2017 ocak-şubat anneleri

Hangi hastane yapiyor bunu ben ankaradayim burdaki bir cok ozel hastaneyi biliyom hic boyle birsey duymamistum
Ben de merak ettim :) ben TOBB da yapmıştım ilk doğumumu herşey vardı evet ama kıyafet filan yoktu. Doğuma giderken istemişlerdi. Bez mama onlar oluyor hastanede ama ben bezi de kullanmamıştım. Mama zaten götürmemiştim hastanede biberona koyup getirmişlerdi. Ben yine pimpirikli eşimi hemen biberon almaya yollamıştım. :)))

Aaa o kadar kullancaz mı ya ben hemen kakaya başlamazlar diye düşündüm :) yani iki kıyafet yeter bi doğumdan çıkarken giyer bide eve gelirken giyer diye ama tecrübeyle sabit bu durumlar tabiki

Aaa o kadar kullancaz mı ya ben hemen kakaya başlamazlar diye düşündüm :) yani iki kıyafet yeter bi doğumdan çıkarken giyer bide eve gelirken giyer diye ama tecrübeyle sabit bu durumlar tabiki
Ah canımmmm keşke dediğin gibi olsa :) ama hayaller ve gerçekler işte :)))) ilk kakası ensesine çıkmıştı neredeyse ve simsiyahtı. Bulaşık farklı bir kaka yani odadaki beşiği de değiştirmişlerdi :)))) Benin kız fena biriktirmişti :)))) sen dr a gidince sor hemşirelere ya da ara sor. Onlar güzel hazırlıyor listeyi

Bebedor un saç tarağı ve fırçasını aldım eşim begenmedi sertmiş acıtırmış paketide açtık malum geri verilmez internetten olumsuz yorum görmedim hiç ama çoğu anne chico önermiş pişman oldum

Ben kocaelinde yasiyorum kocaeli acibadem de yapmistim dogumumu simdi yine orda yapicam herseyi vermelrie ragmrn insanin ici rahat etmiyo cantaya herseyi koyuyosun yine tabi :)))
Ben de kocaeli yalova arasındayim kocaelide akademi hastanesinde yapcam dogumumu canım :) acıbademde ne kadar oluyo sormasi ayıptr saglık sigortasi fln da olabilir gerci

Ben de kocaeli yalova arasındayim kocaelide akademi hastanesinde yapcam dogumumu canım :) acıbademde ne kadar oluyo sormasi ayıptr saglık sigortasi fln da olabilir gerci
Benim sigortam karsiliyo ama diger ucretler haric dogum paketi 7020 tl bildigim kadariyla ayrica bebebk bakim ucrrt ve ogretim uyesi farki aliyolar .akademide nuri beye mi gidiyosunuz

7 bin dogum icin cok degil mi yaa bana cok fazla geldi :)) benim hastanem cok uygun galiba :) kizlar bu arada isimlere karar verildi mi biz hala kararsiziz isim konusunda merak ediyorum neler koycaksiniz ozellikle erkek anneleri isim onerilerii istiyorumm :))

Ben kocaelinde yasiyorum kocaeli acibadem de yapmistim dogumumu simdi yine orda yapicam herseyi vermelrie ragmrn insanin ici rahat etmiyo cantaya herseyi koyuyosun yine tabi :)))
Onu biliyorum Doğum çantası içeren bir Doğum paketi
tarak kullanılmıyor zaten cnm. Bıngıldak kapanana kadar kullanmadık biz. Fırça da acıtmaz zaten. Ben de chicco kullanıyorum ama :)

bizimde kız bebeğimiz olucak adini Reyyan Sare istiyoruz ama yakınmızda 3 kişi kızının adını sare koydu reyyan a ek olarak asel sare ve hifa arasında kaldık napalım yardımm lütfeen :)

Biz de Uras ta kaldık şimdilik başka bir isim bulsak o da olur tabi

Bizimde oğlumuz Berat olcak inşallah ama Oğulcan ismi bana çok anlamlı geliyo Berat Kandil'inde oğlum olursa adı Berat olacak diye dua ettiğim için vazgeçme durumu olamadı ama çok beğenerek kullanıyoruz Berat adını 7 aydır :))

İsminin belli olması ne güzel kızlar ya biz hâlâ kızımızın adına karar veremedik herkes de soruyor belli mi diye hayır demekten usandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…