2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yastık koymayı denedim sırtıma falan hiç uyuyamadım
adamı yastık olarak kullanıyorum kolumu bacağımı üstüne atıyorum
bi gün atacak ama ne zaamn bilmem

Ya bende hiç uyuyamıyorum desem yeri. Bütün gece uyanıyorum.bir bakıyorum sağıma yatmışım bir bakıyorum sırtüstü yatmışım hep bi panik halindeyim stresliyim . Hayırlısıyla bitirelimde şu günleri uyuyamadığımız bebişin uyumamasından olsun..

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için diğer çoçukların ki kuran geçiyor bunun ki geçmeyince sanki suçluluk hissettik
Kuran’ı Kerim’de geçmesinden ziyade anlamının güzel olması önemli. Kezban ismi de geçiyor ama anlamı yalancı demek. Geçenlerde duydum çok da güldüm ,çocuğun biri ismi Aras adının anlamının at kılı olduğunu öğrenmiş büyüyünce mahkemeye verecekmiş . Birkaç kaynaktan araştırmak lazım anlamları da .

Haklısın canım iyice araştırmak lazım aslında ben Türkçe olmasını anlamını iyi bildiğimiz birşey olsun istiyorum anlamı gerçekten önemli

Evi kocam sürpriz yapmisti onu gormeden aldik arabayi da aldik ama kullanabilecek miyim hayir simfi gebeyim diye vermiyor dogumdan sonrada iki cocuk zor yine kendine aldi yani. Kiz sen dolanma son noktaya gelince bakmaya git
Hayırlı olsun :) zaten öyle oldu canım ben hep internetten bakıyordum eşim bakıyordu veya baktırtıyordu bu ev içime sinince gidip baktım ben de bir iş yapmadım aslında ama gözüm korktu artık ister istemez çekiniyorum .. haftaya işe başlarsam tekrar ben el mahkum arabayı kullancam, iş de zaten hep koştur koştur bakalım nasıl olacak

Haklısın canım iyice araştırmak lazım aslında ben Türkçe olmasını anlamını iyi bildiğimiz birşey olsun istiyorum anlamı gerçekten önemli
Bir de isim çok etkiliyor karakteri buna da çok inanıyorum. Oğlumun adı Ali Mirza .Mirza İran’da şehzade demek soyluluk ünvanı. Oğlum şu an tam bir şehzade Allah’ım gelinim benden nefret edecek inşallah büyüdükçe düzelir. O kadar keyfine düşkün ki. Evde otursun yesin içsin herşey önünde olsun o hiç kıpırdamasın. Tam bir prens Bu sabah Okulu bırakmaya karar vermişti çünkü çok sıkıcıymış. Onun okula gitmesine gerek yokmuş,oğlum dedim öğretmenler eve gelir bundan sonra tamam anne diyor

Plesenta asagida olunca oyle cok agrimi yapiyor benimde belimde agri varda ondan sordum

Benim ilk hamileliğim 19+0 da ilk hissettim sonraki 3 gün hiçbişey hissetmedim 4. Gün hissettim bi daha ama doktor 21-22 haftaya kadar demişti zaten bir de çok uyuyolarmış bu haftalar zaten..
18+4 üz bugün hadi insallah benimde 2. Gebeliğim herkes erkenden hissetmeye başladı cok sabırsızlandım cok kafaya takar oldum elimde değil

Ben 21. Haftaya girişte hissettim canım oda hergün degil normal daha hissetmemen
Ay normal dimi yaa 2. Gebelikte 16- haftadan itibaren hissedilebilir yazıyo nette, ben geç kaldım gibi hafif hafif arada biseyler oluyo ama tedirginlikten emin olamıyorum sanirim

tecrübeli anneler bebek bakım malzemelerini hangi marka önerirsiniz

sebamed diyen var unibaby diyen var :)

tecrübeli anneler bebek bakım malzemelerini hangi marka önerirsiniz

sebamed diyen var unibaby diyen var :)
Pişik kremi kesinlikle sudokrem öneririm ilk günden başlayınca asla pişik olmuyor. Şampuan mustela,bioderma ve sebamed kullandım üçü de güzel. Bebeyağı da aynı markalardandı. Gaz ilacı sab simplex çok iyidir. Bebek bezi iki kızımda prima kullandım başka marka kullanamadım pişik oldular oğlum da hepsini denedim prima kullandım.Göğüs ucu için herşeyi kullandım Allah’ım en önemlisi o işte hiçbiri işe yaramadı. Garmastan krem biraz iyi geldi. Bir de karbonatlı su. En büyük korkum göğüs ucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…