2017 ocak-şubat anneleri

Kızlarcım bu ayrıntılı ultrasonun tam haftası ne zaman 20. Hafta mı tam olarak benim randevum 19+ 5 olacak da bi sorun olur mu ki bi de ayrıntılı da organlara bakılıyo tek tek dimi ay çok stresliymiş o zaman
Demin ayrıntılı ultrason randevusu için aradım canim 12,17 ve 21. haftalarda yapılıyor dedi.Bi 10 gün sonra giderim ben de

Demin ayrıntılı ultrason randevusu için aradım canim 12,17 ve 21. haftalarda yapılıyor dedi.Bi 10 gün sonra giderim ben de
Aslında en ideali bayram haftası ama olmuyor işte. Dr da o yüzden 9 eylülde çağırdı Bayramdan sonra da 22 haftalık olucam geç oluyor şimdiye kadar ne sorsam dr haklı çıktı o yüzden ben bu sefer pimpirikli anne olmiyim başarabilirsem :)

Olsun canim doktorun en iyisini bilir sen pimpiriklenme bosver :)) sonucta onlar doktor ve bizden iyi biliyorlar

Olsun canim doktorun en iyisini bilir sen pimpiriklenme bosver :)) sonucta onlar doktor ve bizden iyi biliyorlar
Dimi ama :)) aman zaten bi an önce gidesim var ertelemiyim
ya ben ne sağıma soluma hiç bi türlü yatamaz oldum dönüp duruyorum sonra uyuyakalıyorum siz nasıl uyuyorsunuz

Sağa sola yatarken dizlerimin arasına kırlent koyuyorum ağrı oluyor yoksa.sırtüstü yatarken de ağrı oluyor, dizlerimin altına yine yastık koyuyorum.başımın altında da iki yastık oluyor:)) 4 yastıkla yatıyorum ancak öyle rahat ediyorum ama

Dimi ama :)) aman zaten bi an önce gidesim var ertelemiyim
ya ben ne sağıma soluma hiç bi türlü yatamaz oldum dönüp duruyorum sonra uyuyakalıyorum siz nasıl uyuyorsunuz
Yastik koyuyorum bacagimin arasina ama yinede cok rshat uyudugumu soyleyemem yuz ustu yatip gerilmeyi ozledim :))

Slm kızlar nasılsınız? Benim dün kontrolüm vardı. Kızımın suyunu biraz az buldu dr um. Bol bol su iç tekrar gel 2 hafta sonra dedi. Çok kötü oldum bu sabah eşim aramış konuşmuş. Dramatize edecek bir durum yok kesinlikle demiş ama içim hiç rahat değil. Sizlerin de böyle bir sıkıntısı oldu mu hiç? Çok keyifsizim...

Canım merhaba, nette havuç suyunu da okumuştum o da iyi geliyormuş. İçebiliyorsan bol bol su iç Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmaz. Kaç haftalık oldun sen şimdi Canım

Kızlar günaydın,

Benimd de oğlum olacak. İsmini Göksun Kar koyduk. Dondurulmuş embriyoydu benim ki. Eksi 194 derecede bir kar tanesiydi. O yüzden bu ismi seçtik
Çok güzel olmuş Allah adıyla yaşatsın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)

Valla benim doktorum hiç bişe söylemiyor bana şimdi sizlerden okuyunca anlıyorum sadece kilosunu boyunu kalp atışını söylüyo öyle suyunu fln söylemiyor acaba bakıyormu ki sorun yoksa söylemeye gerek mi duymuyo ki ??

Canım merhaba, nette havuç suyunu da okumuştum o da iyi geliyormuş. İçebiliyorsan bol bol su iç Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmaz. Kaç haftalık oldun sen şimdi Canım
17 bitti bugün cnm. Havuç suyunu içeyim ben bolca o Zaman. Korkma Dedi adamcağız ama ben kendimi kötü hissettim. İş yerinde sıkamam havuç suyu havuç da işe yarar sanırım bol bol yesem

Problem görse söyler cnm. Herşey yolunda demek ki çok şükür...

17 bitti bugün cnm. Havuç suyunu içeyim ben bolca o Zaman. Korkma Dedi adamcağız ama ben kendimi kötü hissettim. İş yerinde sıkamam havuç suyu havuç da işe yarar sanırım bol bol yesem

Ben sudan çok iğrenen biriyim. Hiç içemezdim günde yarım bardak belki. Ama şimdi oğlumun sağlığı için günde 2 2 .5 litre suyu içiyorum. İş yerinde masamda şişe var. Nefesimi tutup içiyorum. Sen de zorla kendini mutlaka 2 litre içmeye çalış

Sorun da bu zaten ben suyu çok içerim en az 3-4 litre içiyordum şimdi 6 yı geçmeye başladım bakalım ne olacak

Canım A vitamininin fazlası zarar diye biliyorum.Ekstra vitamin alıyorsan içerisine de bak,havucta a vitamini var çünkü.Ona göre içersin havuç suyunu

Sorun da bu zaten ben suyu çok içerim en az 3-4 litre içiyordum şimdi 6 yı geçmeye başladım bakalım ne olacak
Canm icini ferah tut bircok hamilelikte olabiliyor boyle seyler biraz daha dikkat etmen gerekiyor demekki ictigin suyu biraz daha artirirsan sorun kalmaz bence..

Canım A vitamininin fazlası zarar diye biliyorum.Ekstra vitamin alıyorsan içerisine de bak,havucta a vitamini var çünkü.Ona göre içersin havuç suyunu
Alıyorum cnm ya hem de 3 ilaç birden dün ekledi ikisini. Önceden decavit içiyordum şimdi omega 3 ekledi bir de Demir ve folik asitin birlikte olduğu bir hap yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…