2017 ocak-şubat anneleri

Bir hekim olarak sizde kendi sezeryan tecrübenize göre 2. doğumu yaparsınız elbette :)

O zaman korkma canım önemli bir durum olsa tedbir alırdı. Ben de bebe yağı sürüyorum, bitki yağları tüy yaparsa diye tedirgin oldum. Birşey bilmiyorum bu konuda kakao yağı iyi mi oluyormuş canım?
Kakao yağı hamilelikte kullananlar hiç çatlamıyormuş. Çok araştırdım. Katı olandan aldım kullanıyordum. Biraz kesiyim bakalım omu yapıyor. Bebe yağıda kullanıyorum canım duştan
Gecmiş olsun canım...

O zaman korkma canım önemli bir durum olsa tedbir alırdı. Ben de bebe yağı sürüyorum, bitki yağları tüy yaparsa diye tedirgin oldum. Birşey bilmiyorum bu konuda kakao yağı iyi mi oluyormuş canım?
İnternetimde problem var saçma sapan yerlerden kesip cevaplıyor :) duştan çıktığımda kurulanmadan ıslak vucuduma kullanıyorum bebe yağını. Vucud daha güzel emiyor canım

İnternetimde problem var saçma sapan yerlerden kesip cevaplıyor :) duştan çıktığımda kurulanmadan ıslak vucuduma kullanıyorum bebe yağını. Vucud daha güzel emiyor canım
Kurulanıp sürüyordum ben, çok mantıklı dediğin. Kakao da alayım o zaman yarın onu da kullanırım. İyice büyüdü karnım çünkü

Kurulanıp sürüyordum ben, çok mantıklı dediğin. Kakao da alayım o zaman yarın onu da kullanırım. İyice büyüdü karnım çünkü
Kakaoyu katı olanı al sabun gibi tene sürünce eriyor. Evet canım ıslak tene sürerken suyla beraber daha güzel emiyor. Banyodan çıkmadan en son suyu kapatıp duşlukta sürüp çıkıyorum. Duşlarda bebe yağı kullanıyorum ayrıyetten hergün lierac, her akşamda kakao yağı. Karnımda hiç çatlak yok şimdilik.

Badem yagi kokusu disinda sknti yok kizlar bende tuy yapmadi ama ben kullandihim ignelerden tuylendi
Onunda dogumdan sonra gecmesini umit ediyorum.. hee ben badem yagi ve mustelanin kremini kullanmama ragmen catladim. Kullanilan urunlerle hic bir alakasi olmadigina inansamda yinede kullanihorm umarim siz catlamazsiniz ama genellikle kadinlar son ayda catliyorlarmis ben simdiden karnim harita gibi ama olsun cocugum saglikli olsunda insallah

Tüyler sıkıntı değil onlar gidiyor hiç düşünmeyin. Ama alırsanız Yeni tüylere merhaba diyoruz :) ellemeyin o nedenle. Ben bugün iş yerimin orda aktar var ona bir sorayım kakao yağını. İlkinde lierac kullanmıştım çok hafif karnımda var. O zaman kilom çoktu iki yıl kullanmıştım ilaçları çok almıştım. Şimdi kilom iyi bakalım ne olacak :)

Günaydınnn
Çatlak konusunda çok dikkatliyim...cildim müsait sürekli lierac , ve kakao yağı kullanıyorum bende tabiki mühim olan son ay çatlamamak ...herhalde elimde kremlerle gezerim ...
Kakao yağını özel bi marka mı alıyorsun....ben gratis ten 5 tl ye almıştım,hani bu güneşlenmek için kullandıklarından vazelin gibi zaten ...ama tavsiye ettiğin bişey varsa onu alayım..

Evet bence de Ayyysss senin kullandığının markası var mı? Yoksa aktarlarda satılıyor mu? Çatlak konusunda ben de hassasım çünkü göbeğimdeki hafif çatlaklarım dışında hiç yok vücudumda. Bir de kızlar çatlağın asıl düşmanı bol su :) zaten içiyoruz ama susuz kalınca çatlak daha fazla oluyor. Cildi en iyi nemlendiren o.

Ankarada olan arkadaslar babymall da cok guzel besikler var fiyatlarifa ikea dakiyle ayniydi hemen hemen.. Ben ikeadan vazgectim orda daha cok begendigim modeller oldu aklinizda olsun

Ankarada olan arkadaslar babymall da cok guzel besikler var fiyatlarifa ikea dakiyle ayniydi hemen hemen.. Ben ikeadan vazgectim orda daha cok begendigim modeller oldu aklinizda olsun
Kesinlikle canım ayrıca bebek arabalarını filan da takip etmek lazım ordan.

Canım ben aktardan aldım arifoğlundan katı olandan. Oranın ürünleri doğal. Aktardan alman daha mantıklı bence.

Ay canım ya iki günde bir babymall deyim. :) eşime diyorum kaybolursam beni burda bulabilirsin :) biberonuna kadar aldım. Çok az eksiğim kaldı. Bebek arabasıda peg perego, quiny, ve bugabbo arasındayım daha almadım. Sen neler aldın.

Canım arifoğlundan aldım ben aktardan. Bi markası yok. Doğal olması önemli. Sıvı olan kakao yağları gerçek değilmiş. O yüzden katı olanı al mutlaka

Ben birkac parca kiyafet disinda pek bir sey almadim daha canm henuz bakim asamasindayiz besigi fln 32 den sonra almayi dusunuyorum arabada oyle.. Simdilik bakiyoruz sadece

Sende mi Ankara'da yaşıyorsun cnm :) bu arada aldım yağı akşam eve geçince eritip kalıplara boşaltacağım :) lierac siparişimi de vereceğim şimdi netten :)

Sende mi Ankara'da yaşıyorsun cnm :) bu arada aldım yağı akşam eve geçince eritip kalıplara boşaltacağım :) lierac siparişimi de vereceğim şimdi netten :)
Canım eritmene gerek yok. Tenine sürünce eriyor tenin ısısından o şekilde kullan. Evet bende ankaradayım yaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…