Sola yatmayı unutma :)Artik ne duyuyosam hepsini denicem cok sagolun ceviz ayran sut maden suyu muz :)
İnşallah sorunsuz vaktinde gelirler bende kontroldeydim bugün serviks yine kısalmış 21 olmuş ağrısız kasılmalarım devam ediyor yani hastanede yatış verdi doktor yine ama yatmak istemedim ben daha 29. Haftadayım inşallah 34 e kadar gelirizBende kontrole gittim zaten rahim kisalmasi ve enfeksiyon yuzunden erken dogum tehlikem vardi bu sefer suyunundq azaldigini ogrendimdoktor gitti yere kadar gidicez dedi bende nereye kadar gider sizce dedim 34 u gecersek iyidir dedi 32+3 um bugun bebebgim 1700 kusur gram olmus bebege kilo aldircak ne varsa aldim geldim eve
Nesguik içsene birde... Bende int okumuştum ve içiom aylardır...1hafta önden gidiyor...Bende kontrole gittim zaten rahim kisalmasi ve enfeksiyon yuzunden erken dogum tehlikem vardi bu sefer suyunundq azaldigini ogrendimdoktor gitti yere kadar gidicez dedi bende nereye kadar gider sizce dedim 34 u gecersek iyidir dedi 32+3 um bugun bebebgim 1700 kusur gram olmus bebege kilo aldircak ne varsa aldim geldim eve
Bizim doktor a kilo sorunca bu tartı değil ki diyo bugün inatla sordum 1500 e yakın dedi ama artısı eksiği 500 gr oynar dediArtik isi gucude biraktim napim oldugu kadar yatcam ama 3 yasinda kizim var allahtan okula gidiyoda yoksa onunla evde cok zor olurdu bu durum surekli oyun amtivite istiyo cadi :) valla 0 cmle 38 de dogum yapanlar bile var icinizi rahat tutun bi kac hafta daha sabir kilosu ne kadar olmus
O nasıl cevapmış öyle :) bizimki gr mıyla tutturmuştu ilkinde. Bakalım bunda ne olacak. Ama ben +- 300 diye biliyorum 500 ü ilk kez duydum. İlkinde 3525 gr demişti bir hafta sonra Doğum oldu 3775 di :) zaten haftada 250 alıyordu.Bizim doktor a kilo sorunca bu tartı değil ki diyo bugün inatla sordum 1500 e yakın dedi ama artısı eksiği 500 gr oynar dedi
Bizim doktor bi garip boy kilo söylemez hatta hiçbişe söylemiyor sıkıntısı varsa onu söylüyor iyiyse gayet iyi gördüm diyo inşallah fazlası vardır zaten erken doğacak bari kilosu iyi olsunO nasıl cevapmış öyle :) bizimki gr mıyla tutturmuştu ilkinde. Bakalım bunda ne olacak. Ama ben +- 300 diye biliyorum 500 ü ilk kez duydum. İlkinde 3525 gr demişti bir hafta sonra Doğum oldu 3775 di :) zaten haftada 250 alıyordu.
Canım benim ya hayirlısı olsun insallah gidebildigi yere kadar gider..bu arada muz ve peynir bebege kilo aldırır diye okudum bilgin olsun...Bende kontrole gittim zaten rahim kisalmasi ve enfeksiyon yuzunden erken dogum tehlikem vardi bu sefer suyunundq azaldigini ogrendimdoktor gitti yere kadar gidicez dedi bende nereye kadar gider sizce dedim 34 u gecersek iyidir dedi 32+3 um bugun bebebgim 1700 kusur gram olmus bebege kilo aldircak ne varsa aldim geldim eve
İçini ferah tut canım sen. Omega 3 tableti hızlı kilo aldırıyor bebeğe askında. Bana bir ayda 4,5 kilo aldırdığı için kesti geçen ay dr.Bizim doktor bi garip boy kilo söylemez hatta hiçbişe söylemiyor sıkıntısı varsa onu söylüyor iyiyse gayet iyi gördüm diyo inşallah fazlası vardır zaten erken doğacak bari kilosu iyi olsun
Edacim sezeryan olimca kacinci haftada aliyorlar bebegi? Senin ilk bebeginde sezeryandi sankiİçini ferah tut canım sen. Omega 3 tableti hızlı kilo aldırıyor bebeğe askında. Bana bir ayda 4,5 kilo aldırdığı için kesti geçen ay dr.
Ben ilk Doğumda normal olsun diye beklemiştim. O nedenle 40 da sezaryen oldum. Ama bu sefer Doğum tarihimiz 9 şubat fakat dr ocsk sonunda Doğumun olur dedi. 38+ da olacak Doğum bir aksilik olmazsaEdacim sezeryan olimca kacinci haftada aliyorlar bebegi? Senin ilk bebeginde sezeryandi sanki
Benim oğlanda çok hıçkırıyo ciğerleri gelişirken nefes alıp verme alıştırmaları yapıyomuş bu sırada amniyon suyunu yutuyomuş hıçkırarak o suyu dışarı çıkarıyormuş hiçbirşey demeyen doktorum bunu demişti :) ve çok hıçkıran bebekler iştahlı olurmuş diye bir kocakarı lafı var :) inşallah öyle olurlarKızlar selam. Hurma yiyin diyorlar bebeğe en iyi kilo aldıran meyveymiş son aylarda yemek gerekiyormus. Birde iki gündür hıçkırık problemi var bebeğimin ve karnımda çok huzursuz. Tekmeleri çok sert vurmaya başladı hıçkırık tutunca. Doktorum ciğerleri gelişiyor hıçkırık normal dedi. Bunu yaşayanlar varmı aramızda
Benimki de iki haftadır çok hıçkırıyor cnm. Şimdi çıktık dr dan çok iyi dedi. Akciğerleri gelişiyormuş.Kızlar selam. Hurma yiyin diyorlar bebeğe en iyi kilo aldıran meyveymiş son aylarda yemek gerekiyormus. Birde iki gündür hıçkırık problemi var bebeğimin ve karnımda çok huzursuz. Tekmeleri çok sert vurmaya başladı hıçkırık tutunca. Doktorum ciğerleri gelişiyor hıçkırık normal dedi. Bunu yaşayanlar varmı aramızda
Ben hurmayı ilk ay sormuştum dr uma. Maydonoz ve hurma yemek sakıncalı mı dedim. Saraçoğlu efsanesi onlar sen bol bol ye dedi :) ben yiyorum hatta bazı günler yarım demet maydonoz yiyorum. :) hurmam zaten hiç eksik olmuyor, kuru meyveler de öyle...Erken dogum tehlikrsi oldugundan hutma yemedim hic bildigim kadariyla hutma dogumu tetikliyo ilk kizimda cok yemistim son ayimdq :))
Canım kalp atışı gibi oluyor aynı ritimde pıt pıt vuruyor. Tekmelerden farklı bu biraz.Hickirdigini nasil anliyosunuz kizlar benim oglum tekme atip duruyor ozellikle geceleri hic durmuyorr gece uyumucakmi acaba diyorum durup konusuyorum anlatiyorum bak oglum geceleri uyunur fln diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?