- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #24.241
Hic besik almadin mi ne kadarlik ilk bebeginCok güzel ikiside bende buyuyen yatak tercıhım ama park yatak şart gibi bence ilkinde park yatak alamadım bebek arabasna bildiğin yatak yapdım alışdi hep onda uyuyuyor sığmıyor bide ama alışkanlık oldu yazın sıcakda öğlen uykusunu dişarda uyudu uyudu bi türü vaz geciremedik halada bebek arabasında uyuyor. Şu an bile.
Klimasız çok zor Antalya daCankm antalya gibi yerde cok giymez fazla da alma zaten sen 6-9 ay falan almaya bak klima acavaksanda alabilirsin ama
ayaklı tulumları büyük aldım zaten onları ekim gibi giyebilir ,Cankm antalya gibi yerde cok giymez fazla da alma zaten sen 6-9 ay falan almaya bak klima acavaksanda alabilirsin ama
Hayır herkes kulanmazsın gereksız falan dedi bende almadım sonrada cok basraflı bir bebek oldu durumumuz biraz kotuleşdı biraz almadık, şuan ala biliriz berkı ama artık alsakda uyumaz, 10 ayını bitirdi ya bebek arabasında yada babaanesiyle uyuyor.Hic besik almadin mi ne kadarlik ilk bebegin
canım park yatak al hem yeni evinde de kullanır abisinin odasına özenene kadarCok hosuma gidiyor ama benim en az 1 yasina kadar kullanmasi lazim yeni evime tasinip ogluma oda yapana kadar
Ne yapılacak şimdi canım algılayamadım ben ??Bir ayın sonunda kendı doktoruma geldim
Arada iki kere perinatologa gelmstm raporları getirdim.
Plesantanın rahmı tamamen kapaması ve rahım duvarlarına inmesi nedeniyle bu tarz ameliyatları yapmak istemeyiz dedi. Eşimde sinirlendi. O zaman bu insanlar napıcak diye. Ya daha kapsamlı özel hastane -onlarda da kurum anlasmamız cok az var- ya da devlet hastanesi- Allah mecbur bırakmasın onu da ben istemiyorım-
Sen de bebekte kılo alma dedi. Nasıl olcaksa
Ben bi de mide bulantışarım nedeniyle full karbonhidrat beslenıyorım
Güle güle giysin inşallahTeyzeleri oğluşuma ciciler almıştım akrgosu yeni geldi ofisteyim artık fotoları idare edin :)
biz antalyadayız ya en az 3 ay bitene kadar çok sıcak olacak mecbur klimalı oturucaz o yüzden yelek almak aklıma geldi yataktan kaldırırken falan penye yelek hemen gıydırırım diye düşündüm sizce iyi mi yapmışım :)
Bende anlamadım bebek nasıl kilo almıycam almazsa nasıl gelişecek ne yapılacak şimdiBir ayın sonunda kendı doktoruma geldim
Arada iki kere perinatologa gelmstm raporları getirdim.
