2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canim ilk gebeligimde bende de ayni durum var dendi sonra duzeldi tabi ama benim drda yalana gerek yok biz yapamayiz daha kapsamli bi hastane lazim dedi kan bankasi olan onlarda varmis ama haftada iki gun kan var ben kendime guveniyorum ama hastane yetersiz dedi kadin doktora kizmayin bu durumlarda aslinda uyarmis sizi senin ilk ilsin kapsamli bi hastane olsun bizide devlet yada univ hastanesine yonlendirmisti sonra bi muayene etti hangi aptal doktor sende plesanta previa var dedi dedi o sekilde kurtuldum ben ama maalesef bu durumda o,masi gerekenler bunlar gözünu acik tut iyi bir hastane bul

çok sıcak oluyor canım açmamak mümkün değil antalyada bide benim evim sabah 9 dan batna kadar tümgüneşi alıyor , ama balkon kapısı açık tutarım
Canim bizde oyle yaptik ilk bebegimde yaklasik 15 gun klima actik eylulde olmasina ragmen ama oda balkon kapisi hep acikti Antalyada mecbur acacaksin bebek mahvolue yoksa

Yani kapilari kapatirsan klima kisin dert olur filtreleri surekli temizlemen lazim ama elktrikli soba daha saglikli olur bence klimaya oranla

Koca cocuk demişsin 10 aylık dediğme bakma 6 aylık gorunuyor. Bende kıyamıyorum ama alışdı, senın durumun varsa al secimlerin cok güzel güle güle kulansın inşallah. Ama artik alışkanlık dıyıp gecmek isdemiyorum 1-2 aya kendi yatağında uyumaya alışması şart.

Belli bir haftaya kadar calisir gorunurse tazminat alir canim kardesimden biliyorum 37. Haftaya kadar calisinca 5.000 tl alacak

Anlamadigim bu nasil olacak acik acikda soyluyor mu bunuda yani resmen sahtekarlik bu

Canim peki rapor parasi alabilmesi icin sigortasi devam etmeli degil mi. Dogumdan sonra da. Sigortasini kendi karsilayacak ama bana mantiksiz geldi. Doguma kadar verecegi sigorta parasindam daha mi fazla rapor parasi aliyorlar. Dogumdan once ayrilip bizi tazminata sokmak isteyebilir mi

Belli bir haftaya kadar calisir gorunurse tazminat alir canim kardesimden biliyorum 37. Haftaya kadar calisinca 5.000 tl alacak
Iste bundan bahsediyorum. Kadin diyelim 15 haftalik sigorta baslatti sonra da 37 e kadar devam edip ayrildi. O 5000 tl yi isveren mi veriyor

aynen rapor parası için sigortası devam edicek aylık maası ne kadarsa rapor parası o kadar olur , tazminat haketmesi için 1 yılı tamamlamış olması gerekir, dediğin gibi atıyorum asgeri ücret alsın toplam rapor 4 aysa 6400 civarı bir para alır sızın odedıgınız sigortayı karsılayacaksa zaten bı anlamı kalmıyor kı

• Doğum öncesi izinin başladığı tarihte sigortalılık niteliğinin sona ermiş olmaması,
  • Belirtilen süreler dahilinde iş yerinde çalışmamış olması,
  • Doğumdan önceki 1 yıl içerisinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta priminin yatırılmış olması,
  • Doğumun gerçekleşmiş olması gerekir.

H
Hay agzinla bin yasa. Ben de bunu dedim bizimkilere. Rapor parasi dedigin zaten calismadigi aylarin maasi. Bunu devlet mi odeyecek isveren mi

devlet ödüyor ama işveren değil
zaten sigortasını yatırdığın için o süreyi devlet karşılamak zorunda

arada yine 2-3 bin tl fark eder zaten 4-5 ay ödeyecekler
raporlu olduğu sürece bi maliyeti yok işverene

doğumdan önce çıksa dahi zaten 2-3 ay çalışmış olacağı için bi istekte bulunmaz
kıdem tazminatı için 1 sene çalışması gerekiyor zaten
ihbar isterse de kendi isteğiyle çıktı diye evrak imzalar bir yaptırımı olmaz

Canim bunlari nerden buldun. Yonetmelige ne yazip ulasayim netten

Kidem tazminati artik aylik odenmiyor mu. Bizimkiler problem cikmasin diye 1 ay calisana bile tazminat veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…