2017 ocak-şubat anneleri

Kizlar nirmal hamilelerle
Kiyaslamayin kendinizi bize kullandigimi ilaclarda kilo aldirdi cok fazla hormon aldi vucudumuz

Günaydın pink_love_lady,
Ben de gebeliğinin 24. haftasına kadar 9 kilo alan annelerdenim. Yediklerimin içinde sağlıklız denilebilecek çok nadir şey var. Sabahları işyerimde cornflex muz süt ve ceviz yiyorum. Öğlen yemekte sebze yada et ne çıkarsa onu yiyorum. Tatlı varsa yemiyorum. Öğleden sonraları bir porsiyon meyve akşamları ise balık-et ve sebze diye hergün farklı menü yapıyorum. Haftada bir gün kendime ödül verip simit yada poğaça yiyorum. ne şerbetli tatlı, ne cips, ne abur cubur, ne hamur işleri hayatımda yok. Buna rağmen tam 9 kilo. Ve muhtemelen son 3 ayımda rahat bir 6 kilo daha alacağım. Stres olmak yerine kendimi bıraktım. Sağlıklı beslendiğim için vicdanım çok rahat. Demek ki bünye bu olabiliyor. Şu an 61 kiloyum. Doğumdan sonra vereceğiz artık ne yapalım :)

Kızlar aranızda başka ikiz hamile olan var mi ikizi olacak arkadaşlarda yazsa hiç fena olmaz kendimi yalnız hissediyorum cok gzl bişey ama Çevrem de arar oldum ikiz anne adayı :)

canım konuştunmu çağrı beyle. Bebeğin ölçüsü kilosu neymiş. Ne dedi en son bebeğinle ilgili
Gorustum canim cagri hocayla
Sonuclarimin iyi oldugunu soyledi bebegin iri olmasida genetik olabilir biraz yediklerime
Dikkat etmeye caliscam bakalim diger kontrole kadar

Aynen öyle canım :)

Sen zaten zayıfmışsın canım :) ben senin kadar da dikkat etmedim gerci ama bence benim vucut ödem de cok yaptı simdiden yuzuklerim olmuyo ayak numaram buyudu fln...napalım saglık olsun da dedigin gbi dogumdan sonra veririz insallah :)

Ayy insallah canim saglikla dogsunlarda hepimizin kuzulari insalah az kaldii valla saka maka haftalardir konusuyoruz buralarda sonuc bekledigim gunleri din gibi hatirliyorum
Yaa evett dimi ne günlerdi olur mu olmaz mıyla geçen çokkk şukur bugunlere insallah saglıkla kucagımıza da alalım

Yaa evett dimi ne günlerdi olur mu olmaz mıyla geçen çokkk şukur bugunlere insallah saglıkla kucagımıza da alalım
Evet canim umutsuzca hamile kalmaya calistihimiz gunlerde oldu :)) o gunlerdeki msjlasmalaeimizida hatirliyorum cok sukurki simdi burada yine beraberiz ve hamisiz allahim olmayan herkese nasip etsin insallahh

Evet canim umutsuzca hamile kalmaya calistihimiz gunlerde oldu :)) o gunlerdeki msjlasmalaeimizida hatirliyorum cok sukurki simdi burada yine beraberiz ve hamisiz allahim olmayan herkese nasip etsin insallahh
Canım ya gebelik takvimini nadil kullanıyorsunuz beceremedim ben

Kızlar bişey sorcam
Mesela bazı gün çok hareketli olan bebeğim ertesi gün daha az hareketli olabiliyor
Normal mi sizce..yoksa hergeçen gün daha çok artması mı gerekiyor

Kızlar bişey sorcam
Mesela bazı gün çok hareketli olan bebeğim ertesi gün daha az hareketli olabiliyor
Normal mi sizce..yoksa hergeçen gün daha çok artması mı gerekiyor
Buyudukce hareket edecegi alan azalacagi icin bence daha az ama daha guclu tekmeler hissetmemiz normal

Bu hafta acayip wc ye gidiyorum bebek sanki kasigima dogru bir bastiriyor wc den cikamiyorum afedersiniz :)) sizdede boyle sıkısıklik hali oluyor mu acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…