Yani bencede özellikle yürüyüşe çıkma ama az mesafedeki yerlere gidilebilir. Ben ev işi yapmıyorum ama yemek ve ufak tefek işler yapıyorum.inş. çıkar canım bende çok tedirginim aslında yürümüyorum bile ama doktor çok kendini sıkma biraz rahat ol dedi yürü dedi 7,5 aya kadar dikkat edeyimde diyorum bide erken doğum olursa hayatta kalabilecek kadar gelişmiş olsun. insan her türlüsünü düşünüyor işte napalım çok zor oldu herşey allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben şunu duydum ve okudum erken haftalarda başının asagıda olması erken dogum vs.anlamına gelmiyomuş için rahat olsun insallah yarınki muayenende de aksi bisey soylemez doktor canımKızlar merhaba uzun Zaman'dan beri işler güçler sebebiyle yazmıyordum epey birikmiş konular bugün sağ karın altı sancısıyla acile gittim önemsiz bir ağrı çıktı ama Ağrı'm halen devam ediyo yalnız 25. Haftadayım bebeğimin kafası çok aşağıya inmiş yarın rahim açıklığı kontrolü yapılacak bebeği bu haftada baş aşağı duran var mı inşallah kötü birşey olmaz inşallah
Canım dr a gittin mi inşallah bebeğin de sen de iyisinizdirKızlar merhaba uzun Zaman'dan beri işler güçler sebebiyle yazmıyordum epey birikmiş konular bugün sağ karın altı sancısıyla acile gittim önemsiz bir ağrı çıktı ama Ağrı'm halen devam ediyo yalnız 25. Haftadayım bebeğimin kafası çok aşağıya inmiş yarın rahim açıklığı kontrolü yapılacak bebeği bu haftada baş aşağı duran var mı inşallah kötü birşey olmaz inşallah
Canim ufak tefek seyler aldim asinda buyuk seyleri almadim bu hafta oda takimi baktik babymall diye bir magaza var orada begendik oda takimini hastane cikisi almadim ama tek tulumlar aldim..eksik cokl var daha arabada almadikHülyacım ya ben hala bişey almadım alamıyorum korkum geçmedi mi nedir çok canımı sıkmaya başladı bu durum aslında :) hastane çıkışı falan aldın mı
Beşik bebek arabası hep araştırıyorum hiç karar veremedim
Odadan odaya rahat götürebileceğim bi beşik istiyorum ben chicco da var bi model
Araba da pusetli olsun istiyorum markaya karar veremedim yaz gelince de baston araba alırız diyorum illaki
Eşim de o kadar rahat ki gider hepsini alırız bir haftada sen takma diyor :) e bebek mağazası var eşim market alışverişi sanıyor ordan hepsini düzecek ona kalsa :))
haklısın canım bende temizlik yapmıyorum uzanmıyor birşey kaldırmıyorum basit yemekler yapıyorumYani bencede özellikle yürüyüşe çıkma ama az mesafedeki yerlere gidilebilir. Ben ev işi yapmıyorum ama yemek ve ufak tefek işler yapıyorum.
