2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen valla benimde hiçbirşeyim yok şimdi bir 15 takım elbisemiz oldu teyzesi ama yani işte bayağı bir liste yaptım kaç binlira verir o listeden çıkarız bilmiyorum
Aynen yaa allah yardımcımz olsun . Smdi bizim ilk ya herşeyi de almak istiyor insan

Benim esimde ayaz ali istiyor ama ben ayazin cok anlamli oldugunu dusunmuyorum

Aynen yaa allah yardımcımz olsun . Smdi bizim ilk ya herşeyi de almak istiyor insan
Canım haklısın ama, gerçekten masrafınız çok olacak. Giyime saldırmayın kızlar,2- 3 ayda bir komple yenilenecek çünkü büyüyecekler. Aventin göğüs pompasını, gazını çıkaran borucuklu biberonunu al yavaştan. Önlük çok almak gerekiyor. Tek kullanımlık alt değiştirmeler, şıngırdayan oyuncaklar ve s. almak olur diye düşünüyorum ben. Bebe telsizi... Liste uzuyor ki ne uzuyor

Sagol cnmm.Tecrübeli anneler bize yardımcı olun

Annişkolar sabah 10.30da randevum var dua edin nolur sağlıklı olsun ve göstersin artık pipi mi kuku mu ne varsa olur mu :)
Doktordan çıkınca size yazacağım varsa tahminler alırım:)
Ben sürprizlere açığım canım :) sağlıklı olsunda yarın güzel haberlerini bekliyo olacaz resim getirmeyi unutma :)

Beni yanlis analama canim ben ilk dfa gecen yil geldim elaziga ben daha guzel bir sehir bekliyoedum cok kucuk ve sehir plani cok eski cok sasirmistim simdi malatyada da 800.000 e cikti evker ama ultra lux tabiki
Yanlis anlayacak bir tarafi yok canim :) Ben de Malatyayi cok eski buluyorum ve ozellikle yeni kavsak duzenlemelerinin cok karisik ve goz yorucu oldugunu dusunuyorum. Hele su ortadaki kayisi yok mu. Hakkaten sehir duzenleyicinin evini merak ettirdi bana.
Benim icin Elazig, tarihi M.Ö 3000 yillarina uzanan tarihi eyalet kenti Harput olsun, Turkiye nin derinlik olarak en derin tektonik gölü olan Hazar gölü olsun ki bizim icin sayfiye yeridir göl kenarinda tesisler yazliklar var, yine Turkiyenin bir zamanlar en buyuk hidroelektirik santrali simdi ise 2. Buyuk santrali olan Keban Baraji ve gölü olsun ki Alabalik ihracatinda cok onemli paya sahiptir, bir gun yolun duserse sana çırçır şelalesi uzerinde Alabalik guvec Alabalik adana falan yedirebilirim, yine sayfiye yeri olan Cip baraj gölü ki oda ayri bir göldür, bu kadar göl olunca maalesef iklim yumusadi tabi ama kar yagdigi zaman göl manzarali kayak yapabileceginiz bir de hazarbaba kayak tesisi var gibi gibi.. bizim icin sehir merkezinin eski olmasi ki bu cok normal, ya da kavsakli kopru sayisinin az olmasi onemli degil yani. Haftasonu diledigimiz gibi gezebilecegimiz misafirimiz geldiginde tarihi guzelliklerinden doğal guzelliklerine kadar gezdirebilecegimiz, efendim aksamina çedene kahvesi esliginde musikisini dinletebilecegimiz cok renkli ve cok zengin bir sehir... yani biz cok seviyoruz. Sadece pahali birazcik

Kız gidip orda kalmam gerekiyor bir gün önceden çocuk var eşim full çalışıyor ara günü birlik gidemiyorum

Oyy bebiş ben ilçeden merkeze günü birlik gidemiyorum mecbur birinde kalmam gerekiyor o yuzden
Tamamda misafir olsada çocuğu bırak onlara git gel ayy bu tr dede habersiz gelen misafire gıcık oluyorum 1 saatliğine misafirler kalsın ne olacakki

Belediye baskani gibi yazmissin saolsun buranin belediye baskani icine etti ama en azindan yollar ve yerlesim bana daha modern gelmisti demek herkesin memeleketi kendone guzel :)

Çok güzel anlatmışsın canım gelip göresim geldi valla bir Türkiye duru düşünüyoruz bir aya kadar tabi sağlığım iyi olursa buraları gezicem muhakkak:)

Belediye baskani gibi yazmissin saolsun buranin belediye baskani icine etti ama en azindan yollar ve yerlesim bana daha modern gelmisti demek herkesin memeleketi kendone guzel :)
Belediye baskani gibi degil canim tarihinden tut imkanlarina kadar memleketini bilen ve seven bir insan olarak yazdim. Yeni yerlesim yerlerini sen gezmemissin Elazig da. Biz de Malatyaya geldiğimizde bir tek Malatya Parka gidiyoruz. Eski Malatyanin cok genis yollari oldugunu sen de söyleyemezsin. Her sehirde yeni yerler daha modern olur. Koskaca tarihi de belediye baskanlari yazacak degil ya. Ben farkli seylerden bahsettim.
Surasi var ama Malatyanin esnafi cok iyi. Ben bol bol alisverise gelirim. Cok gezmek istedim malatyada avm den baska yer yok mu diye. Bir battalgaziye gittim. Orda selcukludan kalma bir kervansaray vardi o kadar. Bir de susesi patika restoranlarin oldugu yere gittim. Baska yer varsa soyle biz gezmeyi cok severiz. Zaten arabamizin servisi orda zirt pirt geliyoruz :)

Benim oğlumda Elazığlı yani babası oralı eski eşim bende onun ailesinde çok güzel olduğunu duydum oğlumda gidiyor onlarla oda çok seviyor

Çok güzel anlatmışsın canım gelip göresim geldi valla bir Türkiye duru düşünüyoruz bir aya kadar tabi sağlığım iyi olursa buraları gezicem muhakkak:)
Gel canim Elaziga gelen ve gezdirdigim her misafirim bu kadar beklemiyorduk diyerek gitti. Ozellikle Mayis bahar aylari cok guzel olur. Tabi yagis olmazsa. Gelmeyi dusunursen sana gezi planı yaparim.
Biz de belli basli yerleri gezeriz hep. Bir gun Avanos a gittik esimle. Testileri meshur bilirsin. Gittik testi guvec alalim dedik. Dukkan sahibi dediki nerden geliyorsunuz. Dedik Elazig dan. Dedi biz topragi sizden aliyoruz siz niye testiyi burdan alıyorsunuz ki...
Sasirdim. Tasina topragina gurban oldugumun memleketi ne careki sahipsiz. Insallah yeni valimiz guzel isler yapiyor. Bakalim daha cok duyacak gelmek isteyeceksiniz :)

Ben çok Emin’im güzel olduğuna nekadar Elazığlı tanıdıysam hep böyle güzel anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…