2017 ocak-şubat anneleri

Hem de alışverişler içinde en güzeliymiş :)
Peki ne tavsiye edersin bebek arabası ve beşik olarak ilk etapta ben anne yanı olanlardan mı alsam diyorum

benim oda takımım var ayrıca yatak odası için küçük beşiğim bide ayrı park yatağım var anne yanı beşikler çok iyi bence ilk çocuğumda almadığım için pişmanım ama bebek arabasında çok bi fikrim yok benimkinden pek memnun değilim ama

hiboru ne için kullanıyosunuz bendede var erken doğum riski ve ayrıca 2-3 ayından beri coraspirinde kullanıyorum

Aa bigun bakayim bende canm o zaman ben uyku setlerine baktim fiyatlari 300 den pahali ya nasil bi is anlamadim valla kendime aldigim uyku setlerime bile o kadar para vermedim :) hersey cok pahalii valla bizde esimle arastirip aliyoruz bez fiyatlarini not ediyoruz fln internette bazen daha uygun olabliyor hersey

Hem de alışverişler içinde en güzeliymiş :)
Peki ne tavsiye edersin bebek arabası ve beşik olarak ilk etapta ben anne yanı olanlardan mı alsam diyorum
anne yani olanlar cok uzun sure kullanisli olmuyor canim biz hep oyle dediler :) bizde bebek odasi takimi alcaz ama buyuyen besik yerine normal besik alicaz 70 130 oluyomus olcusu 3 yasina kadar yatabiliyormus

300 çok yaa uyku seti için bence ayrı ayrı daha hesaplı olur ben pamuk yorganı 40 tl ye almış oldum indirimden çok da güzel ne ince ne kalın hafif olmasını da beğendim dışına da nevresim aldım o da 15 e geldi dokusunu sevdim bi tane daha alıcam yarın değiştirmeye lazım olur
Ben de internetten bakıyorum fiyatlara fikir olsun diye mağazaya gidince keklik gibi bakınmayalım dimi :))

Son düzenleyen: Moderatör:
anne yani olanlar cok uzun sure kullanisli olmuyor canim biz hep oyle dediler :) bizde bebek odasi takimi alcaz ama buyuyen besik yerine normal besik alicaz 70 130 oluyomus olcusu 3 yasina kadar yatabiliyormus
karyola illaki alırım zaten ama ilk etapda hep yanımda olsun istiyorum o yüzden anne yanı minik bişey alırım sanırım ya odadan odaya taşımak kolay olur karyolası da sabit olur bakalım şimdilik aklım da bu var ama park yatak da alabilirim hiç beğenmesem de onları hep plastik hoşuma gitmiyor

Kızlar çok alakasız ama yaşadığım yerde kışın çok hava kirliliği oluyor çamaşırları hep eve asıyordum ama artık asamam bebeği deterjan kokusu rahatsız eder diyorum
Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz kullananınız var mı ??? Ya da tavsiyesi olan ?

Canım benimde plasenta aşağıda olduğu için erken doğum riskim var heyet raporu verdi doktor yatıyorum sürekli bir tek yemek yapıyorum aylardır bende de pıhtılaşma yok ama doktorum iğne kullanmanın bebek için iyi olcağını söyledi üstelik benim aşırı kanama riskim var ilk duyduğumda benimde psikolojim bozulmuştu çünkü benim sezeryanımda riskli büyük bir ekip girecek doğuma. Ama ne yapalım alışıyoruz bu duruma sabretmek ve dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza

park yatağı taşımak kolay olur mu acaba ya anne yanı çok istiyorum ama bi yandan da

Benimde rahim agzinda kisalma var 1 hafta sonra tekrar gidicem devam ediyosa kisalma nolcak bakalim

hiboru ne için kullanıyosunuz bendede var erken doğum riski ve ayrıca 2-3 ayından beri coraspirinde kullanıyorum
Bende coraspin kullanıyordum ama erken doğum riskinden dolayı acil sezeryan durumu olursa coraspin kanamayı arttırıyormuş o yüzden hıbor verdi doktorum hıbor 24 saatte etkisi geçiyo acil sezeryan durumu olursa kanama riski yok o yüzden değişti doktorum

Geçmiş olsun canım. Senin de yatman gerekiyordur sanırım. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Benimde rahim boyunda kısalma var 1 hafta hastanede yattım sadece wc ye kalkmaya izin verdiler şimdi evdeyim sadece yemek yemeye ve wc ye kalkıyorum sol yana yatmak en iyisi yata yata büyütcez

Benimde rahim boyunda kısalma var 1 hafta hastanede yattım sadece wc ye kalkmaya izin verdiler şimdi evdeyim sadece yemek yemeye ve wc ye kalkıyorum sol yana yatmak en iyisi yata yata büyütcez
Cok gecmis olsun bende yatyorum ama eksiklerimde var nasil olcak bilmiyorum (Kac haftaliksiniz ve rahim boyunuz ne kadar kisalmis kac cm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…