• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
7 oldu vala tabi ultrasonda farklı çıkıyor Bilmim 🤣🤣
Benim tam 7 de ultrasonum böyle ya hiç bişey göremiyorum paniğim tuttuyor senin var mı ultrasonun 😂😂😂

Eklentiler

• 8FE6A1C3-ED3B-460F-B0A6-737E9A6EFC17.webp
    8FE6A1C3-ED3B-460F-B0A6-737E9A6EFC17.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim tam 7 de ultrasonum böyle ya hiç bişey göremiyorum paniğim tuttuyor senin var mı ultrasonun 😂😂😂
Yok vala dedim ya ben 4 kasımda doktor randevum kalp atışını başka doktorda dınleyın dedi ama eşim yok kendı doktoru beklıcez dedi yurt dışına gıdıp gelcek 4 kasımda burda doktor o gün gıtcez kalp atışını görmeye

İlişki yüzündenmi erken doğum oldu
Hayır rahım ağzı yetmezliğinden 5 aylık kızımı kaybettim erken doğum dan şimdi 13 haftada servikal dikiş atılacak yani rahım ağzına dikiş atılacak ve lavabo harici kalkmıcam evde

Yok vala dedim ya ben 4 kasımda doktor randevum kalp atışını başka doktorda dınleyın dedi ama eşim yok kendı doktoru beklıcez dedi yurt dışına gıdıp gelcek 4 kasımda burda doktor o gün gıtcez kalp atışını görmeye
Sen var ya çok sabırlısın ben bi gün geçince geri doktora gitmek istiyorum 😂😂😂

Kızlar merhaba sat 9 eylül 10 ekimde 35 le hamılelıgımı ogrendım 13 ekımde 134 tü bugun doktora gıttım kan istedi muayene etmedi 957 çıkmış 2000 olmadan bişey goremem dedı kararsız kaldım özele gitsem alttan keseyı gorebelirmiyiz yoksa beklemelimiyim 🌸

Hayır rahım ağzı yetmezliğinden 5 aylık kızımı kaybettim erken doğum dan şimdi 13 haftada servikal dikiş atılacak yani rahım ağzına dikiş atılacak ve lavabo harici kalkmıcam evde
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😘😘

Sen var ya çok sabırlısın ben bi gün geçince geri doktora gitmek istiyorum 😂😂😂
Eee bacım ne edem doktora gitmeye kalksam kaynanam aşagıda oturuyor benı yakalar hadı ondan kaçsam görümcem çaprazımda oturuyor mutlaka bırıne yakalanırım 😂😂

Kızlar merhaba sat 9 eylül 10 ekimde 35 le hamılelıgımı ogrendım 13 ekımde 134 tü bugun doktora gıttım kan istedi muayene etmedi 957 çıkmış 2000 olmadan bişey goremem dedı kararsız kaldım özele gitsem alttan keseyı gorebelirmiyiz yoksa beklemelimiyim 🌸
Bence bekleye bildiğin kadar bekle canım erken gitmek stresten başka bişey değil

Eee bacım ne edem doktora gitmeye kalksam kaynanam aşagıda oturuyor benı yakalar hadı ondan kaçsam görümcem çaprazımda oturuyor mutlaka bırıne yakalanırım 😂😂
Senin durum baya sıkıntılı iyi kabul etmişsin valla o kadar yakın olmayı 😂

Bence bekleye bildiğin kadar bekle canım erken gitmek stresten başka bişey değil
Valla çok erken öğrendim oyuzden sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istiyorum uygulamaya göre 6+0 ım ama kanda düşük geldi bilemedim kafamda deli sorular 🤷🏼‍♀️

kızlar merhaba, inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🏻🥰ben de yeni öğrendim 436 şu an değerim 4 haftalık diye görünüyor uygulamadan yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmam vardı bu aralar daha bir arttı
bu şekilde olan var mı
dış gebelikte yumurtalık ağrısı oluyor genelde deniyor, henüz gitmeyeceğim 5 haftayı geçmeyi bekliyorum ilk kontrol için ama içim içimi de yitiyor😕

Senin durum baya sıkıntılı iyi kabul etmişsin valla o kadar yakın olmayı 😂
Vala kabul etmedim düğüne 7 ay kala kıralık ev bakarken kocam olcak şahıs anasının evının üstüne ev yapmış tuğla falan hepsi örülmüş iç kısmı kalmıştı bende çalışıyordum bir geldım ki ev yapılıyor kocam demez mi süprizzz dedim Allah senı ne yapmasın bu ne kötü süpriz yani bacım el mahkum oldu ne yapam kabul ettim mecbur

Valla çok erken öğrendim oyuzden sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istiyorum uygulamaya göre 6+0 ım ama kanda düşük geldi bilemedim kafamda deli sorular 🤷🏼‍♀️
6 hafta da ben keseyi görmüştüm 7. Hafta da gitttim kalp atışını duyuramadık hafif kıpırtı var ama erkek gelmişsin dedi bana şimdi de stres yapıyorum burda okumadığım şey kalmadı 🫠

Back
X