2017 ocak-şubat anneleri

cnm ayrntılı yaptrdım temz çk şükr önümz hafta vuruncam aşımı ben clexan kullanıyrm hergn cnm dozunu arttrdı dr o y6uzden sıkntılym tereddütlerm var başka dr görşcem bide
Canım merhaba, sen kaçlık clexan kullanıyorsun? Ben 0.4 kullanıyorum.

İki gundur kasiklarim agriyor benm ozellikle geceleri dun gece uyuyamadim sagima soluma donemiyorum yaa Ciddi birsey yoktur insallah var mi boyle agrilari olan
Var canım iki defadır oluyor ilki 4 gün ikincisi 2 gün sürdü.Ilkinde doktora gittim bi sorun yok dedi,öyle olunca bunda gitmedim.Aynen gece dahil bütün gün ağrıyordu.Rahim buyumesidir sonrasında karnımın da büyüdüğünü farkettim çünkü

Evet bende hissediyorum canm geceleri hic dinlenemiyorum sanki belim agriyor rahat yatamiyorum bir kac gundur daha bi yogunlasti sanki. Bir de midem fenaa hep yaniyor hep

İki gundur kasiklarim agriyor benm ozellikle geceleri dun gece uyuyamadim sagima soluma donemiyorum yaa Ciddi birsey yoktur insallah var mi boyle agrilari olan
Canım benim ağrımıyor ama sağ ve sola döndüğümde oturup kalkarken rahimim acıyor bazen dokununca bile acıyor. Ama rahim kasları gerildigi icinmiş büyüyor bebişlerimiz

Bende hep o sekolde yoruyorum canim ama gece rahatsiz olumca hic dinlenemiyon fln yorucu oluyor sonrasi
Bir de benim rahim gerilip büyüdükçe kanamam oluyor içteki kilcal damarlardan geliyormuş önemli değil dedi dr.um çok yoğun ve uzun süren kanama olmazsa korkmayin ben alıştım kanamayla yaşamaya

Kızlar sizin göğüs uçlarınız çatladı mı? Benim kenarlardan çatladı acıyor rengi de koyulaştı

Bende çatlak olmadı henüz hergün yağ sürüyorum meme popo bel göbek heryerime sürüyorum çok açık giyimli biri değilim ama çatlakda olsun istemiyorum eşim diyo çatlasın kim görecek :) eee ben görecem sen görecen :) bu erkeklere herşey niye bu kadar basit geliyo ki

:) Merhaba hangi kremi kullanıyorsun acaba bende başlamak istiyorum

:) Merhaba hangi kremi kullanıyorsun acaba bende başlamak istiyorum
Ben kakao yağı susam yağı acı badem yağı ve kayısı yağı kullanıyorum hepsinden aynı ölçüde karıştırıp her yerime günde bir kere veya ikigünde bir yada duştan sonra sürüyorum çatlamadım ilerde ne olur bilmem ama kullananlar çok memnun

Elimde su an sadece badem yağı var o da kıllanma yapıyor diye sürmeye korkuyorum, simdisen boyleyse emzirmeye başlasam kopacak sanırım uçlarım

Elimde su an sadece badem yağı var o da kıllanma yapıyor diye sürmeye korkuyorum, simdisen boyleyse emzirmeye başlasam kopacak sanırım uçlarım
Meme uçları içinde 8. Ayda garmastan diye bi krem varmış onu kullancam ben kullanan herkes sorunsuz emzirme dönemi yaşamış şimdiden bilgileri topluyorum

Kızlar meme ucu için lansinoh krem çok iyiymiş şimdiden sürmek lazınmış sonra rahat ediliyormuş fiyatı da uygun ben alıcam çok kaşınıyor uçlar tahriş oldu o yüzden

Kızlar meme ucu için lansinoh krem çok iyiymiş şimdiden sürmek lazınmış sonra rahat ediliyormuş fiyatı da uygun ben alıcam çok kaşınıyor uçlar tahriş oldu o yüzden
Tartışılır bu konu valla lansinoh tan çok garmastandan memnun kalan daha fazla bende ilk başta lansinoh diye düşündüm çünkü adı çok geçiyo ama garmastan kullananlar tek geçiyo ne bileyim ben garmastan kullancam zaten burda inşallah o günlerimizin deneyimlerinide yazarız :) lansinohçular ve garmastancılar

Bende duymustum garmastanı ama emzirmeden önce yıkanması gerekiyormuş. Ama lasinoh u yikamadan emzirebilirmisiz. Bir de simdi den bu kremleri sürmek göğüs uçlarını uyarıp erken doğumu tetikliyormuş.

Bende duymustum garmastanı ama emzirmeden önce yıkanması gerekiyormuş. Ama lasinoh u yikamadan emzirebilirmisiz. Bir de simdi den bu kremleri sürmek göğüs uçlarını uyarıp erken doğumu tetikliyormuş.
Evet öyle yıkıyomuşsun ama mememin ucu kopup o güzelim emzirme dönemim zehir olacağına yıkarım diye düşünüyorum. Evet Bu kremleri erkenden sürmemek gerek herkes 7.-8. Ayda başlıyor sadece krem değil meme ucuyla çok oynayıp uyarırsanda rahim kasılmaları yapıyomuş

kizlar bu kremler emzirmeye bagli tahris oluyor onun icin degil mi? Eger oyleyse bencede erken olabilir daha dogum yapimca baslariz heralde..

kizlar bu kremler emzirmeye bagli tahris oluyor onun icin degil mi? Eger oyleyse bencede erken olabilir daha dogum yapimca baslariz heralde..
Bende öyle biliyodum ama deneyimli anneler önceden başlanıyo diyorlar onlar hep öyle başlamışlar benim yengem de ilk bebeğini doğurdu emzirme döneminde başladı lansinoh kullanmaya memeleri koptu çocuk kanlı süt emiyodu çok zor geçti o dönemleri o yüzden önceden hazırlıcaz memeleri heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…