- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Benim zaafım da turşuya :) hic aklıma gelmemisti ama dusununce onda da tuz var cok :)Bende ayni durumdayim aslinda canm benmde ayaklarim hep sis normalde yemek de cok tuzlu yemem ama yesil zeytine ayri bir zaafim oldu mesela kavaltida bir kase zeytin yeme potansiyeline sahibim :) yedikcede daha cok sisiyorum
Tamam canım sagol bilmiyodum bunu uygularım :)Himalaya tuzu tüket cnm o daha az su tutulumuna sebep oluyor.
Ayy bende cok seviyorum tursuyuu yaaBenim zaafım da turşuya :) hic aklıma gelmemisti ama dusununce onda da tuz var cok :)
Ben gobekten devam ediyorum bir defa koldan yaptim sadeceKan sulandırıcı iğne kullanan anneler göbekten kola bacağa geçiş yaptınız mı acaba
Kızlar çok kilo almaya başladım. 2 günde bir 400 gram. Ayda 6 kilo yapıyorne yapıcamm bennn
Kizlar bende bugun seker yukleme yaptirdim 75 ml lik test sonucum aclik 79 1. Saat 150 2. Saat 96.. Referans araliklarina gore normal yaziyor ama
Sizede sorayim dedim :))
Ben de dayanamıyorum valla yiyorumm :)))Ayy bende cok seviyorum tursuyuu yaaevet canm bi tarz urunlerde tuz cok var malesef ama cok da guzellerr yiyom ben valla :)
Hiç de kendini kandırmıyorsun eğer sen kendini kandırıyorsan ben napayım bi düşün ben 67 ile başladım ve boy 165 :)) ben ölmüşüm ağlayanım yok ayol :)) sağlığım şekerim tansiyonum yerinde her bünye farklı ayrıca dr um kilo takibi yapıyor ve bişey demedi ben de sağlıksız beslenmiyorum kendimi biliyorum yani bence drunla da bi konuş moral bozacak bi durum yokKızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu ? Benimki yapmıyor ama hic de umrumda olmadı cunku cok guvendigim ve hakkında hic kotu bisey duymadigım bi hekim kendisi. Bugun spor salonuna basladm haftada uc gun gidiyim biraz hareket olsun dedim :) amacım kaybettigim esnekligimi kazanmak ve nefes acmak biraz da olsa. Kilo vs degil. Spor hocası hamilelige zaten kilolu baslamissin dedi. Simdiye kadar da cok kilo almissin dedi. Boyum 172 baslangic kilom 65. Aldigim kilo ordaki tartı ile 8 ancak tartının dogru oldugunu sanmıyorum ya da kndimi kandırıyorumdogru olsa bile aferdersiniz bi haftadır tuvalete cıkamadım ve vucudum cok ödem tutuyo sislik var. Cok mu kendimi kandırıyorum sizce dikkat etmeli miyim mesela ekmegi bile dilim hesabı ye dedi ay valla oglenden beri aklım takıldı boyle gidersem en az bi bu kadar daha alırmısım fln...valla cok bisey yemiyorum neden boyle oldu anlamadm gtti bunca zmn bekledgm hamisligi bu tasalarla gecirmek de hic hayalim degildi
Haftaya randevum var konuscam canım ne bileyim millet mi garip anlamadım bence hamilelikte onemli olan dedigin gbi seker tansiyon vs bi rahatsızlık olmaması ve psikolojinin düzgun olması mutlu olmak :) bunu saglamaya calisirken yemek hesabı yaparak nasıl idame ediyorlar bilmiyorum mesela bizim isyerinde bi kadın var geç yasta istemeyerek hamile kaldigı icin sanırım boyle yapıyo 7 aylık hamile ve 5 kilo almis cogu kisi de bilmiyor farketmiyor bile..insanlar neyin kafasında bilemedim tamamen goz ardı etmiycem doktora sorcam ama bunun icin mutsuz olmaya da niyetim yok hic :)))Hiç de kendini kandırmıyorsun eğer sen kendini kandırıyorsan ben napayım bi düşün ben 67 ile başladım ve boy 165 :)) ben ölmüşüm ağlayanım yok ayol :)) sağlığım şekerim tansiyonum yerinde her bünye farklı ayrıca dr um kilo takibi yapıyor ve bişey demedi ben de sağlıksız beslenmiyorum kendimi biliyorum yani bence drunla da bi konuş moral bozacak bi durum yok
O dedigin 50 grmlik olcu duye biliyorum internettende arastirdim bana 75 mg lik yapildi testEn doğru bilgiyi doktorun verir tabii ama benim iş yeri hekimim 140 altının normal olduğunu söylemişti.
Bana 75 gr lik yaptirdi doktorum genelde 50 grm lik yapiliyor ama benm bebegim iri oldugu icin suphelendi seker olabilir diyeArkadaslarcevaplarsanız sevinirim şeker yüklemeyi kaçta yaptiniz biri 50digeri 75gr diyor cokk tesekkurler
Sağlık problemi yoksa kalori hesabı da yapamıcam valla ya zaten börek baklava mı yiyoruz her gün ekmek bile iki dilim yiyorum ama meyve çok canım istiyor yiyorum ha dr derse dur dikkat edelim amennaHaftaya randevum var konuscam canım ne bileyim millet mi garip anlamadım bence hamilelikte onemli olan dedigin gbi seker tansiyon vs bi rahatsızlık olmaması ve psikolojinin düzgun olması mutlu olmak :) bunu saglamaya calisirken yemek hesabı yaparak nasıl idame ediyorlar bilmiyorum mesela bizim isyerinde bi kadın var geç yasta istemeyerek hamile kaldigı icin sanırım boyle yapıyo 7 aylık hamile ve 5 kilo almis cogu kisi de bilmiyor farketmiyor bile..insanlar neyin kafasında bilemedim tamamen goz ardı etmiycem doktora sorcam ama bunun icin mutsuz olmaya da niyetim yok hic :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?