Ahhh lütfen böyle kötü senaryoları sil kafandan. Kaç kişi senin gibi gebelik geçirmiştir kimbilir. Lütfen bunu kendine ve bebeğine yapma. Sen de çok iyi biliyorsun ki gebeliğin en büyük olumsuz etkeni stresidir. Madem 3 gün istirahat verdiler sen de sık portakal suyunu patlat mısırlarını aç güzel bir film ve tadını çıkar. Arada çikolata ye bebeğin dans etsin içerde :) ama lütfen kendini üzme. Ben 5 gün kımıldamadan yattım hastanede. Oradaki dr bana inşallah bu gebelik sağlıkla biter diyerek bir anda dünyamı kararttı. Ben ise onu umursamadım bile sonrasında. Önce rabbimizin izni sonra da dr larımızın emeği ile alacağız minikleri kucağımıza. Hatta bence herkes Doğumdan sonra bebişi ile foto yüklesin buraya :)Benim agrılarım devam ediyor bebeğim çok aşağıya girmiş hastanede 3 gün yatış verdi kontrol altında olcakmışkötü bişe yok ama tedbir amaçlı yatıcam belki agrılarım geçer inşallah bebeğime bişey olmaz herşeyi tamam yavrumun eksiği kalmadı aldık önceden bir hevesle şimdi ellerimden kayıp giderse ölürüm
Canim gecmis olsunn ama boyle dusunme bak sakinm tedbir amacli yapiyolar bunlari insallah guzel olacak bebegini strese sokma boyle dusunerek icini ferah tutBenim agrılarım devam ediyor bebeğim çok aşağıya girmiş hastanede 3 gün yatış verdi kontrol altında olcakmışkötü bişe yok ama tedbir amaçlı yatıcam belki agrılarım geçer inşallah bebeğime bişey olmaz herşeyi tamam yavrumun eksiği kalmadı aldık önceden bir hevesle şimdi ellerimden kayıp giderse ölürüm
Bende bakayim canim oraya bu arada babymall de kampanya yapmis hediye kupon fln veriyor bebek odasi takimi cok uyguna geldi orda o yuzden ordan almaya karar verdikAnkaralı kızlar dün İstanbul yolundaki görgülü bebe ye gittik biz. Tamamen tesadüfen gördük ve girdik. Casual ın modelleri diğer mağazalara göre daha uygun fiyattı. Biz Kraft ın travel setini çok beğendik ve uygun bir fiyata aldık inşallah pişman olmayız. Concord bakıyorduk aslında ama bu daha güzel geldi. Kıyafetleri doldurmaya başladım ben de :))) okiedog çantalar da %20 indirimliydi :) dün şanslı günümdü sanırım. @einleben canım senin durumun arkadaşımın başına gelmişti, anan sıkıntı olmadı 38 i doldurmuştu ve sezaryen ile doğum yapmıştı ama o zamana kadar etken Doğum olmasın diye iğne vurmuşlardı. Gayet de yürüyüşünü filan yaptı kendini kısıtlamadı hiç bir konuda içini rahat tut sen. Dr dan çıkınca yaz bize :) iyi haberlerle bekliyoruz seni.
Baktık cnm oraya da evet genel olarak uygun rakamlar sunuyor. Bebek odasında tülpa mağazası da uygun oluyor.Bende bakayim canim oraya bu arada babymall de kampanya yapmis hediye kupon fln veriyor bebek odasi takimi cok uyguna geldi orda o yuzden ordan almaya karar verdik
Carters cok guzel canım bence de :) instagramdaki ikinci el mi nasıl oyle ucuza geliyor bi de hangi hesaptan aldın isim versen baksak :)Kizlarr bebek alisverislerine basladiniz mii?? Ben cartersin urunlerine bayildim ya bir kac parca birsey aldim instagramdan satisini yapanlarda var lcw fiyatina geliyor. Yani bayagi uygun. ben de ordan aldim :) hele bir ayicikli model var hayran kaldim
Canım hiç kafana takma arkadaşım 6 aylıkken ağrıyla dr gitti. Dr Şen'inle aynı durumdan dolayı hemen yatış verdi 4 gün. Sonrasında da normal hayatına devam etti abartmayarak tabi. Planlı sezeryanla 38+2 de Doğum yaptı. Üzme kendini.Benim agrılarım devam ediyor bebeğim çok aşağıya girmiş hastanede 3 gün yatış verdi kontrol altında olcakmışkötü bişe yok ama tedbir amaçlı yatıcam belki agrılarım geçer inşallah bebeğime bişey olmaz herşeyi tamam yavrumun eksiği kalmadı aldık önceden bir hevesle şimdi ellerimden kayıp giderse ölürüm
Canim minik kahramanlarimiz diye bir adresten aldim sifir canim amerikan getirip satiyorlar buradaki fiyatlarina gore uygun oluyor:))Carters cok guzel canım bence de :) instagramdaki ikinci el mi nasıl oyle ucuza geliyor bi de hangi hesaptan aldın isim versen baksak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?