- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Dualarımızdasın canım umarım ve inanıyorumki sağ salim kucagına alcaksın bebisini iyi dusunelim iyi olsun icini ferah tut sen lutfen stres yapmaAllah razı olsun kızlar dua edin olur mu Allah hepimizin evladını korusun sağ sağlim vakti Zaman'ında kollarımıza almayı nasip etsin.
Canım instagramda kuzeystoree diye bi sayfa var orada da next in çok güzel ürünleri var 10bin küsür de takipçisi var güvenilir geldi bana.Canim minik kahramanlarimiz diye bir adresten aldim sifir canim amerikan getirip satiyorlar buradaki fiyatlarina gore uygun oluyor:))
Bakiyorum canim hemen sagol :)Canım instagramda kuzeystoree diye bi sayfa var orada da next in çok güzel ürünleri var 10bin küsür de takipçisi var güvenilir geldi bana.
Benim bitti bile alışverişim hatta çok almışım sanırım giydircek fırsat bulamıycam :)Kizlarr bebek alisverislerine basladiniz mii?? Ben cartersin urunlerine bayildim ya bir kac parca birsey aldim instagramdan satisini yapanlarda var lcw fiyatina geliyor. Yani bayagi uygun. ben de ordan aldim :) hele bir ayicikli model var hayran kaldim
Korkma cnm arkadaşım da yaşadı her an doğabilir diye beklerken 38+ da oldu Doğum. İnşallah senin de Doğumun öyle olur tatlım.Benim kasılmalar başladıdaha 25. Haftadayız Bebek erken gelecek ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar erteleyebildikleri kadar ertelenecek 5 hafta daha dayansa yavrum inşallah ne olur dua edin prematüre olacak bebeğim ondan kaçış yok ama 5 hafta sonra gelsin inşallah
İnsallah canim insallah 30 u bari atlatirsin su anda cok erkenBenim kasılmalar başladıdaha 25. Haftadayız Bebek erken gelecek ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar erteleyebildikleri kadar ertelenecek 5 hafta daha dayansa yavrum inşallah ne olur dua edin prematüre olacak bebeğim ondan kaçış yok ama 5 hafta sonra gelsin inşallah
Kız Hülya o dediğin hesaptan yeşil pembe kalpli ve kar desenli tulumları bir de üçlü takım sipariş ettim ama 15 gün sonra gelecek elinde yokmuş sipariş gircek :) kanıma girdin :)))))) ama ben tulumları 6 aylık istedim diğer seti 3 aylık istedim.Kizlar bu hafta benim de kasik agrilarim artti sanki karnimda buyudu bazen bebis geriliyor geriliyorr beni de geriyorr :)) canim yaniyor bildigin kucuk tekmeler artikk sertlesti galibaa :))
:))) ay canm bende her baktigimda hepsini alasim geliyor yaa cok begendimm ama kiz cocuk kiyafetleri daha bi tatli geliyor banada :))Kız Hülya o dediğin hesaptan yeşil pembe kalpli ve kar desenli tulumları bir de üçlü takım sipariş ettim ama 15 gün sonra gelecek elinde yokmuş sipariş gircek :) kanıma girdin :)))))) ama ben tulumları 6 aylık istedim diğer seti 3 aylık istedim.
Ay canim massallahh cok hizlii ciktin senn ben de her seye bakip bakip erteliyorum nedense :)Benim bitti bile alışverişim hatta çok almışım sanırım giydircek fırsat bulamıycam :)
Kızlar gripten korunmak için hünnap tavsiye ediyorum c vitaminininden çok zengin bi meyveymiş
Tabi abartmamak lazım sonuçta hamişiz günde üç dört tane yiyorum hazmı da kolaylaştırıyor aklınızda bulunsun
Ben çok sabırsızım yaa. Hastane çıkışı dahil kıyafet alışverişi biberon banyo ihtiyaçları hersey bitti canım. Bir tek bebek arabası kaldı. Sende yavaştan başla artık :)Ay canim massallahh cok hizlii ciktin senn ben de her seye bakip bakip erteliyorum nedense :)
Ben aslinda herseye baktim karar verdim gidip almasi kaldi bir tek :)Ben çok sabırsızım yaa. Hastane çıkışı dahil kıyafet alışverişi biberon banyo ihtiyaçları hersey bitti canım. Bir tek bebek arabası kaldı. Sende yavaştan başla artık :)
Bebek arabasına ne karar verdin canım.Ben aslinda herseye baktim karar verdim gidip almasi kaldi bir tek :)
Canım çok geçmiş olsun. Böyle şeyler okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil yaşadıkların. Varlığını hissediyorsun sağlıklı doğmasını beklerken böyle aksilikler çıkıyor işte ve bende çok korkuyorum. Ama o kadar çokki senin gibi olupta sağlıklı zamanında doğum yapanlar. O yüzden hiç üzme kendini geçici bir durumdur bence. Kasılma dersen benide problem yok doktorumun dediği ama kasılma gerilme ağrı bende fazlasıyla hissediyorum. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Burdaki herkes için anneler için dua ediyorum hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza.Benim kasılmalar başladıdaha 25. Haftadayız Bebek erken gelecek ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar erteleyebildikleri kadar ertelenecek 5 hafta daha dayansa yavrum inşallah ne olur dua edin prematüre olacak bebeğim ondan kaçış yok ama 5 hafta sonra gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?