Plesantanın rahmı tamamen kapaması ve rahım duvarlarına inmesi nedeniyle bu tarz ameliyatları yapmak istemeyiz dedi. Eşimde sinirlendi. O zaman bu insanlar napıcak diye. Ya daha kapsamlı özel hastane -onlarda da kurum anlasmamız cok az var- ya da devlet hastanesi- Allah mecbur bırakmasın onu da ben istemiyorım-
Sen de bebekte kılo alma dedi. Nasıl olcaksa
Ben bi de mide bulantışarım nedeniyle full karbonhidrat beslenıyorım
Başlığın adı ne acabaGüle güle giysin canım çok tatlişlerrrr
Bende tam şimdi yeni bir başlık açmıştım
Aldıklrımızı orada paylaşalım ki arada kaynamasın resimler diye
Bende biran evvel bütün alışverişi tamamlamak istiyorum ben 32 haftaya kadar herşeyi hazırlayıp çantam hep hazır olması lazım hem oğlum erken doğdu hemde ailemde genetik bir durum halalarım bütün amca kızlarım hepsi erken Doğum yaptıayaklı tulumları büyük aldım zaten onları ekim gibi giyebilir ,
yeni doğan çok almak istemiyorum 1 arkadasım hastane cıkısı almıs, 2si daha alacak biliyorum :)
o yüzden ben baska hastane cıkısı tarzı almam da ınce zıbın gibi almayı dusunuyorum sadece ılk 2 hafta uzun kollu gıyer dıye yazmıstı burda tecrubelı anneler , uzun ama ınce gıydırırım dıye dusunuyorum
ananesine kalsa yün kundak örecektı zor tuttum
ben ne cok kalın ne cok ınce gıyınsın ıstıyorum öyle alıssın
evim cok gunes görüyor ama kıs netıcede maalesef evde baca sıstemı olmadıgı ıcın soba kuramayacagız ama klımayı degıstırıcez ısınmayı klima ıle dusunuyoruz su anda
10 gündür hıc bırsey yakmıoruz ve üşümuyoruz da evde ama bebek olunca farklı olucak tabıkı
Ya i ben eylulde dogum yaptigim halde actik bebk isilik oldu sicaktanKlimasız çok zor Antalya da
En azından nemi yok etmek için açar bence
Ouyyy yazik kiz cocuk perisan olmus buna mecbur alacaksinHayır herkes kulanmazsın gereksız falan dedi bende almadım sonrada cok basraflı bir bebek oldu durumumuz biraz kotuleşdı biraz almadık, şuan ala biliriz berkı ama artık alsakda uyumaz, 10 ayını bitirdi ya bebek arabasında yada babaanesiyle uyuyor.
Abiye oda yaparsam ikisine ayni anda yapicam takim olsun istiyorum 1 yil sonra ancak olur zaaten soyle ilerde katlayip koyucam bisey almayi dusunuyorum agirlasmadan bi cikip bakayim park yatagida hic sevmiyorum ama durum onu gosteriyor galibacanım park yatak al hem yeni evinde de kullanır abisinin odasına özenene kadar
Klimayi yaz icin dedim canim ayrica bebek olunca klima zararli yaaaa bebege yazin acarsan kapi pencerede acarsin ama kisin olmaz bence elektrikli sobanda olsun mutlakaayaklı tulumları büyük aldım zaten onları ekim gibi giyebilir ,
yeni doğan çok almak istemiyorum 1 arkadasım hastane cıkısı almıs, 2si daha alacak biliyorum :)
o yüzden ben baska hastane cıkısı tarzı almam da ınce zıbın gibi almayı dusunuyorum sadece ılk 2 hafta uzun kollu gıyer dıye yazmıstı burda tecrubelı anneler , uzun ama ınce gıydırırım dıye dusunuyorum
ananesine kalsa yün kundak örecektı zor tuttum
ben ne cok kalın ne cok ınce gıyınsın ıstıyorum öyle alıssın
evim cok gunes görüyor ama kıs netıcede maalesef evde baca sıstemı olmadıgı ıcın soba kuramayacagız ama klımayı degıstırıcez ısınmayı klima ıle dusunuyoruz su anda
10 gündür hıc bırsey yakmıoruz ve üşümuyoruz da evde ama bebek olunca farklı olucak tabıkı
çok sıcak oluyor canım açmamak mümkün değil antalyada bide benim evim sabah 9 dan batna kadar tümgüneşi alıyor , ama balkon kapısı açık tutarımYa i ben eylulde dogum yaptigim halde actik bebk isilik oldu sicaktan
Klimayi yaz icin dedim canim ayrica bebek olunca klima zararli yaaaa bebege yazin acarsan kapi pencerede acarsin ama kisin olmaz bence elektrikli sobanda olsun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?