2017 ocak-şubat anneleri

Bugün ilk kez farkettim kasılmaları daha önce de olmuştu ama anlamamıştım cidden bebek geriniyo falan sanmıştım sonra hafta bilgilerini okurken anladım ben de
İnsan bi tedirgin olmuyor değil yani son zamanlar artık Allahım tamamına ulaştırsın hepimizi her gün duam hepimize kızlar
Ne kıyafet ne eşya ne kilo ne çatlak umurumda yavrum sağ salim olsun da bi kat kıyafeti olsun isterse
Son zamanlar bi endişe sarıyormuş insanı gerçekten

Kızlar nasılsınız ?
Sağlık ocağına kontrole gittim ebe bi çok şey anlattı emzirme bebek bakımı vs bir de alışverişe artık başla dedi bugün gidiyorum ciciler almayaa
Her ihtimale karşı biberon da al dedi bir tane hastane çantasına koyamak için
Bebek bezi ıslak pamuk bakım malzemeleri alıcaz tabi
Şampuan pişik kremi vücut losyonu sebamede ne dersiniz ??
Bebek bezi de prima premium öneriyor herkes ama bir paket al bitene kadar büyüyor dediler

Sebamed aliyorum bende bakim malzemelerini bez konusundada genelde herkes prima premium care ve hugies oneriyorlar. Ama bezler beden beden oluyor 1 numarasi cok kullanilmiyomus iki paket yeter dediler bana biberon ve emzik de lazim onlardada avent almayi dusunuyorum

Hıbor kullanan anneler bu iğnenin saati var mı ? Hergün aynı saatte olmak zorunda mı ?

bugün vurunamadım saat 11 de yapıyorduk kendim yapmaya cesaret edemedim kimsede yok bugün herkesin işi var gittiler erkenden bi günden bişey olmaz dicem içim içimi yicek

merhabalar bende aranıza katıldım 29+6 haftalık hamileyim benimle aynı zamanda olanların hamilelikleri nasıl gidiyo :)))

bugün vurunamadım saat 11 de yapıyorduk kendim yapmaya cesaret edemedim kimsede yok bugün herkesin işi var gittiler erkenden bi günden bişey olmaz dicem içim içimi yicek
Bu igneler zamanli yapilmasi gereken ognelee genelde canim kendinde yapabilirsin aslinda zor olmuyor inanki.. ignenin saatini esim yapiyoraa egee aksam yapilcak sekilde ayarla o zaman ki her zaman gecikme olmasin

Bu igneler zamanli yapilmasi gereken ognelee genelde canim kendinde yapabilirsin aslinda zor olmuyor inanki.. ignenin saatini esim yapiyoraa egee aksam yapilcak sekilde ayarla o zaman ki her zaman gecikme olmasin
Hastanede yatıştaydım ya o Zaman hemşireler 11 de vuruyolardı o yüzden eve çıkınca da bu saati baz aldık ama olmayacak gibi akşama döneriz bi sorun olmaz inşallah

Hastanede yatıştaydım ya o Zaman hemşireler 11 de vuruyolardı o yüzden eve çıkınca da bu saati baz aldık ama olmayacak gibi akşama döneriz bi sorun olmaz inşallah
Olmaz canım telaş yapma üstelik senin pıhtılaşma sorununda yok tespit edilmiş. Hastaneye yatmadan önce iğne kullanmıyordun sanırım. Olsa ozaman olurdu merak etme. Ben o kadar saatine dikkat etmiyorum bundan sonra ayarlarsın sorun olmaz.

Ben de avent alıcam biberon emzik herkes onu tavsiye ediyor
Bugün english home da %50 indirim vardı yorgan aldım pamuk nevresim yastık kılıfı alt açma bezi banyo havlusu aldım indirim devam ediyo kızlar bi de organik pamuktan pike aldım rabbim kullanmayı nasip etsin

Hoşgeldiiin arkadaşım kız mı erkek mi bebeğin sağ salim kucağına al inşallah sen neler aldın bebiş için ve ya almayı düşünüyorsun :)

bebeğim kız :) kıyafet grubumuz hazır ama onun dışında çoğu şeyimiz yok .doktorum rahim ağzı kısalması nedeniyle erken doğum teşhsi koydu artık tüm hazırlıklarımı kısa zamanda bitirmem gerekiyor maalesef ( emzik biberon vs ihtiyaçlarını bende avent alıcam inş bu haftasonu çoğu şeyi halledicem

İnşallah vaktinde gelir kızın canım hiç belli olmaz sen dikkatli ol Rabbime emanet herşey
Benim de kızım olcak inşallah ben bugün aldım ilk şeyleri daha çooook şey lazım tabi beşik ve bebek arabasına da karar veremedim

allah analı babalı büyütsün inş benim 2.kızım o yüzden beşik araba gibi büyük şeylerimiz var bide onlarla uğraşmicam allaha şükür ama alışveriş kısmı en zevkli kısmı bence :)))

Hem de alışverişler içinde en güzeliymiş :)
Peki ne tavsiye edersin bebek arabası ve beşik olarak ilk etapta ben anne yanı olanlardan mı alsam diyorum

aynen pıhtılaşma yok önce coraspin kullanıyordum ama erken doğum tehdidim olduğu için acil sezeryana girerim diye kestiler coraspini iğneye başladım ameliyat öncesi 1 hafta önceden coraspin kesmek gerekiyomuş kanama yapıyomuş ama hibor etkisi 24 saatmiş 1 gün önceden kesiliyormuş bu psikolojiyle yaşamakta zor erken doğum tehdidi çıktı başıma Nasıl hazırlık yapayım ne alayım karıştı herşey o yüzden olduğu gibi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…