2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel geçtiğine sevindim canım kurtlarıda dökmüşüz galiba öyle görünüyor :) hoşgeldin bizde tekmeler başladı sende durumlar nasıl

Günaydın mutlu sağlıklı haftalar diliyorum
Tüm gece toplasanız 2 saat uyumamışımdır dön dön başım döndü yatakta uyuduğum kısa sürede nasıl başardıysam kabuslar gördüm . Oğlum erken doğuyordu ben daha hiçbir şey almamışım aldığım bir tulumu Deterjan bulamayıp dalinle alelacele yıkayıp giydirmeye çalışıyordum
Herkese bir de iç ferahlığı diliyorum yoksa biz kafaları yicez Bebişler doğana kadar

Aynen bende butun gece donunce sabah oldugunu gorunce yataktan kalktim hemen

Günaydın herkese.
Gecen gece ruyamda kizim dogmustu. Pembe tulumlari ustunde kucagimda duruyor. Acikti emzireyim dedim. Kalem etek giymisim goguslerime kadar cekmisim. Etegin icinden göğsümü zor cikardim. Tam emzirecem bi baktim bizim ufakligun disleri var. Disli dogmus
Dun gece de servikal uzunluk muhabbeti yaptim ya. Neyse gece ruyamda olcturdum 32mm di

Günaydın kızlar, ben de sabaha kadar rüya görüyorum gecende eşimi gördüm normal oturuyoruz sonra eşimin siluetinde biri odaya girip benim bogazımı sıkıyor benden korkmuyor musun falan dıyor sıcrayarak uyandım heralde doguma kadar olacak boyle

Ay maf etti bu kabuslar bizi uyuyormuyuz savaşmı belli değil gün aydınlanınca oh be sabah oldu diyorum

Ne yapılacak şimdi canım algılayamadım ben ??
Hiç biley yapmadan bekleyecek miyiz ?
Riskli bir durum mu ?

öncelıkle olarak bı aksılık cıkmazsa 22. hafta beklenecek
plesantanın son durumu o zaman bellı olurmus daha da degısmezmıs
ona rısklı gebelık uzmanına gıdıyorum o karar verecek
teshıs kesın konursa plesanta previa bu seferde yapısıklık durumu takıp edılecek
doktora kızmadım aslında acık acık söylemesı de ıyı
soncta normal bı kadın dogum doktoru 100 hastadan 1 kısıyı bu durumda sezeryan yapıyosa
perinatolaglar belkı 10 hastadan 5ini yapıyo
işi daha iyi yapana gitmek herzaman daha mantıklı

benım asıl olayım bebek cok kılo almasın dedı ya o benlık bırsey degıl
o nasıl olacak cok bılmıyorum
gercı ılk kızım da dusuk agırlıklı dogdu bu da ablasına cekerse zaten cok kılolı dogmaz:)

bu tarz ruyalara hep normal dıyolar canım özellıkle hamılelıkde
hep hormonlardan:)

bi de arastırma hastanesıne gıdıcem orayla gorusucem
22. haftada perınatoldan aldıgım raporu da bızım özel saglık sırketıne gönderecegım
rısklı bı durum mevcut şu şu hastane de yapıluyo vs dıye belkı ekstra ucretın bır kısmını karsılama durumları olabılırmıs
nasıpse 1 ay sonra bunları arastıracagım
herseyın hayrlısı bakalım

sana kacıncı hafta dendı plesanta previamıydı
kacıncı hafta cıktı yukarı
sezeryan mı oldu normal mı
cok kanaman oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…