Arkadaşım siz kitap bilgileriyle Doğum yapınız o zaman benim Doğum yapma şeklimi ya da tecrübemi konu etmeyiniz. Zira bu dönemde böyle şeylere takılarak kendimi strese sokmak istemiyorum. Ne mutlu ki bana bu kadar güvendiğim bir Doğum ekinim var. Bu arada dip not: Doğumda kalp monitörüne bağlı oluyorsunuz
kesinlikleBir hekim olarak sizde kendi sezeryan tecrübenize göre 2. doğumu yaparsınız elbette :)
Kakao yağı hamilelikte kullananlar hiç çatlamıyormuş. Çok araştırdım. Katı olandan aldım kullanıyordum. Biraz kesiyim bakalım omu yapıyor. Bebe yağıda kullanıyorum canım duştanO zaman korkma canım önemli bir durum olsa tedbir alırdı. Ben de bebe yağı sürüyorum, bitki yağları tüy yaparsa diye tedirgin oldum. Birşey bilmiyorum bu konudakakao yağı iyi mi oluyormuş canım?
Gecmiş olsun canım...
Teşekkürler canımGecmiş olsun canım...
İnternetimde problem var saçma sapan yerlerden kesip cevaplıyor :) duştan çıktığımda kurulanmadan ıslak vucuduma kullanıyorum bebe yağını. Vucud daha güzel emiyor canımO zaman korkma canım önemli bir durum olsa tedbir alırdı. Ben de bebe yağı sürüyorum, bitki yağları tüy yaparsa diye tedirgin oldum. Birşey bilmiyorum bu konudakakao yağı iyi mi oluyormuş canım?
Kurulanıp sürüyordum ben, çok mantıklı dediğin. Kakao da alayım o zaman yarın onu da kullanırım. İyice büyüdü karnım çünküİnternetimde problem var saçma sapan yerlerden kesip cevaplıyor :) duştan çıktığımda kurulanmadan ıslak vucuduma kullanıyorum bebe yağını. Vucud daha güzel emiyor canım
Kakaoyu katı olanı al sabun gibi tene sürünce eriyor. Evet canım ıslak tene sürerken suyla beraber daha güzel emiyor. Banyodan çıkmadan en son suyu kapatıp duşlukta sürüp çıkıyorum. Duşlarda bebe yağı kullanıyorum ayrıyetten hergün lierac, her akşamda kakao yağı. Karnımda hiç çatlak yok şimdilik.Kurulanıp sürüyordum ben, çok mantıklı dediğin. Kakao da alayım o zaman yarın onu da kullanırım. İyice büyüdü karnım çünkü
Kakaoyu katı olanı al sabun gibi tene sürünce eriyor. Evet canım ıslak tene sürerken suyla beraber daha güzel emiyor. Banyodan çıkmadan en son suyu kapatıp duşlukta sürüp çıkıyorum. Duşlarda bebe yağı kullanıyorum ayrıyetten hergün lierac, her akşamda kakao yağı. Karnımda hiç çatlak yok şimdilik.
Evet bence deGünaydınnn
Çatlak konusunda çok dikkatliyim...cildim müsait sürekli lierac , ve kakao yağı kullanıyorum bende tabiki mühim olan son ay çatlamamak ...herhalde elimde kremlerle gezerim ...
Kakao yağını özel bi marka mı alıyorsun....ben gratis ten 5 tl ye almıştım,hani bu güneşlenmek için kullandıklarından vazelin gibi zaten ...ama tavsiye ettiğin bişey varsa onu alayım..
Kesinlikle canım ayrıca bebek arabalarını filan da takip etmek lazım ordan.Ankarada olan arkadaslar babymall da cok guzel besikler var fiyatlarifa ikea dakiyle ayniydi hemen hemen.. Ben ikeadan vazgectim orda daha cok begendigim modeller oldu aklinizda olsun
Canım ben aktardan aldım arifoğlundan katı olandan. Oranın ürünleri doğal. Aktardan alman daha mantıklı bence.Günaydınnn
Çatlak konusunda çok dikkatliyim...cildim müsait sürekli lierac , ve kakao yağı kullanıyorum bende tabiki mühim olan son ay çatlamamak ...herhalde elimde kremlerle gezerim ...
Kakao yağını özel bi marka mı alıyorsun....ben gratis ten 5 tl ye almıştım,hani bu güneşlenmek için kullandıklarından vazelin gibi zaten ...ama tavsiye ettiğin bişey varsa onu alayım..
Ay canım ya iki günde bir babymall deyim. :) eşime diyorum kaybolursam beni burda bulabilirsin :) biberonuna kadar aldım. Çok az eksiğim kaldı. Bebek arabasıda peg perego, quiny, ve bugabbo arasındayım daha almadım. Sen neler aldın.Ankarada olan arkadaslar babymall da cok guzel besikler var fiyatlarifa ikea dakiyle ayniydi hemen hemen.. Ben ikeadan vazgectim orda daha cok begendigim modeller oldu aklinizda olsun
Canım arifoğlundan aldım ben aktardan. Bi markası yok. Doğal olması önemli. Sıvı olan kakao yağları gerçek değilmiş. O yüzden katı olanı al mutlakaEvet bence deAyyysss senin kullandığının markası var mı? Yoksa aktarlarda satılıyor mu? Çatlak konusunda ben de hassasım çünkü göbeğimdeki hafif çatlaklarım dışında hiç yok vücudumda. Bir de kızlar çatlağın asıl düşmanı bol su :) zaten içiyoruz ama susuz kalınca çatlak daha fazla oluyor. Cildi en iyi nemlendiren o.
Tmm cnm :) hatta şimdi gidiyorum almaya :)Canım arifoğlundan aldım ben aktardan. Bi markası yok. Doğal olması önemli. Sıvı olan kakao yağları gerçek değilmiş. O yüzden katı olanı al mutlaka
Ben birkac parca kiyafet disinda pek bir sey almadim daha canm henuz bakim asamasindayiz besigi fln 32 den sonra almayi dusunuyorum arabada oyle.. Simdilik bakiyoruz sadeceAy canım ya iki günde bir babymall deyim. :) eşime diyorum kaybolursam beni burda bulabilirsin :) biberonuna kadar aldım. Çok az eksiğim kaldı. Bebek arabasıda peg perego, quiny, ve bugabbo arasındayım daha almadım. Sen neler aldın.
Sende mi Ankara'da yaşıyorsun cnm :) bu arada aldım yağı akşam eve geçince eritip kalıplara boşaltacağım :) lierac siparişimi de vereceğim şimdi netten :)Ay canım ya iki günde bir babymall deyim. :) eşime diyorum kaybolursam beni burda bulabilirsin :) biberonuna kadar aldım. Çok az eksiğim kaldı. Bebek arabasıda peg perego, quiny, ve bugabbo arasındayım daha almadım. Sen neler aldın.
Canım eritmene gerek yok. Tenine sürünce eriyor tenin ısısından o şekilde kullan. Evet bende ankaradayım yaşıyorum :)Sende mi Ankara'da yaşıyorsun cnm :) bu arada aldım yağı akşam eve geçince eritip kalıplara boşaltacağım :) lierac siparişimi de vereceğim şimdi netten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?