2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar detaylidan çıktım hersey çok yolunda gorunuodu çok sukur tüm organlara bakildi bi prblm yoktu. 460 gr 25 cm olmuş maşallah. Sadece beyine bakildiginda beyindeki sıvı miktari 8 buçuk 9 gibi ckti suan normal ama biraz sınıra yakın gibi dedi böyle kalması normal ztn dedi ama 2 hafta sonra aynı degerdemi diye bi bakalim dedı her bebeğin burnu ağzı kulagi boyutu aynı olmadığı gibi bu sıvılar da herkesde değişiklik gosterirmis ama ben biraz gerildim hersey çok normal dedi ama ben biraz takintili olduğum icin herseyı kafama takıyorum

Cnaım endişe etme önemli birşey değil dediyse bana hiç böyle şeyler söylemedi söylediysede tercüman tercüme edemedi bana haftası tama nekadarlık çıktı

Ahh be canım keşke ve inşallah en uygun en güzel zamanda

Kızlar, detaylı ultrason cektirenler kendi doktorunuza hemenmi raporu götureceksiniz yoksa 4 hafta sonrami merak ettim benim 2 hafta sonra tekrar detayliya baklcak diye 2 hafta sonra gideyim diorum kendi doktoruma son muaneden 5 hafta sonra gitmiş oluorum bu durumda

Canim benimde 2. Gebelik bi kac gündur oynadigini hissettim net sekolde kizlarin ilk olmasina ragmen bazilari benden once hissetti k konuda sıķınti yapma 20. Haftaya girince oynar
ay opesim geldi seni suanda :))) insallah cani m insalalh ..
Peki doktoruna sordun mu hiç ne yorum yaptı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…