- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.361
İnşallah çok şişmeden tamamlarız hamileliğiBende 1 ya da 2 kilo almısım. Normal dedi dr um. 20. Haftadan sonra alınırmış bakalım ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok şişmeden tamamlarız hamileliğiBende 1 ya da 2 kilo almısım. Normal dedi dr um. 20. Haftadan sonra alınırmış bakalım ne olacak
Ne elemanı kız banada anlat sesin çıkmadı bugün merak ettim seniKizlar valla okuyamadim yamalan degilbugun ustunden 2 toplanti gecti birde su sorunlu elamani dinledim.yine
bu kizin yalanlari yuzunden ciglik atacagim
Tek kişilik de olsa olur misafir yorganlarıma kullanırım ilerde ben bi hafta yatak sericem zaten kimsem yok burada iyi okurum inşallah o zamana kadar datek kişiliği kullanırsan sonra al
yoksa büyük olsa da minderlerin altına sıkıştırısın ya da iki katlı örtersin
tabii senin zevkin de
Anlatayim bebegim benim muhterem.elemanima gore herkes yalanci birtek o dogru soyluyor hemen yuzleselim ve kavga modunda onun 3 ayda bir hortlayan sikayetleriyle ugrasiyorumNe elemanı kız banada anlat sesin çıkmadı bugün merak ettim seni
Anlatayim bebegim benim muhterem.elemanima gore herkes yalanci birtek o dogru soyluyor hemen yuzleselim ve kavga modunda onun 3 ayda bir hortlayan sikayetleriyle ugrasiyorum
Sürekli oluyor mu canımKizlar gazdan patlamak.uzereyim yaa is cikisi yürüyüş yaptim ama yok hala gazmanimm
Eve gidince karnini oksa canim yavas yavas saat yonunde yuvarlak çizerek :)Kizlar gazdan patlamak.uzereyim yaa is cikisi yürüyüş yaptim ama yok hala gazmanimm
Tecrubeli anne olmak kolay degil iste bende ikincide rahat edecem demekkiCanim ben senden de kotuydum inan ilk cocukta zor alistim simdi o yuzden rahatim ama yastiklarla
Yasasin Turk kahvesi!!Her ikisinde olur canım bende baş ağrıma en iyi çözüm kahve geliyor tabi fazlası zararlı olduğu İçin günde birtane içebilirisn ben bazen iki içiyorum ama siz yapmayın:)
Plasentada yani bebeğin eşinde kanama var canım , kesede kanama diye farklı bir şeye mi söyleniyor inan bilmiyorum ben hep plasenta kanaması diye düşünmüştüm. Tekrar aynı şekilde kanayabilir panik olma dedi, riskli mi dedim tabi bu bir risk ama vücudun bunu emmesini bekliycez dediBüyük bi sorun mu peki bu canım inşallah oda geçer seninkesede değil miydi kanama
Yatak odasina girerlermi misafirler. Yoksa kendin icin mi istiyorsunKızlar ya lohusa yatagı için ne alacaksınız evde bi pike takımı mı alsam diyorum
Yastiklarla destek almaya calis canim bugunler gececek ama dikkat et kendineTecrubeli anne olmak kolay degil iste bende ikincide rahat edecem demekki
Bende çok seviyorum kahveyi çay hiç aramam ama kahvesiz durmuyorumYasasin Turk kahvesi!!
Gunde en az 1 iciyorum bende.
Himmm canim benim kesenin kenarinda gosterdi dr senin farkli bisey sanirim insallah gececek dinlenmene bakPlasentada yani bebeğin eşinde kanama var canım , kesede kanama diye farklı bir şeye mi söyleniyor inan bilmiyorum ben hep plasenta kanaması diye düşünmüştüm. Tekrar aynı şekilde kanayabilir panik olma dedi, riskli mi dedim tabi bu bir risk ama vücudun bunu emmesini bekliycez dedi
Yatagimda yatamicam canim salonda yatarim mecbur onun icin istiyorum zaten yeterince var benim yatak örtümYatak odasina girerlermi misafirler. Yoksa kendin icin mi istiyorsun
Plasenta da kesenin kenarında oluyor canım , aman kuzum neyse ne inşallah en kısa sürede hepimiz sağlığa kavuşuruz bu dertten kurtuluruz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilirizHimmm canim benim kesenin kenarinda gosterdi dr senin farkli bisey sanirim insallah gececek dinlenmene bak
Plasenta da kesenin kenarında oluyor canım , aman kuzum neyse ne inşallah en kısa sürede hepimiz sağlığa kavuşuruz bu dertten kurtuluruz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz
Benimde bir gün çok hareketli bir gün tık yok.. Ama genelde öyle oluyormuşDoğduktan sora da ikinci gebeliktede yapıyosun canım ilk oynar gibi oluyor sonra tık yok biz oluyoruz eyvah eyvah hepsi aneliğin verdiği duygular. İlk bebeğimde ağlamayınca kaç kez kalkıp nefes alıyor mu diye baktığım oldu kafayı yememek elde değil
Ahhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işteSen simdi yatiyorsun ya disardan gorenler aa ne guzel hamilelik yatarak geciyor diyorlardir. Ama bide yatana sormak lazim. Yatmaktan bir yerlerin agrimistir demi
Ayy 2 şarkı oldu mu ya maşşallah aferin sanaaaaBenim eşimin doğum günü yarın. Evden para alarak hediye almam anlamsız , eksik olduğunu görünce işin süprizi kalmayacak. Ben pasta yapacağım kendim, ufaktan bazı hazırlıkları yaptım, bir de yeğenimdeb kalma kullanılmayan gitar vardı evde, kızım kullanır belki diye bana vermişti. Bir ay çalıştım gündüzleri gizlice o yokken , şuanda bir iki parça çalabiliyorum, akşamı ona şarkı söylerim diye düşünüyorum.
Walla canım ilk hedefimiz 27-28 hafta dedi doktorumKız dur ne haziranı senin yaramazlar durmazmı diyorsun :) bende oğluşumun gününden önce geleceğini düşünüyorum