• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz sen nasil adanalisin kimyonu kendinde ic dogumdan sonra bk kac kasik bebege de var kolik olursa ise yaramaz da sutune gecer en guzeli
Canim ben kimyonu severim cokta tuketiyoru.m ama yok yani nasil ki akacak kan damarda durmaz bu gazda oyle :) bu arada iskenderunluyum. Adanaya gelin geldim :)

Teyzeleriii detaylı ultrasondan geldik çok şükür herşeyimiz yerinde ve sağlıklı :) biraz uzun sürdü yine durmadı bizimki 1 saatte ancak çıktık :) 420 gr 23 cm olmuş oğluşum , 3,5 kiloda ben almısım baslangıctan beri
miyom vardı bende ama normal doguma engel pozısyonda değilmiş sorun yok dedi
çok şükür her şey yolunda
Oy kuzum maşallah sana ❤️ gozunaydin canim :)

Gunaydin guzel anneler. Bizde herkes hasta. Oglum orta kulak iltihabi olmus yine. Sabaha kadar uyumadi. Esim de hasta oluyormus ve oglumdan beter cocukluk yapiyor. Ben sabaha kadar uyumadim haliyle.
Herkesin regaib kandili mubarek olsun. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine tum dertlilere deva hastalara sifa versin. Hepimizin evlatlarini korusun evimizden yuvamizdan huzuru mutlulugu bollugu bereketi eksik etmesin...
Aminnnn canım seninde kandilin mübarek olsun

DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM:halay::lülülü::KK71::KK9:.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum :KK17: smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.:KK17:

Aynen katılıyorum canım. 10lu bebek alt açmaları tek kullanımlık çok rahatlar. Benim de güzel bir çok cepli sırt çantam var bayıldığım renk asker yeşili. Dağa tırmanacak kadar sağlam. Onu kullanacağım . Omzumdan çanta asılacağına sırtımda durur rahat.
Kesinlikle sirt olmali zaten. Yana asilan canta durmadan önüme devrilip duracak her egilip kalktigimda deli olurum. Cok şık bebek bakim cantalari var. Ama bence bi tik pahali. Mesela sunlar. Sunveno nun cok guzel cesitleri var.
SmartSelectImage_2018-03-22-12-20-16.webp
SmartSelectImage_2018-03-22-12-38-14.webp

Son düzenleme:
DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM:halay::lülülü::KK71::KK9:.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum :KK17: smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.:KK17:
Yapmaz canim usg de gunu farkli cikiuor zaten

Maşallah ya kuzuya :emir_bebek: Ultrasonda görüyorum ya şapşik şapşik hareket ediyorlar alıp çıkarasım geliyor oradan :emir_bebek:
Evett bizim kontrol dündü acayip tatlıydııı maşallah melek hepsi yaa. Tekmeleri hissetmek çok apayrı birseymiş ama ya biz kadınlar mucizeleri gercekleştiriyoruz çok şanslıyızz

Cok tesekkur ederim canim :)
Ya 24 tlye inmis alisveris yaptim ama bitince gordum cok uzuldum :KK12:
O inmemistir canim e bebek in uyanikligi canim o coktan bitmistir biten seyleride indirime koyuyorLar sanki varmista bitmis gibi ben ogluma hamileyken bir kuveti kac ay bekledim su katlananlar var ya ondandi bitmisti ona ragmen surekli indirime sokuyorlardi en son baska bi sitede buldum da aldim

Back
X