2017 ocak-şubat anneleri

Son üc haftada dogum iznine cıkmak gerekiyor mu yoksa istirahat falan gbi bisey yapsak o üc hafta da sonraya atılıyo mu bilginiz var mı acaba

Son üc haftada dogum iznine cıkmak gerekiyor mu yoksa istirahat falan gbi bisey yapsak o üc hafta da sonraya atılıyo mu bilginiz var mı acaba
doğum izni başladıktan sonra yıllık izin veya rapor kullanılamıyor. eğer alırsan iznin de yanmış olur ona göre aklında bulunsun. çalışır raporu aldıktan sonra ya gideceksin ya da doğum iznine ayrılacaksın

bende de akıntı var kasık ağrısı var plesanta aşağıdaymış bu yüzden kadar kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum. adet sancısı gibi oluyor bazen bende cumartesi doktora soracağım
Bugun doktora gittim cok sukur bebisler iyi enfekdiyon kasik agridi yapar dedi fitil verdi baklm

bende de akıntı var kasık ağrısı var plesanta aşağıdaymış bu yüzden kadar kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum. adet sancısı gibi oluyor bazen bende cumartesi doktora soracağım
Benimde plasentam aşağıda ve kasık ağrım oluyor ara sıra. Dr çok ayakta kalmayı ve ilişkiyi yasakladı. Sizin plasenta rahim ağzını tamamen kapatıyor mu?

Son uc hafta mecburi olarak ayriliyorsun canim. 32. Haftadada calisabilir raporu alman gerekiyor raporu alinca 5 hafta daha uzatabiliyorsun yani ama bu 5 haftalik surecte herhangi bir rapor senelik izin kullandigin takdirde dogum izni surenden dusuyor o sure bilgin olsun

Merhaba arkadaslar
Bugünlerde özel hayatımda yolunda gitmeyen bazı olaylar var bu sebeple 3 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..istemeden ağlıyorum...
Bebeğime bişey olmaz dimi.. Herkesin zaman zaman böyle süreçleri olur sanırım...9 ay boyunca herkes hep mutlu olabilir mi

Ağlayan sen değilsin cnm hormonların :) emin ol herkes bir takım sıkıntılar çekiyor. Ben bir bebeğin etkilenmesi için tüm gebelik boyunca annenin sıkıntı içinde olması gerekir diye düşünüyorum. Yoksa tüm bebekler etkilenir çünkü bizim hormon seviyelerimiz farklı şu an. Haftaya kuzenim Doğum yapacak oraya gideceğim bugün o anı düşünüp yolda yürürken hüngür hüngür ağladım :))) olabiliyor böyle durumlar üzme sen kendini.

Ay canım ya aynı durumdayım herşeye ağlıyorum. Birisi bişey dese yanlış anlıyorum gözlerim doluyor, günlerce neden bana bunu söyledi diye takıyorum sinirleniyorum. Aslında kötü bişeyde yok ama kendimi tanıyamıyorum maşallahım var yani :)

Herkes tabiki de surekli mutlu olamaz hepimiz yaşıyoruz canım hic dert etme insaniz sonucta ve hormonlar boylesine coşmuşken ortada hic bir neden yokken de aglayabiliriz ama sen yine de herseyi bir kenara bırakıp sevdigin seylerle ugras birazcık da olsa kafanı dagtcak birseyler yap eminim daha iyi hissedeceksin

Benimde plasentam aşağıda ve kasık ağrım oluyor ara sıra. Dr çok ayakta kalmayı ve ilişkiyi yasakladı. Sizin plasenta rahim ağzını tamamen kapatıyor mu?
doktor öyle birşey demedi bende çok detaylı sormadım açıkçası ilişki yasak demedi ayakta kalma demedi aksine yürüyüş önerdi yalnız hiç sebepsiz ve heran kanama olabilir dedi o zaman hemen bana ulaş dedi

Evet sebepsiz kanamalardan dolayı istirahat veriliyor. Hatta ben öğretmenim yarım gün çalışmama rağmen heyet raporu verdi. İnternette plasenta previa diye araştır istersen. 26. Haftaya kadar rahim büyüdükçe yukarı çıkabileceğini, Ama çıkmazsa o haftadan sonra dahada dikkatli olmam gerektiğini çünkü yalancı doğum kasılmalarının kanamayı başlattığını söyledi. Ben şimdi günde 2 tane progestan kullanıyorum. İnşallah normal yerine çıkarlar.

Canım şekerli suyu ictikten sonra aç kaldikaerius kanlar alınan kadar hiç hareket ettim i ve su falan içini benim açlık 70 1 saat 203 2saat180 cikti cevaplardan sevinirim

Canım şekerli suyu ictikten sonra aç kaldikaerius kanlar alınan kadar hiç hareket ettim i ve su falan içini benim açlık 70 1 saat 203 2saat180 cikti cevaplardan sevinirim
Su icimi serbest dediler ama pek ictim sayilmaz hareket etmedim oturdum hep canim.. seninki yuksek cikmis canim doktorunla gorus bir an once mutlaka

Bana kesinlikle bir şey yiyip içme dediler şeker yüklemede. 1 saat bekledim öyle :) muhtemelen insülin direncim olduğu için yasak dediler o zaman.

Son düzenleme:
inş. çıkar canım bende çok tedirginim aslında yürümüyorum bile ama doktor çok kendini sıkma biraz rahat ol dedi yürü dedi 7,5 aya kadar dikkat edeyimde diyorum bide erken doğum olursa hayatta kalabilecek kadar gelişmiş olsun. insan her türlüsünü düşünüyor işte napalım çok zor oldu herşey allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…