2017 ocak-şubat anneleri

Canım eritmene gerek yok. Tenine sürünce eriyor tenin ısısından o şekilde kullan. Evet bende ankaradayım yaşıyorum :)
Evet öyleymiş ama parça parça böyle eritip cupcake kalıplarına dökeyim dedim kendi kendime sabun gibi olur sürerim o şekilde. Kalıp olanı yok mu dedim istiyorsan getirttiririm Dedi ama ben aldım :) yaparım kendim :) ben de Ankara'dayım bu arada :) 3 kişi olduk Ankaralı :)

Son düzenleme:
Evet canım okuyorum hep yazdıklarını. Tobbda doğum yapcaksın allahın izniyle. Bende yeni hastane ve doktor değiştirdirdim. Koruya geçtim ve çok memnunum şimdilik

Evet canım okuyorum hep yazdıklarını. Tobbda doğum yapcaksın allahın izniyle. Bende yeni hastane ve doktor değiştirdirdim. Koruya geçtim ve çok memnunum şimdilik
Ben aklımda tutamıyorum ya kim nerden diye :) elektriğinin tuttuğu doktoru bulduktan sonra her şey güzel oluyor zaten :) inşallah öyle de devam edersin :)

Kizlar bebeklerin hareketlerini ne derece hissediyorsunuz?? Benm karnimda tekme attiginda belli oluyor artik hatta videoya fln cekmeye calisiyorum o tatli oluyor o anda :)) bazen seri bir swkilde durmadan tekme atiyor hatta :)

Kizlar bebeklerin hareketlerini ne derece hissediyorsunuz?? Benm karnimda tekme attiginda belli oluyor artik hatta videoya fln cekmeye calisiyorum o tatli oluyor o anda :)) bazen seri bir swkilde durmadan tekme atiyor hatta :)
Bizimkinin de dışardan belli olmaya başladı çok sevimli ama hareket ettiğinde takip etmek gerekiyor görmek için

İnşallah bundan sonra isterseniz ikinciniz de olur :) muhteşem bir duygu Doğum :)
Tüp bebek doktorum ikinciye kendi kendine hamile kalcaksın artık rahim alıştı dedi. İnşallah öyle olur canım. Tüp bebek gerçekten zor bir süreç.

Tüp bebek doktorum ikinciye kendi kendine hamile kalcaksın artık rahim alıştı dedi. İnşallah öyle olur canım. Tüp bebek gerçekten zor bir süreç.
Ay insalah oyle olurr :)) o duyguyuda merak ediyorumm ama boylesi daha bir mucizee bir tupun icindeyk n gorduk bebeklerimizi simdi kocaman oldularr :)) allahim olmayann herkese versin insallahhh

Kızlar beşik baktınızmı, baktıysanız nasıl bir beşik alcaksınız sallananmı yoksa ikea tarzımı. Bende ikeanın beşiği var kayınvalidem bana sormadan almış. Aslında gerek yoktu oda yapmayacağım için. yenidoğan için büyük. Bunu kullanabilirmiyim yada küçük bir tane sallananmı alsam bilemedim

ben babymall de begendim sallanan besik alacam ama sepet olanlardan degil. Sepet besikte 6 ay ancak yatiyorlarmis 70 130 olculerinde besik alacagim

Cnm dondy beşik diye bir ürün var. Kendi kendine sallanıyor ninni çalıyor kademeli yatıyor ve en güzeli daha sonra mama sandalyesi oluyor :) ben kızıma ondan almıştım önceden şimdi ikincide de kullanacağım :)

Seker yuklemeyi kacinci haftada yaptiriyoruz kizlar
Ben bugün şeker yüklemesi testini yaptırdım canım ama yarın dr a göstereceğim benim tahlilden okuyup yorumladığıma göre şeker normal de biraz kansız kalmışım galiba inşallah iyidir değerler
Senin de ilk randevunda yapılır şeker testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…