gidicem zaten canm ptesi seker yukleme yaptircamsonrasinda mecbur konusucazSen bence bir daha git 10 gün geçmeden canım. Söylemek zorunda çünki. Ben onu hiç boş bırakmadım aklıma bişey takıldı gittim sürekli whatsaptan yazdım. Söylemek ve muayne etmek zorunda.
Canım sen içini ferah tut. Pzt gidersin sonuca göre olmadı bir başka dr un daha görüşünü alırsın. Hem farzet ki bebeğinin iriliği şekere bağlı olsa bile bu durumda hamile olan bir tek sen değilsindir cnm. Kontrollü giderek sağlıkla geçirirsin gebeliğini. Ki zaten bence senin şeker değerin de normal çıkacak. Ayrıca şimdi sana bu söylendiği için sen korktun. Ama her şey normal giderken erken Doğum olmaz diye bir kural bile yok. Hepimiz için geçerli erken Doğum riski. Bana da kanamadan dolayı erken Doğum ve erken su boşalması olabilir demişti dr um. Allah'a şükür şu an bir sorun yok ama olmaz diyemiyor halagidicem zaten canm ptesi seker yukleme yaptircamsonrasinda mecbur konusucaz
Ben de yapamadım :)))ben bu hamilelik takvimini neden yapamadım
Sagol canim icimi rahatlattin gercekten.. İnsallah hepimizin bebekleri zamaninda gelir erken davranmaz yaramazlarCanım sen içini ferah tut. Pzt gidersin sonuca göre olmadı bir başka dr un daha görüşünü alırsın. Hem farzet ki bebeğinin iriliği şekere bağlı olsa bile bu durumda hamile olan bir tek sen değilsindir cnm. Kontrollü giderek sağlıkla geçirirsin gebeliğini. Ki zaten bence senin şeker değerin de normal çıkacak. Ayrıca şimdi sana bu söylendiği için sen korktun. Ama her şey normal giderken erken Doğum olmaz diye bir kural bile yok. Hepimiz için geçerli erken Doğum riski. Bana da kanamadan dolayı erken Doğum ve erken su boşalması olabilir demişti dr um. Allah'a şükür şu an bir sorun yok ama olmaz diyemiyor halakafaya takmayacağız kuzum çünkü bu tarz durumlar kafaya takmayı çok sever.
Aynen canım istediğini sor yaz whatsaptan. Benden bıkmıştı :) bebeğimin yüzünün fotoğrafını istiyorum dedim 10 gün içinde 3 defa gittim yinede göstermedi bizimki :) dün nihayet gördüm fırat bey saolsun çok uğraştı almak için yüzünü. Babasına benziyor aynı :)gidicem zaten canm ptesi seker yukleme yaptircamsonrasinda mecbur konusucaz
aaa bize her gittigimizde gosteriyor ama bizimkinin elleri hep yuzunde hic poz veremiyor renkli olandan cikti alamadik o yuzden bir turluAynen canım istediğini sor yaz whatsaptan. Benden bıkmıştı :) bebeğimin yüzünün fotoğrafını istiyorum dedim 10 gün içinde 3 defa gittim yinede göstermedi bizimki :) dün nihayet gördüm fırat bey saolsun çok uğraştı almak için yüzünü. Babasına benziyor aynı :)
Evet benimkide hep yüzündeydi elleri bir türlü yüzünü görememiştim. Sonunda aldım :) muhteşem bir duygu önceki ultrasonlardan fotolardan farklıydı çok duygulandım. Canım sende bişey yoktur sakın kendini üzüp bebeğini etkileme. Bi test sonucunu al bakalım ne diyecek hocaaaa bize her gittigimizde gosteriyor ama bizimkinin elleri hep yuzunde hic poz veremiyor renkli olandan cikti alamadik o yuzden bir turlu
İnsallah canim sonuc guzel cikarsa rahatlicam.. Cok guzel bir his evet ya renkli bakinca bir farkli oluyor agzini burnunu herseyini goruyosun net birsekolde :)Evet benimkide hep yüzündeydi elleri bir türlü yüzünü görememiştim. Sonunda aldım :) muhteşem bir duygu önceki ultrasonlardan fotolardan farklıydı çok duygulandım. Canım sende bişey yoktur sakın kendini üzüp bebeğini etkileme. Bi test sonucunu al bakalım ne diyecek hoca
Bende çok kilo aldım...yaklaşık son 3 ayım kaldı...dikkat ediyorum artık :))Kızlar çok kilo almaya başladım. 2 günde bir 400 gram. Ayda 6 kilo yapıyorne yapıcamm bennn
Yediklerindendir canm iki gunde 400 gr alman imkansiz yoksa vucudunda odem fln vardir benceKızlar çok kilo almaya başladım. 2 günde bir 400 gram. Ayda 6 kilo yapıyorne yapıcamm bennn
Yok cnm ya sabahları uyanınca tartılıyorum. İki günde bir alıyorum yani. Boğazımı tutmam lazım. Yada bebekte büyüyor ya o kilo alıyor olabilir bilemedimkiYediklerindendir canm iki gunde 400 gr alman imkansiz yoksa vucudunda odem fln vardir bence
Umarım öyledir canım. Bir haftadır iki günde bir terazide 400 gr fazla görünce artık bugün ne oluyor dedim. Bende 75 oldum canım.Bu kilo alımı bazen atağa geçiyor galiba
Ben 75 tim bir haftadır da değişmedi hiç almamışım bu hafta
Bence öyle sabit bi düzenle gitmiyorAyyysss canım senin de öyle bi dönemdir belki bu ani kilo alımı
Tuzu azalt canim tuzdan dolayi sisme oluyor birqzdaBenim ayaklarım ve bileklerim cokk şişiyo ve agrıyo şimdiden böyleyse sonrasını düsünemiyorum
Oyle diyo herkes canım deniyorum normalde cok tuzlu yemem ama yine de azaltmam lazım sanırımTuzu azalt canim tuzdan dolayi sisme oluyor birqzda
Bende ayni durumdayim aslinda canm benmde ayaklarim hep sis normalde yemek de cok tuzlu yemem ama yesil zeytine ayri bir zaafim oldu mesela kavaltida bir kase zeytin yeme potansiyeline sahibim :) yedikcede daha cok sisiyorumOyle diyo herkes canım deniyorum normalde cok tuzlu yemem ama yine de azaltmam lazım sanırım
Himalaya tuzu tüket cnm o daha az su tutulumuna sebep oluyor.Oyle diyo herkes canım deniyorum normalde cok tuzlu yemem ama yine de azaltmam lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?