Kac cikti sonucun canmKızlar benimde bugün şeker yüklemem yapıldı. Gebelik şekeri çıktı
Geçen hafta 50gr lık yapıldı 160 çıkınca dün 100 lük yapıldıKac cikti sonucun canm
Gecmis olsun canim diyetisyene mi yonlendirdi canimi skma bundan sonra yediklerine cok dikkat etmen gerekecek muhtemelenGeçen hafta 50gr lık yapıldı 160 çıkınca dün 100 lük yapıldı
1.saat 184
2.saat 188
3.saat 106
Teşekkür ederim canım şimdi hastanedeyim muhtemelen diyetisyene gönderirGecmis olsun canim diyetisyene mi yonlendirdi canimi skma bundan sonra yediklerine cok dikkat etmen gerekecek muhtemelen
Üzülme canım dr un uyarmıştır mutlaka diyet verir dikkat edersin bir şey olmaz Allah'ın izniyle çok mu yüksek çıktıKızlar benimde bugün şeker yüklemem yapıldı. Gebelik şekeri çıktı
Azıcık iri bebek iyidir maşallah tosuna ya sağlıkla gelsin inşallahbenimde kontrolum vardi kizlar bugun agrilar icin normal dedi her sey yolundaymis bu siralar cok kramp giriyor geceleri bacaklarima onun icin magnezyum ilaci verdi.. Bebiste 1370 gr olmus cok sukur hala ileriden gidiyormusuz
Sen gittin mi canm senin bebis nasilAzıcık iri bebek iyidir maşallah tosuna ya sağlıkla gelsin inşallah
Magnezyum bende kullanıyorum 2 aydır ve çok faydasını gördüm...birkaçç gün sonra ağrıların kalmaz o ilacı içince...hem erken doğumu da engelliyormuş...benimde kontrolum vardi kizlar bugun agrilar icin normal dedi her sey yolundaymis bu siralar cok kramp giriyor geceleri bacaklarima onun icin magnezyum ilaci verdi.. Bebiste 1370 gr olmus cok sukur hala ileriden gidiyormusuz
Benim randevum da yarın canım ben kendimi iyi hissediyorum ama yavrum da iyidir inşallah her şey yolundadırSen gittin mi canm senin bebis nasil
Ben içliklerini tenine temas edecek şeyleri 90 da yıkadım organik olanları 60 da kıyafetlerini 40 derecede granül hacı Şakir'le yıkadım erken doğum riskim olduğu için erkenden yaptık henüz bozulan olmadı :)Kızlar aldığmız bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkasak acaba yıkayanlar naptı merak ediyorum normalde 30 derecede yıkanır da ilk yıkamayı 40 ya da 60 derece ile yapan var mı en son olarak ütülenecek tabi ama tekstilde kullanılan boya atığı falan gitsin diye azıcık sıcak suyla yıkasam mi ki :)
Fazla inceledim galiba :)))
Ay güle güle giysin inşallah oğluşun canım benimBen içliklerini tenine temas edecek şeyleri 90 da yıkadım organik olanları 60 da kıyafetlerini 40 derecede granül hacı Şakir'le yıkadım erken doğum riskim olduğu için erkenden yaptık henüz bozulan olmadı :)
Bir kereye mahsus yıka gitsin zaten el kadar şeyler yamulan bozulan olmadı rutine geçince 40 da yıkarızAy güle güle giysin inşallah oğluşun canım benim
Ben de yıkayayım valla 90 da o zaman :)) iyi oldu bunu söylediğin :)
Banada demedi birsey canim bende merak ediyorum aslinda..Kızlar nst ye bağlanmaya ne zaman başlıyoruz acaba
Bugün randevum vardı ve her şey yolunda diyince yine sormayı unuttum :) sizlere bişey dedi mi dr larınız
Vallahi ben de hep var o şekilde ama bilemiyorum ki bugün kontrol vardı dr normal herşey seyrinde dedi tabi her bünye farklı inşallah öyle bişey yoktur randevun ne zaman endişe ediyorsan bi sor için rahatlasın canımKızlar su gibi şeffaf kokusuz 4-5 damla kadar akıntısı olan var mı? Bu amniyon sıvısı olabilir mi?
İnternette de farklı şeyler yazıyo galiba dr gebeliğin seyrine göre karar veriyoBanada demedi birsey canim bende merak ediyorum aslinda..
Benixe bir ay sonra cagirdi canim aynen.. Senin bebegim kilosu masilmis canim?İnternette de farklı şeyler yazıyo galiba dr gebeliğin seyrine göre karar veriyo
Benim bi sonraki randevum bir ay sonra canım seni ne zaman çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?