2017 ocak-şubat anneleri

Haklısın canım ama her şeye evham yapar oldum. İnternette bi Derya hemen kötü senaryolar çıkıyor. Randevuma daha var ama yarın gidicem.

Benixe bir ay sonra cagirdi canim aynen.. Senin bebegim kilosu masilmis canim?
1400 gr olmuş bir iki hafta önde gidiyormuş ben de endişeli bakınca yok yok iyi bişey önden gitmesi dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de
Senin de önden gidiyordu biraz dimi

1400 gr olmuş bir iki hafta önde gidiyormuş ben de endişeli bakınca yok yok iyi bişey önden gitmesi dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de
Senin de önden gidiyordu biraz dimi
Evet canm ben senden biraz gerideyim sanirim carsamba gunu 1400 du bizimkide

Kızlar gebelik haftasına göre ultrasonda 1 hafta ileri görünüyorsa hangisini baz alıyoruz benim mesela baş ölçümü haftasına uyumlu boy kilo kol ölçümü 1 hafta ileri böyle çıkıyo yani ultrasonda görünen haftada mı oluyo Bebek ?

Evet benim de başının çapı haftasına göre kilo boy ilerde dr bu kez kiloya göre konuştu ilerde dedi

Kizlar ona takilmayin soz normal haftaniza gore hesaplicaksiniz bebek onden gider gerisen gelir onemli degil o.. Bebekler 38. Haftada gelisimlerini tamamliyorlar zaten sonrasi bekleyis bazisi 38 de bazisi 41 de dogum yapiyor normal dogum olacaksa tabi bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor :) eger sezeryan olumacagi belliysede 38 39 hafta arasinda aliyorlar bebegi

Kızlar meraba..bugun benim biraz kanamam ve kahverengi akintım geldi cok korktum en kotu senaryoları cizdim hastaneye gidene kadar..cok sukür bisey yokmus..bu hafta cok yorulmustum sanırım ondan bu kadar hayaller kurmuşken Allah hic birimizi insallah meleklerimizin kaybıyla sınamaz insallah

Geçmiş olsun Allah korusun canım dinlen aman vücut sinyal verdi demekki dikkat et kendine

Amann dikkat et canim kendini yorma is guc her sey yalan onemli olan bebislerimiz onlarin sagliklari yorma kendini

Merhaba doğum için hangi doktoru düşünüyorsunuz istanbul anadolu yakasında benim kafam çok karışık=(

Canım ne kadar fark var aramızda. Benimki 1050 gram dün kontrolüm vardı. Gelişmede normal dedi ama sanırım benimki zayıf olcak
28+2 yim ben canim seninki kiz benimki erkek o da farkediyor birde bizimki ust sinirdaymis normain uzerinde yani oyle diyor doktor

Bende acaba benimkindede gelişme geriliğimi var diye endişe ettim. Saol canım. Kilolu olsa zayıfta olsa hep pinpirik yapıyoruz :)
Yok canom olurmu oyle sey evhamlanma sakin.. Her bebek farkli oluyor 2.5 4 kilo arasi doguyor bebekler hepsi bir degil.. seninki su anda normal olan benimki normalin uzerindeymis doktor oyle diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…