2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli kabızligi falan varmiydi inş ameliyata girmeden halledilir cnm tekrar geçmiş olsun
Kabız değildi canım ,dün geçti dediler eve geldik ama bugün de sürekli karnım ağrıyor diyip ağlıyor dr ödemden dolayı ağrı olur dedi ama böyle devam ederse yine hastaneye gidicem sanırım.

Kızlarr merhaba herkesee. Bugün kontrolüm vardı herşeyi iyi minnağım 139 gr olmuş maşallah. 3 hafta sonra detaylıya çağırdı. Veeee kızım olacakmış allahın izniyle

Hayırlı olsun canım:)

Veee bugün ki cinsiyet haberlerinden sonraaaaa sanırım öğrenmeyen bir ben kaldım

Öğrenirsin kuzum yakında sen de :) heyecanla bekliyoruz senin haberini de

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah..

Kabız değildi canım ,dün geçti dediler eve geldik ama bugün de sürekli karnım ağrıyor diyip ağlıyor dr ödemden dolayı ağrı olur dedi ama böyle devam ederse yine hastaneye gidicem sanırım.

uff inş agrisida geçer canım, ztn çocuk hasta olunca gecen gündüzun birbirine giriyor çok iyi bilirim simdide benim kız yine grip oldu daha 1 ay önce grip gecirmisti tekrardan oldu morelm bozuldu bi hastalık oluo cocugun huyu suyu değişiyor napalım Allah beterinden saklasin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…