2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sanırım bir üst model :) Araba kullanamıyor. Bu yüzden özel şoför benim :))

Bir kere kullanmanın keyfine varirsan bir daha birakamazsin. Tavsiyem beboş doğduktan sonra en kısa zamanda geç direksiyon başına

Seninki tam kapatmisti demi yanlis hatirlamiyorum bende simdilik yok insallah olmazda seninde olmasin insallah

tam kapalı canım 13. haftadan itibaren 17 de de gittim değişen birsey olmamıstı
rısklı gebelık uzmanı 21. haftayı bekleyelım dedı
rutin gittiğim doktor rahım duvarlarına da gecmıs az da olsa dedi
ınsallah ıkımızın de yukarı cıkar, cıkmazsa da hayırlısıyla saglıkla atlatırız bu sureci

18+4 üz bugün hadi insallah benimde 2. Gebeliğim herkes erkenden hissetmeye başladı cok sabırsızlandım cok kafaya takar oldum elimde değil
Canim benimde 2. Gebelik bi kac gündur oynadigini hissettim net sekolde kizlarin ilk olmasina ragmen bazilari benden once hissetti k konuda sıķınti yapma 20. Haftaya girince oynar

Amin canim insallah aynen oyle cikmasada bari zarar vermesin bakalim bende 7 nisanda giderim sanirkm kontrole boylece kendi rekorumu kirmis olurum :)))

Amin canim insallah aynen oyle cikmasada bari zarar vermesin bakalim bende 7 nisanda giderim sanirkm kontrole boylece kendi rekorumu kirmis olurum :)))

benım de 9 nısan canım
hayırlı haberlerle dönelım ınsallah
bana kendı doktorum cok kılo alma dedı
2 gundur az da olsa dıkkat etmeye calısıyorum
ama psıkolojıkmıdır nedır aksam eve gıdıyorum dolap kapaklarını acıp acıp kapıyorum ne yesem dıye:)
doktorun dıyetınden daha az yıyorum bence yemek olarak ama canım tatlı ve karbonhıdrat ıstıyor

wintersun geçmiş olsun canım. Arada bende de oluyor, yazmıştım hatta. Koşuyorum wc bakıyorum beyaz akıntı. Sen yatıyorsun ya birikmiştir sende inşallah. Kötü şeyler düşünme canım. Bu günler yerini "ahh nerde o yattığım günler"e bırakacak inşallah

ben de de oluyor canım. ama rısk faktoru vs farklı seyler olnca ınsan herseyden korkuyor
ınsallah skntılı hıc bırsey olmaz canım wintersun

Aynen canim psikolojik olabilir birseyi yapma dediklerinde daha cok yapasin geliyor Alalh iyi etsin sinumuzu bakalim cikmismi yukari bebek dun baya yukari cikmisti ama bu plesenta ile ilgili mi bilmiyorum

A

y benim de gitmem gerekiyor ama bazilari erken dogumu tetikliyor.diyor napicam bilemedim
Ben doktoruma sordum. Yaptır dedi. Hatta hamile olduğumu öğrenip ilk gittiğimde sağlık ocağına da kaydını yaptır mutlaka demişti. Seni takip edecekler dediğini hatırlıyorum. Ben kendi doktorumu bilgi otoritesi kabul edip söylediklerini yapmaya çalışıyorum.

masallah canım
ben de hıc gıtmedım saglık ocagına bakalım haftaya gıdıcem kısmetse
Beni ebe hanim aradı. Eğer hamile olduğunun bilgisi var ise onlarda arayabilirler. Aramazlarsa da sen bir uğra tabi ki

Bence Ece daha güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…