İnşallah cnm ya çok demoralize oldum. Herşeye de dikkat ederim oysa ki ama pimpirikli de değilimdir.Canm icini ferah tut bircok hamilelikte olabiliyor boyle seyler biraz daha dikkat etmen gerekiyor demekki ictigin suyu biraz daha artirirsan sorun kalmaz bence..
Decavit te a vitamini vardı.ben sadece demir hapı kullanıyorum yeterli mi bilmiyorum.Alıyorum cnm ya hem de 3 ilaç birdendün ekledi ikisini. Önceden decavit içiyordum şimdi omega 3 ekledi bir de Demir ve folik asitin birlikte olduğu bir hap yazdı.
Cok su da iyi degil canm gunluk 3 4 icmemiz lazim bende okadar icemiyorum aslinda ama suyuyla olgili birsey demedi daha doktorumİnşallah cnm ya çok demoralize oldum. Herşeye de dikkat ederim oysa ki ama pimpirikli de değilimdir.günlük bi damacana bitircez artık. :)
Canım çok güzel ismi, çok anlamlı olmuş. Ben de çok kararsızım isim konusunda... Eşim sözde bana bıraktı ama sunduğum isimleri beğenmiyor :) ne yapacağız bilmiyorum.Bizim ki nerdeyse hamile kalmadan önce belliydi. Hep erkek olacağını hissettiğim için adı Göksun Kar'dı benim için. Ama erkek değil kız olsaydı hiç isim düşünmemiştim. Ne koyardım bilmiyorum
benim eşim de bana bıraktı güya ama hiç bişeyi de beğenmiyo oh ne iyi keşke ben de ona bıraksaydım :) isim konusu çok çok zor yaCanım çok güzel ismi, çok anlamlı olmuş. Ben de çok kararsızım isim konusunda... Eşim sözde bana bıraktı ama sunduğum isimleri beğenmiyor :) ne yapacağız bilmiyorum.
Bugün 3 lü test sonucum çıktı down sendromu 1:226 yani riskli çıktı ikili testimde herşey normal çıkmıştı sorun yoktu bu böyle çıktı amniyosentez önerdi doktor ama kafam çok karışık yani yüzde yüz sorunlu bebek çıksa ben hamileliğimi sonlandıramam ki
Bugün 3 lü test sonucum çıktı down sendromu 1:226 yani riskli çıktı ikili testimde herşey normal çıkmıştı sorun yoktu bu böyle çıktı amniyosentez önerdi doktor ama kafam çok karışık yani yüzde yüz sorunlu bebek çıksa ben hamileliğimi sonlandıramam ki
Kızçeler aslında moralim çok bozukyakın arkadaşımın kız kardeşi de hamile 12. haftada ense kalınlığı fazla çıktı ikili testte de risk 1/3 riskli çıkınca şüphelenip genetik test yapıldı anneden parça alınarak ve %99.9 down sendromu çıktı bebekte
kızcağız yıkıldı daha yaşı genç ilk gebeliği dr daha 30 kere doğurursun demiş yani aldır diyor bi nevi ve alınması için heyet gerekiyor o da çıkana kadar bebek 16 haftalık olucak ve suni sancı ile doğum yaptıracaklar aslında daha karar vermedi napıcana ama üç gündür gündemde bu konu var herkes konuşuyor bişeyler söylüyor aldırsın diyorlar rahatça benim de asabım bozuldu ne kadar kolay bir bebeğin yaşam hakkını elinden almak insanlara göre. Hayır diyorlarki öyle bir çocuk benim yüzümden dünyaya gelmesinmiş. Peki çocuk menenjit oldu Allah korusun zihinsel bedensel engel oluştu doğumdan sonra napıcaz çekip vuracak mıyızAllah sağlıklı bebek verince onu pamuklara saralım ama tam tersinde tü kaka mı yani ya da bunu diyenler yarın öbür gün o down sendromlu çocuk kadar zekaya sahip olamayabileceklerini her an bedensel engelli olmaya aday olduklarını bilmiyorlar mı ve böyle bir durum olduğunda hadi beni öldürün diyebilecekler mi ??? Vicdanıma ters olan şeyi hiç savunmadım bu konuda da fikrimi o bayanın olmadığı bir arkadaş ortamında söyledim ve hepsi çocukluydu istisnasız hepsi bana karşı çıktı ben hormonlardan böyle konuşuyormuşum bi anne olsam onlar gibi düşünürmüşüm tabi biz daha ana değiliz onlara göre buna da bi içerledim o ayrı belki burada da bana kızanlar olur ama bunca zaman çok şeyi paylaştık yine içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim...
üçlü testler yanltıcı bnu herkes bilio üzülmeBenim hatam ikili testim temiz çıkmıştı bir sonraki kontrolümde doktor değişikliği yaptım gittiğim doktor ikiliyi onlar yapmadığı için üçlü test istedi tamamen aklımızı bulandırdı sonuç.. aynen bende sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünemiyorum yapamam böyle birşey o allahın bir lutfü benim kaderimse yaşayacagım kolay değil böyle kararlar vermek ve moral vermek varken bir bebeği atan bir kalbi durdur demek ne kadar doğru(
Çevresindekiler de bişey diyemiyor kızı kaderi ile başbaşa bıraktı herkes ki zaten müdahale etmek doğru değil anca hepimiz arkadan konuşuyoruz işte olumlu veya olumsuz ama keşke bi konuşan anlatan olsa bu konuda profesyonel yardım alsa ne diyeyim içim içimi yiyor benim de aklımdan çıkmıyorcanm çok ama çok zor ama unutmay6alm ki hiç bişiyin garants yok bi bebeğe kıymak kolay değil Allaha sığınıp dua etsn vazgeçmesn
İkili riskli çıksaydı üçlü yapılır zaten senin riskli çıkmamış canım sadece dr değişikliği için olmuş hiç içini karartma hem herşeyi ile bizim yavrumuz onlar herşeyiyle kabulümüz ama senin zaten şuan için üzüleceğin hiç bişey yok inan bu günleri çok bekledik sabrettik kalbini karartma gebeliğin tadını çıkar nazını niyazını yap arkadaşım :)Benim hatam ikili testim temiz çıkmıştı bir sonraki kontrolümde doktor değişikliği yaptım gittiğim doktor ikiliyi onlar yapmadığı için üçlü test istedi tamamen aklımızı bulandırdı sonuç.. aynen bende sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünemiyorum yapamam böyle birşey o allahın bir lutfü benim kaderimse yaşayacagım kolay değil böyle kararlar vermek ve moral vermek varken bir bebeği atan bir kalbi durdur demek ne kadar doğru(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?