- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Beni 23de cagrdı canım24 de cagirdi beni doktorum ama seker yuklemede yapilir heralde bu gittigimde :)
Ben odası icin bi tane ikea tarzı alıcam sallanmıyo onlar. Bi de yanıma sepet besikten alcam pembişli :) bi yasina kdr yatiliyo olanlardan ama 6 ay anca yatabilir diyenler var oyle olsa da alıcam cunku taa ne zamandan icimde kalmisti bi bebegim olur da bunu kullanırım fikri cok uzak geliyodu bakıp bakıp hayal kuruyodum almazsam icimde kalır valla :))))Kızlar beşik baktınızmı, baktıysanız nasıl bir beşik alcaksınız sallananmı yoksa ikea tarzımı. Bende ikeanın beşiği var kayınvalidem bana sormadan almış. Aslında gerek yoktu oda yapmayacağım için. yenidoğan için büyük. Bunu kullanabilirmiyim yada küçük bir tane sallananmı alsam bilemedim
Sepetler çok güzel benim de aklımda ilk etapta ondan almak ama kararsızım işte çok az kullanılır diyeBen odası icin bi tane ikea tarzı alıcam sallanmıyo onlar. Bi de yanıma sepet besikten alcam pembişli :) bi yasina kdr yatiliyo olanlardan ama 6 ay anca yatabilir diyenler var oyle olsa da alıcam cunku taa ne zamandan icimde kalmisti bi bebegim olur da bunu kullanırım fikri cok uzak geliyodu bakıp bakıp hayal kuruyodum almazsam icimde kalır valla :))))
Emeklemeye başlayınca tutunarak ayağa kalkıyor bıdıklar. O zaman sıkıntı oluyor küçük beşikler ama o öyle bu böyle dersek de olmuyor. En iyisi ne yapmak istiyorsan onu yapacaksın. İkincide de kullanırsın ya da ikinci düşünmezseniz ihtiyaç sahibi birine verip sevap işlersiniz. Ben alsam mı dediğim şeylerde böyle düşündüm hepBen odası icin bi tane ikea tarzı alıcam sallanmıyo onlar. Bi de yanıma sepet besikten alcam pembişli :) bi yasina kdr yatiliyo olanlardan ama 6 ay anca yatabilir diyenler var oyle olsa da alıcam cunku taa ne zamandan icimde kalmisti bi bebegim olur da bunu kullanırım fikri cok uzak geliyodu bakıp bakıp hayal kuruyodum almazsam icimde kalır valla :))))
Aynen canım ben de böyle düsunuyorumEmeklemeye başlayınca tutunarak ayağa kalkıyor bıdıklar. O zaman sıkıntı oluyor küçük beşikler ama o öyle bu böyle dersek de olmuyor. En iyisi ne yapmak istiyorsan onu yapacaksın. İkincide de kullanırsın ya da ikinci düşünmezseniz ihtiyaç sahibi birine verip sevap işlersiniz. Ben alsam mı dediğim şeylerde böyle düşündüm hep
Cok az bile olsa almazsam icimde kalır napiim icimde kalcagına olmadı kenarda kalsın ikincide kullanılır olmadı ihtiyac sahibi birine hediye edilir :) onların beyazından alıp suslemesini pembe yaptrcam ikinci erkek olursa mavi yaptırır yine kullanırım :)Sepetler çok güzel benim de aklımda ilk etapta ondan almak ama kararsızım işte çok az kullanılır diye
Aaa saçmalama kız ben de çatıyorum eşime :) öyle tantanalarla mutsuz olmaz kuzucuğun :) daha sesleri bile yeni yeni duymaya başlayacak :) çikolata ye sen en iyisiKızlar yaa benim ilk 3 ayda oyle duygusallık hallerim fln cok olmadı. Ama simdiiiiiii :) cok alınganım kırılganım cok aglıyorum esimle 6 ayda bi kavga ederdik simdi haftada bi...tamam ben de biliyorum ama elimde degil..insallahh yavrucagım cok mutsuz bi bebek olmaz yaaaa benim yüzumden
Seni çok iyi anlıyorum inan ben de aynıyım her şeye alınır kırılır oldum kendimden soğudum :) eşim de ileri gidiyor bazen anlayışsızlık konusunda anlayamıyor ister istemez ama ben baya alıştım bu halime geçeceğini düşününce iyi geliyor bana geçiştirmeye çalış canım anneyiz üstesinden gelirizKızlar yaa benim ilk 3 ayda oyle duygusallık hallerim fln cok olmadı. Ama simdiiiiiii :) cok alınganım kırılganım cok aglıyorum esimle 6 ayda bi kavga ederdik simdi haftada bi...tamam ben de biliyorum ama elimde degil..insallahh yavrucagım cok mutsuz bi bebek olmaz yaaaa benim yüzumden
