Mastit dedigin yara mi canim benm goguslerim cok fena durumda hep yara ne yapsam gecmiyor maalesef lansinoh suruyom zeytinyagi suruyom bepanten suruyom herseyi denedim ama gecmiyir her emzirme bana ayri stres
Cnm çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.canımmmm bebeğini sağlıkla kucağına almışsın çok sevindim hayırlı olsun :)
Sma gold kullanıyorum ben cnmBen de öyle yapıyorum. Steel çaylar, rezene, kimyon, boza, malt içeceği, Aptamil sütler...Allah yardımcımız olsun. Hamilelikten zormuş cidden. En azından ozaman benim canım yanıyordu. Mama olarak ben hipp combiotik kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Yara degil göğuste agrı canım..seninki yara ise uçlardadır canım o da cok kotudur ben bi gece sagmadan yattm benim bıdık da hepsini bitiremiyo sabaha gogsum oyle bir agridiki hala devam ediyo azaldı sukur..gecsin diye simdi sık sık depiyorum agzına :) bu sefer de ucu cok acıdı sık emdi diye heralde Allah yardmcın olsun valla senin bu acı hep varsa dayanması cok zor canım..Mastit dedigin yara mi canim benm goguslerim cok fena durumda hep yara ne yapsam gecmiyor maalesef lansinoh suruyom zeytinyagi suruyom bepanten suruyom herseyi denedim ama gecmiyir her emzirme bana ayri stres
Canim benimkiler artik kaniyor o derece gece yatamiyorum aciyor.. Gece venimde cok agrim oluyor gece 3 saatte hir uyandiriyorum gogsumun birini guzel emiyor digerini ememiyot uyumak isyiyor zorlaya zorlaya tepiyorum valla cok sanci yapiyot emmezsede sagiyorum.. Gogus dolunca cok fena agri yapiyor valla ama uclarinin yara olmasida fenaYara degil göğuste agrı canım..seninki yara ise uçlardadır canım o da cok kotudur ben bi gece sagmadan yattm benim bıdık da hepsini bitiremiyo sabaha gogsum oyle bir agridiki hala devam ediyo azaldı sukur..gecsin diye simdi sık sık depiyorum agzına :) bu sefer de ucu cok acıdı sık emdi diye heralde Allah yardmcın olsun valla senin bu acı hep varsa dayanması cok zor canım..
Ayva çekirdeğini denedin mi Hülya bence dene gözümle gördüm arkadaşımın meme ucunu o geçirdiMastit dedigin yara mi canim benm goguslerim cok fena durumda hep yara ne yapsam gecmiyor maalesef lansinoh suruyom zeytinyagi suruyom bepanten suruyom herseyi denedim ama gecmiyir her emzirme bana ayri stres
Denedim canim valla gecmedi.. Hata ettim dogumdan once kullanmak gerekiyomus ben hic biomiyodum gec kaldim.. vallahi geceleri ozellikle aglaya aglaya emziriyorum allahim sen pes ettirme diye dua ediyorumAyva çekirdeğini denedin mi Hülya bence dene gözümle gördüm arkadaşımın meme ucunu o geçirdi
Ya kıyamam canım Allah yardımcın olsun elbet geçecek hep sabır bizlerin olayı sanırımDenedim canim valla gecmedi.. Hata ettim dogumdan once kullanmak gerekiyomus ben hic biomiyodum gec kaldim.. vallahi geceleri ozellikle aglaya aglaya emziriyorum allahim sen pes ettirme diye dua ediyorum
Aynen canm emzirme isi zormus ciddenYa kıyamam canım Allah yardımcın olsun elbet geçecek hep sabır bizlerin olayı sanırım
Hiç anlamadığım bir durum. Bu topiktede bunu yaşayan yok canım sanırım. Allah şifa versin bir an önce. Enfeksiyon nasıl kaptı nasıl olmuşMerhaba arkadaşlar bi sorum var kardeşim 33 haftalik 17 ocakta erken doğum yaptı bebek iyiye giderken bebek enfeksiyon kapmış denildi hava verilmeye başlandı. Şuan makineye bağlı bizim gibi olan var mı moralimiz çok bozuk
Canım benim de kan damlıyordu. Çareyi iki gece hiç emzirmeyip zeytinyağı ile yaglamada buldum. O sürede mama verdim. İstersen sen de sütünü bu kaç gece ya da gündüz sagip ver o arada yağla memelerini. Sağma süreni de mümkün olduğunca kısa tut. Benim sütüm az olduğu için sagmamam sorun çıkarmadı ama sanırım sende sorun yaratabilir, ondan sağ diyorumBenim gibi gogsundeki yaralari gecirmek icin herseyi yapan ama basaramayan var micanima tak etti artik 20 gunu gecti hala ayni aglayarak emzirmekten yoruldum
Cok normal canm demekki karni guzel doyuyor gubde 3 4 kaka yapmasi guzelArkadaslar Bebeğinizin kaka durumu nasıl..nasıl yapıolar sık mı?benim ki sık yapıp sanki sarı renkte ve hafif sulu içi de beyazimsı bişeyler oluyo peynir gibibirazcık detaylı yazdım kusura bakmayin
Yani günde bi 5 6 kez belki oluyordur.
Kiyamiyorum onada sagip vermk istemiyorum mama da yesin istemiyorum sonra emmek istemezse diye korkuyorum ama bu aciyada dayanamiyom artikCanım benim de kan damlıyordu. Çareyi iki gece hiç emzirmeyip zeytinyağı ile yaglamada buldum. O sürede mama verdim. İstersen sen de sütünü bu kaç gece ya da gündüz sagip ver o arada yağla memelerini. Sağma süreni de mümkün olduğunca kısa tut. Benim sütüm az olduğu için sagmamam sorun çıkarmadı ama sanırım sende sorun yaratabilir, ondan sağ diyorum
Hala kalkanlamı devam ediyorsunKiyamiyorum onada sagip vermk istemiyorum mama da yesin istemiyorum sonra emmek istemezse diye korkuyorum ama bu aciyada dayanamiyom artik
Yok canım birakmaz, merak etme. Ben 26 gündür aynı şekilde hem mama hem anne sütü devam ediyorum. Kızım emmeyi reddetmedi hic. Çok zayıf bebekler reddediyor genelde. Meme ucunu tedavi etmezsen daha büyük sorun olacak hiç emziremeyeceksinKiyamiyorum onada sagip vermk istemiyorum mama da yesin istemiyorum sonra emmek istemezse diye korkuyorum ama bu aciyada dayanamiyom artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?