Haklısın canım ama her şeye evham yapar oldum. İnternette bi Derya hemen kötü senaryolar çıkıyor. Randevuma daha var ama yarın gidicem.Vallahi ben de hep var o şekilde ama bilemiyorum ki bugün kontrol vardı dr normal herşey seyrinde dedi tabi her bünye farklı inşallah öyle bişey yoktur randevun ne zaman endişe ediyorsan bi sor için rahatlasın canım
1400 gr olmuş bir iki hafta önde gidiyormuş ben de endişeli bakınca yok yok iyi bişey önden gitmesi dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler deBenixe bir ay sonra cagirdi canim aynen.. Senin bebegim kilosu masilmis canim?
Evet canm ben senden biraz gerideyim sanirim carsamba gunu 1400 du bizimkide1400 gr olmuş bir iki hafta önde gidiyormuş ben de endişeli bakınca yok yok iyi bişey önden gitmesi dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de
Senin de önden gidiyordu biraz dimi
Evet benim de başının çapı haftasına göre kilo boy ilerde dr bu kez kiloya göre konuştu ilerde dediKızlar gebelik haftasına göre ultrasonda 1 hafta ileri görünüyorsa hangisini baz alıyoruz benim mesela baş ölçümü haftasına uyumlu boy kilo kol ölçümü 1 hafta ileri böyle çıkıyo yani ultrasonda görünen haftada mı oluyo Bebek ?
Geçmiş olsun Allah korusun canım dinlen aman vücut sinyal verdi demekki dikkat et kendineKızlar meraba..bugun benim biraz kanamam ve kahverengi akintım geldi cok korktum en kotu senaryoları cizdim hastaneye gidene kadar..cok sukür bisey yokmus..bu hafta cok yorulmustum sanırım ondanbu kadar hayaller kurmuşken Allah hic birimizi insallah meleklerimizin kaybıyla sınamaz insallah
Amann dikkat et canim kendini yorma is guc her sey yalan onemli olan bebislerimiz onlarin sagliklari yorma kendiniKızlar meraba..bugun benim biraz kanamam ve kahverengi akintım geldi cok korktum en kotu senaryoları cizdim hastaneye gidene kadar..cok sukür bisey yokmus..bu hafta cok yorulmustum sanırım ondanbu kadar hayaller kurmuşken Allah hic birimizi insallah meleklerimizin kaybıyla sınamaz insallah
Geçen hafta 50gr lık yapıldı 160 çıkınca dün 100 lük yapıldı
1.saat 184
2.saat 188
3.saat 106
Geçen hafta 50gr lık yapıldı 160 çıkınca dün 100 lük yapıldı
1.saat 184
2.saat 188
3.saat 106
Amin teşekkür ederiminşallah sizinde düzelir diyetle benden daha düşük bi sorun olmaz inşallah allah şifa versin =))
Evet canım aynen oyle demekki sinyal verdi dedim bn de dinleniyorum simdiGeçmiş olsun Allah korusun canım dinlen aman vücut sinyal verdi demekki dikkat et kendine
Sagol canım evet yüzduk yüzduk kuyruguna geldik insallah hersey guzel sonuclanır bizler icinAmann dikkat et canim kendini yorma is guc her sey yalan onemli olan bebislerimiz onlarin sagliklari yorma kendini
Canım ne kadar fark var aramızda. Benimki 1050 gram dün kontrolüm vardı. Gelişmede normal dedi ama sanırım benimki zayıf olcakEvet canm ben senden biraz gerideyim sanirim carsamba gunu 1400 du bizimkide
28+2 yim ben canim seninki kiz benimki erkek o da farkediyor birde bizimki ust sinirdaymis normain uzerinde yani oyle diyor doktorCanım ne kadar fark var aramızda. Benimki 1050 gram dün kontrolüm vardı. Gelişmede normal dedi ama sanırım benimki zayıf olcak
Bende acaba benimkindede gelişme geriliğimi var diye endişe ettim. Saol canım. Kilolu olsa zayıfta olsa hep pinpirik yapıyoruz :)28+2 yim ben canim seninki kiz benimki erkek o da farkediyor birde bizimki ust sinirdaymis normain uzerinde yani oyle diyor doktor
Yok canom olurmu oyle sey evhamlanma sakin.. Her bebek farkli oluyor 2.5 4 kilo arasi doguyor bebekler hepsi bir degil.. seninki su anda normal olan benimki normalin uzerindeymis doktor oyle diyor banaBende acaba benimkindede gelişme geriliğimi var diye endişe ettim. Saol canım. Kilolu olsa zayıfta olsa hep pinpirik yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?