• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizim ben birseyler yiyince kipir kipir oluyor :) ya da bi tek ben bi seyler yemek icin oturdugumda hissediyor da olabilirim :) yemek disinda oturma firsati bulamıyorum evde çocuğu olan anneler sizde benim gibi misiniz :( kendimi hipodromda kosan at gibi hissediyorum :)

Ahhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Dün wc ye klktım günde bir kere hakkım var arka bahçemiz park
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana :KK43:
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS

Ayy 2 şarkı oldu mu ya maşşallah aferin sanaaaa

Walla canım ilk hedefimiz 27-28 hafta dedi doktorum
O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani
Kimisi çok rahat hamilelik geçirip sonu kötü olabiliyor önemli olan sonu güzel olsun... herşeyin bir bedeli oluyor senin de en zoru bu olsun. Kucağında ıkı toramanla geçecek güzel günlerin olacak inşallah... üzme kendini hayller kur sen

Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana :KK43:
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS

O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani
Moralini yuksek tut canim erkek cocuklar yaramazda senin ki 2x fazla yaramazlar insallah duramayip erken gelmezler cidden yatip dinlemmeye bak bildigin gibi aramayacaksin yatip dinlem,eyi

Benim kizim ben birseyler yiyince kipir kipir oluyor :) ya da bi tek ben bi seyler yemek icin oturdugumda hissediyor da olabilirim :) yemek disinda oturma firsati bulamıyorum evde çocuğu olan anneler sizde benim gibi misiniz :KK43: kendimi hipodromda kosan at gibi hissediyorum :)
Aynen ya yatmam gerek gunde 1-2 saat yatabliyorum insallah bisey olmaz

o_O bilmiyordum onun baglanti yerinde mi oldu acaba ki kanama :deli: gulecez insallah bu hallere uzulme gecer bebisler iyi cok sukur :dua:
Hiç düşünme canım ben de üzüldüm biraz ama şükür bebeklerimiz iyi hatta 40 gr fazlası var dedi güldü hoca, bir de anne baba uzun bebeğin de bacak boyu önden gidiyor dedi :emir_bebek: ben de düşünmemeye çalışcam Allah yardımcımız olsun inşallah

Hiç düşünme canım ben de üzüldüm biraz ama şükür bebeklerimiz iyi hatta 40 gr fazlası var dedi güldü hoca, bir de anne baba uzun bebeğin de bacak boyu önden gidiyor dedi :emir_bebek: ben de düşünmemeye çalışcam Allah yardımcımız olsun inşallah
Insallah canim bebeklerin iyi olmasi moral veriyor zaten cok sukur onlar iyi

Ay canım inşallah sağlıkla doğup büyüsünler , aynen eşim dahil herkes keşke ben de yatsam diyor , tabiki senin halin daha zor Allah yardımcın olsun ama insan da istiyor ki biraz çıkıp yürüyeyim. Annelik daha minicikken başlıyormuş gerçekten benim ilk tecrübem:KK200:

İnşallah canım. Çok tuzlu şeyler yememek lazımmış. Ödem olmaması için. Birazda dikkat etmek gerekiyor sanırım
Benim bir arkadaşım gebelik başından beri tamamen tuzu kesti hiç ödemsiz çok az kilo alarak bitirdi son aylarında bile rahattı hareketleri falan. hatta hep bana da diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da başaramıyorum , sürekli tansiyonum düşüyor yine de ekstra tuz ekmemeye çalışıyorum ah bir de şu domates sevdam olmasa :KK72:

Benim bir arkadaşım gebelik başından beri tamamen tuzu kesti hiç ödemsiz çok az kilo alarak bitirdi son aylarında bile rahattı hareketleri falan. hatta hep bana da diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da başaramıyorum , sürekli tansiyonum düşüyor yine de ekstra tuz ekmemeye çalışıyorum ah bir de şu domates sevdam olmasa :KK72:
Ya bende tuzu azaltmaya calisiyorum insallah faydasini gorurum yürüyüşü de bi duzene bindirsek super olacak :)

selam kızlar, bebişleriniz hergun aynı oranda mı hareket edıyor , ben 10 gundur hıssedıyorum dun cok heraket ettı, bugun de cok cok az hıssettım:KK43: sızde nasıl ben abartıyorum acaba yada doktora mı gıtsem
Bazı günler az hareket ediyor, doktora gideyim mi acaba bir sorun varmı diyorum, sonrakı gün çok hoplayıp zıplıyor acaba bir sorunmu var suyummu az falan filan diye doktora gitmek istiyorum, en son kendime kızıyorum,öyle de böyle de rahatlamıyorsun diye

Bende tursu yemiyorum yemeklere gram tuz atıyorum o kadar. Domateste mi zararlıymış bilmiyordum

Bazı günler az hareket ediyor, doktora gideyim mi acaba bir sorun varmı diyorum, sonrakı gün çok hoplayıp zıplıyor acaba bir sorunmu var suyummu az falan filan diye doktora gitmek istiyorum, en son kendime kızıyorum,öyle de böyle de rahatlamıyorsun diye
Hareketi az olunca suyumu az olurmuş

Back
X