2017 ocak-şubat anneleri

doktor peki cok demiyor mu canm? sonra bunlari vermesi zor yaa karinda sarkma fln olmasinda korkuyorum gobegimde catlakta basladi benim zaten
Doktor bana kilo sormadı hiç konuşmadık. Sarkma ister istemez olcak sporla ne kadar toparlanır bilmiyorum ama bende takıyorum bu konuya. Benimde göbeğimde çatlak hala yok sürekli kremler yağlar kullanıyorum. Göğsüm çatladı benimde canım

Ben de kullaniyorum canm ona ragmen oldu valla

Bu hizla almam insallah 10 gunde bir bucuk kilo cok fazla

Yedisaklerinde etkiliyor. Ben mesela 2 gün üst üste kebap yada ona benzer şeyler yersem 2 gün tartıda fazla çıkıyorum ama 2 gün sonra normal kilomu gösteriyor yine. İlk 6 ay her ay 1 kilo son 3 ay her ay 2 şer kilo normalmiş.

Canm ben bi devlet hastanesinden randevu aldim cumaya docentten hem bebegi gormek istiyom hem cinsiyeti belki gosterir merak ediyorum hemde eger memnun kalirsam ayrintiliyi orda cektirebikirim belki diyorum.. Eger memnun kalirsam sanada haber veririm yine.

Canım iyi yapmışsın. Bakalım cinsiyet aynımı :) memnun kalırsan giderim evet bende. Bizim doktorun yüzdeleride sinir etti yani :) kesin bişey duysak artık. Merakla bekliyorum haberlerini

Canım iyi yapmışsın. Bakalım cinsiyet aynımı :) memnun kalırsan giderim evet bende. Bizim doktorun yüzdeleride sinir etti yani :) kesin bişey duysak artık. Merakla bekliyorum haberlerini
evett yaa hep birseyler begeniyorum tam alacak oluyorum sonra diyorum dur alma :))

Iyi aksamlar bayanlar 12 haftayi tamamladik dr bacaklarinin arasi bos buyuk ihtimal kiz dedi degisir mi acaba, gerci ben hamile oldugumu ogrendigimden beri hep kiz gecti aklimdan tahmine sasirmadim:)

Iyi aksamlar bayanlar 12 haftayi tamamladik dr bacaklarinin arasi bos buyuk ihtimal kiz dedi degisir mi acaba, gerci ben hamile oldugumu ogrendigimden beri hep kiz gecti aklimdan tahmine sasirmadim:)
Banada 13 haftada acıbadem de kız demişti dr, sonra erkek dedi...kesin artık benim..allah gönlüne göre versin

Kızlar 18 haftadayım dün iki kasık ortasında biryerlere ve aynı yere ani sancılar girdi çıktı..ilk kez oldu...bugün bişey yok şükürler olsun..normal dimi...özellikle 18 hafta itibari ile ağrılar çoğalırmış bebek hızlı büyüyormuş..bu pipirikliğim nolcak bilmiyorum

Bebis buyudugu icin oliyor canm arada banada oluyor bir tarafima anidan bicak saplanir gibi oluyor rahmimiz buyuyor hepsi agri yapiyor cok normal

Bana da oluyor bu haftamda 3 kez oldu korkmuştum ama ben gaz sancısına bağlamıştım ben saf tabi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…