Duymaz dimi duysa da anlamaz insallah :) kitap okuyorum klasik muzik dinliyorum az biraz dengeler umarım :) cikolata yemiyodum yiyim bak iyi hatırlattın :))Aaa saçmalama kız ben de çatıyorum eşime :) öyle tantanalarla mutsuz olmaz kuzucuğun :) daha sesleri bile yeni yeni duymaya başlayacak :) çikolata ye sen en iyisi
Evet canım ya benim eşim de zaten oldum olası kadınlara ayrıcalık alttan alma konularında sorgulayıcı ve inatcıdır. Bu durumda da hala üste cıkmaya calısıyor anlayıs konusunda cok zayıf. Ne biliyim hep cok huzurlu bi hamilelik hayal etmistim olmuyo hep bi sey cıkıyo nasip böyleymis napalım...ama şu hissetigimiz minicik minikler her seye deger :)Seni çok iyi anlıyorum inan ben de aynıyım her şeye alınır kırılır oldum kendimden soğudum :) eşim de ileri gidiyor bazen anlayışsızlık konusunda anlayamıyor ister istemez ama ben baya alıştım bu halime geçeceğini düşününce iyi geliyor bana geçiştirmeye çalış canım anneyiz üstesinden geliriz
Canım o beşiği biliyorum. Kraft dondy ilgimi çekmişti ama artık satışı yok. O hem beşik tarzı diilde anakucağı gibi. Onun yerine 4mooms alcam bende.Cnm dondy beşik diye bir ürün var. Kendi kendine sallanıyor ninni çalıyor kademeli yatıyor ve en güzeli daha sonra mama sandalyesi oluyor :) ben kızıma ondan almıştım önceden şimdi ikincide de kullanacağım :)
Eşlerimiz çok benzer o zaman benimki de anlayışı taviz zannediyor mesela :) normal zaman olsa ben ona yeterim de işte hamilelik hormonlar belimi büküyor ama şunu farkettim ben sakin olunca eşim de sakin bakalım nereye kadar gidecek :)Evet canım ya benim eşim de zaten oldum olası kadınlara ayrıcalık alttan alma konularında sorgulayıcı ve inatcıdır. Bu durumda da hala üste cıkmaya calısıyor anlayıs konusunda cok zayıf. Ne biliyim hep cok huzurlu bi hamilelik hayal etmistim olmuyo hep bi sey cıkıyo nasip böyleymis napalım...ama şu hissetigimiz minicik minikler her seye deger :)
Aynen ben de sakinsem o da sakin :) 6.aydan sonra hormonlar biraz normale donuyor diyorlar bakalımm sabırr :)))Eşlerimiz çok benzer o zaman benimki de anlayışı taviz zannediyor mesela :) normal zaman olsa ben ona yeterim de işte hamilelik hormonlar belimi büküyor ama şunu farkettim ben sakin olunca eşim de sakin bakalım nereye kadar gidecek :)
Hep bişeyin geçmesini bekledik bi bakmışız bebeğimiz doğmuş ya artık tadını çıkaralık hamişliğinAynen ben de sakinsem o da sakin :) 6.aydan sonra hormonlar biraz normale donuyor diyorlar bakalımm sabırr :)))
Korkma canım stres yapma lütfen. Olabilir öyle Benin de geçen ay kanamam oldu. Muayene eden dr plesanta konumundan kaynaklı Dedi ama kendi dr um sakin olmalısın korkacak bir konum değil bu Dedi. Kendi doktorunla konuştun mu sen? Esas yorumu o yapar.Kizlar merhba gectigimiz carsamba ayrintili ultrsnmuz vardi cok sukur bebeklerin organlarinda sorun yok,soldaki bebegin plesantasi asagidaymis ve doktor kanama bolgesi olmus dedi ve beni cok panik etti bu durum....hic bise yapmiyorum surekli yatiyrm insAllah yukari cikar
Sali gunu gidecem cnm,ckexane igneyide biraktim bklm nolck hayrlisi hakkimzdaKorkma canım stres yapma lütfen. Olabilir öyle Benin de geçen ay kanamam oldu. Muayene eden dr plesanta konumundan kaynaklı Dedi ama kendi dr um sakin olmalısın korkacak bir konum değil bu Dedi. Kendi doktorunla konuştun mu sen? Esas yorumu o yapar.
Cnm kanama bebeğini etkileyecek kadar olsa bardak bardak boşalır sen içini ferah tut. Kocaman bebek oldu şu anda. Ayrıca deli gibi ağrı yapar duramazsın yerinde. Sen rahat ol salı günü zaten dr un sana güzel sözler söyleyecektir.Sali gunu gidecem cnm,ckexane igneyide biraktim bklm nolck hayrlisi hakkimzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?