2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar günaydın,

Kaç kilo aldınız şimdiye kadar. Birbirimizi takip edelim. Ben 51.3 ile hamile kaldım. Şu anda 55.2 kilom. Yaklaşık 4 kilo aldım.

Ayyysss canm naptin gittin mi kontrole
Gittim canım. Ağrım devam ediyor. Rahimin yan tarafında su toplanmış. Bir sorun yok şu an için dedi. Ama gerçekten kötüyüm ya ağrı sürekli var. Her an ne olursa olsun kanama olur filan haber ver ara dedi. Bende korktum öyle birşey olcakmı yani hocam neden söylediniz kanama diye dedim. Yok bir sorun sadece uyardım aklında olsun diye dedi.

canm o her ihtimali soylemistir birsey olmaz insallah icini ferah tut.. Her hangi bir igne ilac fln verdi mi? Neden su topluyomus birsey dedi mi? Bir de cinsiyetiniz netlesti mi?

Alla allaa çok geçmiş olsun...umarım hemen geçer

canm o her ihtimali soylemistir birsey olmaz insallah icini ferah tut.. Her hangi bir igne ilac fln verdi mi? Neden su topluyomus birsey dedi mi? Bir de cinsiyetiniz netlesti mi?
Cinsiyeti sormak aklıma bile gelmedi. Su toplanmış diyince oraya odaklandım. Fitil verdi ilaç verdi canım. Onları kullanıyorum.

İnşallah sorunsuz gelir bebiş geçmiş olsun benimde Ağrı'm var bakalım hayırlısı artık

Cinsiyeti sormak aklıma bile gelmedi. Su toplanmış diyince oraya odaklandım. Fitil verdi ilaç verdi canım. Onları kullanıyorum.
İcini ferah tut canm kotu dusunme kotu birsey olsa doktor zaten uyarirdi bol bol istirahat et ilaclarini duzenli kullan birsey olmaz insallah

İcini ferah tut canm kotu dusunme kotu birsey olsa doktor zaten uyarirdi bol bol istirahat et ilaclarini duzenli kullan birsey olmaz insallah
inşallah canım. Birşey olursa yıkılırım zaten allahım esirgesin. Herşeye bu kadar alışmışkem ve yaklamışken kötüsünü düşünmek istemiyorum.

inşallah canım. Birşey olursa yıkılırım zaten allahım esirgesin. Herşeye bu kadar alışmışkem ve yaklamışken kötüsünü düşünmek istemiyorum.
Allahım korusun sanırım çoğumuzun korkusu böyle şeyler ama iyi düşünüp hayırlıyı güzeli iyiyi çağırıyoruz rabbim nasip etsin inşallah hepimize

10 gun oncesine kadar 3 kilo almistim bu 10 gunde 1.5 kilo daha almisim nasil bu kadar hizli alabildim anlamadim yaa

Nasilsin canm devam ediyor mu agrilarin
Canım evet devam ediyor. Hulusi hocaya uğradım dün şikayetlerimi anlattım. Sorunu çözdü saolsun. Üzerine doktor tanımıyorum :) gastroenreit geçiriyormuşum malesef. Yani mide bağırsak enfeksiyonu. İshal var çok aşırı derecede üç gündür. Bebekle alakalı bir durum değilmiş.

Geçmiş olsun Canım inşallah tez Zaman'da geçer rahatlarsın

İnsallah bir an once gecer canmm artik endiselenme bak bebek iyiymis.. Zor bir surec geciriyoruz karnimiz buyudukce organlarimiz da skisiyor tabi haliyle bu tarz problemler hepimiz yasayabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…