2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlısın canım ah ahhh 2 haftan kalmış birden balon olmaya hazırlıklı ol bende öyle oldu

Hepimiz hata yapabiliyoruz hata degilde deneyimsizlik diyelim simdi daha bilinclisin sıkma canını aman ac kalir zayif olur derken insan herseyden medet umuyor iste

Cok denedim de canim benim ki yemedi o numarayi

Niye böyle dedin şimdi bak kendimi gene tombik hissetmeye başladım
Suan çıkması bu hizla buyuyecegi anlamina gelmiyor merak etme tamamen yapi meselesi kizimda karnim cikti hemen ama sonra buyumedi sorana hamileyim diyordum hele 8-9 aylik donemlerimde ogrendiklerinde aaa diyorlardi ama ilk zamanki hizla karnim buyuseydi evden beni vincle alırlardı:)) ayrica alinan kilo olsun uykusuz geceler emzirme temposu derken bide emeklemeye yürümeye başlayınca pesine dolanirken bir bakiyorsun erimissin :)

Ya aslında ben fazla kilo almadım 4 kilo almışım doktor çok iyi doğuma kadar böyle gidersen doğum sonrası çok az kilon olacak dedi ama şişkinliğim çok var. İnşallah senin kızında olduğu gibi olur

İste o siskinlik gececek dengeleneceksin yani umarim :) benim iki kiz kardsim 4 doğum yaptı ve 30-32 kilo arasi aldilar her dogum sonrasi dal gibi oldular ben 15 kilo aldim bende verdim yani 30 kilo alanda veriyor 15 kilo alanda yiyin gari :)))

Gözün aydın canım resim nerde merak ettim benim oğluşumda elleriyle ayaklarını tutup suratına götürüyordu :))
Allah razı olsun cnm... Resm yukluyemiyorum ben bnm Telden esim de bugün evde olmuckben kısa zmnda yüklerim ind

Ben hamilelikten öncede çok iştahlı ama kilosu sabit kalanlardanım şimdi dikkat ediyorum biraz ama hani onu yemem bunu yemem demiyorum. Can boğazdan gelir

Allah razı olsun cnm... Resm yukluyemiyorum ben bnm Telden esim de bugün evde olmuckben kısa zmnda yüklerim ind
Tamam canım sorun değil bebiş iyi ya çok şükür no problem :) her türlü tatlıdır meleklerimizin hepsi

Ben beşik hiç almak istemiyorum sağlıklı olmadığını düşünüyorum burdaki doktorlar yatak öneriyor yatırırkende daha rahat oluyormuş
Sallanmayan yatak varda oğlum yatıyor henüz ev aldık bir yıla kadar taşınıcaz oğlumda bi yıl daha yatar onda baya büyük çünkü anlayacağın o yatak boşalmadı ana dizi var sadece oğlumu mecbur salladım zor uyuyordu çünkü onda uyutup beşiğe koyuyordum buna mecbur yeni bişey lazım çok kararsız kaldım

Ozaman al canım şart alman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…