Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastane çıkışı iki tane al canım bebğe diğerlerini zıbın takımı alırsın. Pijama takımı veya gecelik ne tercih edeceksen üç tane bulunsun bence leken falan çıkar belli olmaz az olmasın elinde
Benım de bas agrım var sabahtan beri
Yarın detaylıya gireceğim plesantanın asagı olması ve yapısık olması nedeniyle erken detaylı önerildi. Bi de son gittiğimde bebegımin böbreklerinde büyüme vardı.
Hamilenin duası daha makbuldur ya herkes beni içinden geçirip hayrlı haberler almam için kucuk bi dua etse cok sevinirim.
Ay inşallah olur da taşar şaka bir yana bir yana annem beni çok az emzirebilmiş de ondan korkmuşumdur hep teşekkürler canım her ihtimale karşı yanıma alırım o zaman çok mantıklı
Anammmm yazdim ciktim olmus gene 10 sayfadan fazla valla iyi diyelim iyi olsun ise git gel cocugu okuldan al okula birak falan derken dunn tum gun yattim bugunde hava 20 nin ustunde arkadaslarla disari ciktik cay icmeye de her taraf insan seliydi
Yarın detaylıya gireceğim plesantanın asagı olması ve yapısık olması nedeniyle erken detaylı önerildi. Bi de son gittiğimde bebegımin böbreklerinde büyüme vardı.
Hamilenin duası daha makbuldur ya herkes beni içinden geçirip hayrlı haberler almam için kucuk bi dua etse cok sevinirim.
Herkese selam kızlar kayinvadeler yine ypmislar yapacaklarini EEgepam
umarım morelin duzelmiştir canım hamile bi kadinin ne kadar hassas oldugunu nasıl anlamiyorlar üstelik kendi torununa hamileyken. Burda bile insanlar bebekleriyle ilgili sorun yasadiklarinda kaç Gün etkisinden cikamioruz seninki birde bayagi olayı ileri taşımış valla ne diyim gereken cvbi ztn sen vermissin bundan sonrada sitresin falan olmasın minik kizinada geçmesin. Minik kuzular
inş ağrıların azalmistir kendine uygun guvenecegin bir doktor bulursan daha rahat edersin valla bnde sol kalca agrisindan muzdaribim biraz ayakta durayim ağrı krampp üffff valla daha bu aylarda bide...