2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic besik almadin mi ne kadarlik ilk bebegin

Bir ayın sonunda kendı doktoruma geldim
Arada iki kere perinatologa gelmstm raporları getirdim.
Plesantanın rahmı tamamen kapaması ve rahım duvarlarına inmesi nedeniyle bu tarz ameliyatları yapmak istemeyiz dedi. Eşimde sinirlendi. O zaman bu insanlar napıcak diye. Ya daha kapsamlı özel hastane -onlarda da kurum anlasmamız cok az var- ya da devlet hastanesi- Allah mecbur bırakmasın onu da ben istemiyorım-

Sen de bebekte kılo alma dedi. Nasıl olcaksa
Ben bi de mide bulantışarım nedeniyle full karbonhidrat beslenıyorım

Cankm antalya gibi yerde cok giymez fazla da alma zaten sen 6-9 ay falan almaya bak klima acavaksanda alabilirsin ama
ayaklı tulumları büyük aldım zaten onları ekim gibi giyebilir ,
yeni doğan çok almak istemiyorum 1 arkadasım hastane cıkısı almıs, 2si daha alacak biliyorum :)
o yüzden ben baska hastane cıkısı tarzı almam da ınce zıbın gibi almayı dusunuyorum sadece ılk 2 hafta uzun kollu gıyer dıye yazmıstı burda tecrubelı anneler , uzun ama ınce gıydırırım dıye dusunuyorum
ananesine kalsa yün kundak örecektı zor tuttum

ben ne cok kalın ne cok ınce gıyınsın ıstıyorum öyle alıssın
evim cok gunes görüyor ama kıs netıcede maalesef evde baca sıstemı olmadıgı ıcın soba kuramayacagız ama klımayı degıstırıcez ısınmayı klima ıle dusunuyoruz su anda
10 gündür hıc bırsey yakmıoruz ve üşümuyoruz da evde ama bebek olunca farklı olucak tabıkı

Hic besik almadin mi ne kadarlik ilk bebegin
Hayır herkes kulanmazsın gereksız falan dedi bende almadım sonrada cok basraflı bir bebek oldu durumumuz biraz kotuleşdı biraz almadık, şuan ala biliriz berkı ama artık alsakda uyumaz, 10 ayını bitirdi ya bebek arabasında yada babaanesiyle uyuyor.

Kizlar bu sigorta islerinden kimler anliyordu cok onemli bir sey soracam. Simdi bizim sirketin muhasebe calisaninin hanimi hamile. Kadin calismiyor normalde. Bu devletin hamilelere verdigi para muhabbeti var ya. Onu almak icin bizde sigorta baslatmak istiyor.
Ozel sektorde o parayi isveren veriyor diye biliyorum. Hatta dogumdan once isten ciktiginda tazminat falan oluyor. Ya bu konuda beni bilgilendirir misiniz.

Günaydınlar , ne güzel alışverişler yapılıyo böyle, ben hiçbişey alamıyorum ya eşim beni çok etkiliyor gözümle gördüğüm halde her an cinsiyeti değişcekmiş gibi geliyo :) biraz daha sıkıyım dişimi diyorum ama gizli gizli tüm kız eşyalarına bakıyorum.

Ne yapılacak şimdi canım algılayamadım ben ??
Hiç biley yapmadan bekleyecek miyiz ?
Riskli bir durum mu ?

Güle güle giysin inşallah

Bende anlamadım bebek nasıl kilo almıycam almazsa nasıl gelişecek ne yapılacak şimdi

egepam rapor parasından bahsediyorsan onu devlet ödüyor işverenle bir alakası yok ama
sonuç olarak o zamana kadar yatacak olan sigorta masrafını şirket ödeyecek
bugün asgari ücretli birinin bile 600-700 tl masrafı var işverene

BadeAk34 başka bir doktorun görüşünü al
ne demek kilo almayın biz yapamayız
madem öyle bu aya kadar neden bekletti

Milana firuze bebek arabasında nasıl uyuyor koca çocuk
küçücük yer
benim düşündüklerim zaten park yatak yerine
ikisini birden almak mantıklı değil bence

Bende biran evvel bütün alışverişi tamamlamak istiyorum ben 32 haftaya kadar herşeyi hazırlayıp çantam hep hazır olması lazım hem oğlum erken doğdu hemde ailemde genetik bir durum halalarım bütün amca kızlarım hepsi erken Doğum yaptı

Ouyyy yazik kiz cocuk perisan olmus buna mecbur alacaksin

canım park yatak al hem yeni evinde de kullanır abisinin odasına özenene kadar
Abiye oda yaparsam ikisine ayni anda yapicam takim olsun istiyorum 1 yil sonra ancak olur zaaten soyle ilerde katlayip koyucam bisey almayi dusunuyorum agirlasmadan bi cikip bakayim park yatagida hic sevmiyorum ama durum onu gosteriyor galiba

Klimayi yaz icin dedim canim ayrica bebek olunca klima zararli yaaaa bebege yazin acarsan kapi pencerede acarsin ama kisin olmaz bence elektrikli sobanda olsun mutlaka

Klimayi yaz icin dedim canim ayrica bebek olunca klima zararli yaaaa bebege yazin acarsan kapi pencerede acarsin ama kisin olmaz bence elektrikli sobanda olsun mutlaka

aynen canım hem yaz hem kış için düşünüyorum yazın balkon kapısı açık kışın da su nem makinelerinden alıp kullanırım dye düşündüm ama yine rahatsız ederse yağlı radyatörler var ya kalarıfer tarzı elektrıklı soba su an onun kucugu var onun buyugunden alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…