2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bol bol vitamin aliyoruz bol bol da kilo olarak donuyor. Ben ilk 3 ay hic kilo almadim. Vitamine basladigimdan beri 3 kilo aldim. Once haplara para yatir sonra da diyetisyenlere...
Buradaki dktr bana vermedi ilaçlarımı normalde Türkiye de vermişlerdi buradaki dktr gerek Yok dedi bunlara kilo yapar sadece dedi bir tane damla verdi hergün bir damlaymış o damlada neyetecekse bide omega hapı kullanıyorum

Amin canım benim aynen dediğin gibi oluyor. Kendi derdimi unuttum üç gündür. Rabbim beterinden saklasın.

Rutin bir sekilde her hamileye veriliyor ama kilo kaynagi vitaminler olabilir diye dusunuyorum. Dengeli beslendigim gunler almiyorum ben. Demir hapi zaten beni bozuyor. Onu neredeyse 3-4 gunde bire dusurdum. Kan degerlerim sinyal vermedigi surece boyle devam edecem ben. Suan en onemlisi kalsiyum. Huzli buyuyorlar bu ara. Bur bardak sut bir bardak ayran bir sise maden suyu aliyorum kalsiyum degerim dusuktu yükselmis.

Ve şuanki erkek/kız listemiz 27/21 olarak erkekler çoğunluk . @_Historian_ ve Arel13 bakalım ne getirecek.
Ben diyorum Historian kız, Arel oğlan getirecek
İkimiz kaldık birtek dimi canım :) Benim bütün bulgular belirtiler erkek gösteriyor ama, en son doktor kemik yapısı kıza benziyo demişti bende merakla bekliyorum:) pazartesi randevum öğreneceğiz bu sefer inşallah yine bacaklarını kapatıp arkasını dönmezse yavrum :) ne gelirse başımız gözümüz üstüne :)

Ben hamile olduğumu öğrendim dedm ki erkek hissediyorum ahh işte analik hissi kızlar bnim göğsümden sut geliyor ya bayadir var bu durum göğsümle uğraşmıyorum sıkmıyorum ama neden boyle sütum çok galiba

Ben de öğrenemedim daha

Hoş geldiniz hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşllah

Anladim canim sağlıklı olsun da bebisler.alirsakta ne yapalım bakariz caresine..seker yuklemesi kacinci hafta oluyor herkese yukleme sart mi

Anladim canim sağlıklı olsun da bebisler.alirsakta ne yapalım bakariz caresine..seker yuklemesi kacinci hafta oluyor herkese yukleme sart mi
Yani herkes önermiyor da beni birdahaki ay 11 de çağırtı benim şeker problemim olduğu İçin yaptırcam mecbur bide bizim oradaki gibi öyle fazla yüklemiyorlar bal su karışırtr iç gel dedi oyuzden yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…