadim bende.. kendi doktorumda yaptirim yaCanım gittinmi hastaneye ne yaptın merak ediyorum
Cinsiyete baktılarmı pekiGottim canm ben memnun kalmadim dogru duzgun bakmiyorlar bile. Ayrintili icin randevu almaya yonlendirdiler almadim bende.. kendi doktorumda yaptirim ya
Yok be canim diyorum ya bakmadi dogru duzgun bi cihazi tuttu kafasini olcttu o kadar yakinlastirmadi bile cinsiyeti dedim yok belli degil dedi kestirip attiCinsiyete baktılarmı peki
Offf napcaz ya bu cinsiyeti mecbur ayrıntılı ultrasonu bekliycez. Daha bir ay var ama mecbur. Çağrı beyde en son gittiğimde çok suratsızdı doğru düzgün konuşmadı bile. Ona sinirlenip yukarıya çıktım zaten. Paranla rezil oluyosunhayret bişey yaYok be canim diyorum ya bakmadi dogru duzgun bi cihazi tuttu kafasini olcttu o kadar yakinlastirmadi bile cinsiyeti dedim yok belli degil dedi kestirip atti
Valla canm beklicez mecbur yaa napalim artik ayrintilida netlesir artik.. bu kadar hafta bekledik az kaldi onada artik:))Offf napcaz ya bu cinsiyeti mecbur ayrıntılı ultrasonu bekliycez. Daha bir ay var ama mecbur. Çağrı beyde en son gittiğimde çok suratsızdı doğru düzgün konuşmadı bile. Ona sinirlenip yukarıya çıktım zaten. Paranla rezil oluyosunhayret bişey ya
Cnm tahlili aile hekimin mi istedi yoksa doktorun istedi de sen mi aile hekiminde yaptirdinAile hekimliğinde tahlil yaptırdım birsürü...hamileleleride takip ediyolar ciddi ciddi..bi aletleri var telefon gibi bişey kalp sesini dinledi...istediğin zaman gel için rahatlar dediler..dr lar benden bi müddet kurtuldu..
Sizinde aklınızda bulunsun...
Offf napcaz ya bu cinsiyeti mecbur ayrıntılı ultrasonu bekliycez. Daha bir ay var ama mecbur. Çağrı beyde en son gittiğimde çok suratsızdı doğru düzgün konuşmadı bile. Ona sinirlenip yukarıya çıktım zaten. Paranla rezil oluyosunhayret bişey ya
Canım doktorum yüzde 99 diyor ama bir türlü yüzde yüz konuşmuyor. Ayrıntılı ultrasonda bakcakmış. Onada bir ay var. O yüzden sinir oldum zaten. Devlet hastanesinde bakmamışlar H Hulya90 gitmiş canım. Orasıda ilgilenmemiş.Canım herhangi bir hastaneye git cinsiyet öğrenmek istiyorum de bakarlar. 17 haftalık bebeği nasıl göremiyor hayret
Canm hic bi doktor yuzde yuz demiyor zaten ayrintilidan once sen oyle dsuunme degismez artik bu saatten sonra
Yok ben istedim...folik asit , demir, b12 yi özellikle istedim..Cnm tahlili aile hekimin mi istedi yoksa doktorun istedi de sen mi aile hekiminde yaptirdin
Hayırlı olsun bebeğin inşallah hepimiz kucağımiza alırız bebeklerimizi :)Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım,kısmet olur ise Ocak sonu şubat başı doğum deniyor.
Benim 6. haftadan beri geçmeyen bulantım ve afedersiniz kusmam var ilaç içmeden yemek yiyemiyorum, 2 gün bırakıyorum en başa dönüyorum. Neyse Şükür hamileyim diyorum :). Cinsiyetini kıza benzetti Dr. um ayın 6 nda kontrolümüz var sanırım netleşecek. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Benim kusmalarım olmasada tiksintilerim geçmiyor...hala soğansız sarımsaksız yemek yapıyorumMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım,kısmet olur ise Ocak sonu şubat başı doğum deniyor.
Benim 6. haftadan beri geçmeyen bulantım ve afedersiniz kusmam var ilaç içmeden yemek yiyemiyorum, 2 gün bırakıyorum en başa dönüyorum. Neyse Şükür hamileyim diyorum :). Cinsiyetini kıza benzetti Dr. um ayın 6 nda kontrolümüz var sanırım netleşecek. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?